- 25 Aralık 2024
- 2.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.582
- 48
- 28
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
Ben erkek kardeşlerime bile kefil olamamErkeklerde illa bir kaç falso oluyor, o yüzden ben de bulaşmıyorum bu işlere.
Ben erkek kardeşlerime bile kefil olamam
İğrenç ya millet boşuna piyasada adam kalmadı demiyormuş. Benim çevrem full erkek abim 1 yaş büyük o onun arkadaşları kuzenlerim onların kuzenleri full erkek beraber büyüdük eşşek kadar olduk onların aşık olup gözü karartıp neler yaptıklarını gördüm yine iyi ilişkilerinin içlerine etmelerine de şahit oldum. Bir grup var max polis asker oluyor bir grup var doktor ya da mühendis iyi eğitimliler. Hepsinin ortak özelliği mal olmaları. Mal olmayanlar iyi ilişki sürdürüp evlenip gidiyor. maalesef bu dünyada ilişkiyi erkek yönetiyor o iyi olunca gönlü olunca yürüyor bi ilişki. Ama kız arkadaşlarıma bakıyorum 1 2 oynak dışında normallerOlmayın tabi bilmediğimiz ne haltları çıkıyor ... son arkadaşımın tanıştırdığı adam da ciddi niyetle bakıyorum şu bu demişti, ayıldım bayıldım evlenelim dedi sonra evlilik sitesindne karı kızla konuşurken yakaladım sonra da ben ciddi ilişki istemem diyip ortadan toz oldu. Böyle yani piyasadaki tipler
İğrenç ya millet boşuna piyasada adam kalmadı demiyormuş. Benim çevrem full erkek abim 1 yaş büyük o onun arkadaşları kuzenlerim onların kuzenleri full erkek beraber büyüdük eşşek kadar olduk onların aşık olup gözü karartıp neler yaptıklarını gördüm yine iyi ilişkilerinin içlerine etmelerine de şahit oldum. Bir grup var max polis asker oluyor bir grup var doktor ya da mühendis iyi eğitimliler. Hepsinin ortak özelliği mal olmaları. Mal olmayanlar iyi ilişki sürdürüp evlenip gidiyor. maalesef bu dünyada ilişkiyi erkek yönetiyor o iyi olunca gönlü olunca yürüyor bi ilişki. Ama kız arkadaşlarıma bakıyorum 1 2 oynak dışında normaller
Erkeklerde şu var bir de benim en iyi zamanım 30 40 zirvedeyimmm zaten istesem bi kadın bulurum ne gerek var ona buna istesem hemen evlenir aile kurarım şöyle yaparım böyle yaparım.%100
Bu hıyarto da ODTÜ Bogaziçi stili bir yerden mezun hem de iyi bir mühendislik mezunu... ben de aynı okuldan mezunum, aynı fakülteden. Aramızda dağlar kadar fark var o kadar yazayım. O okullara gidince de pek degişen bir şey olmuyor, maloğlanlar maloğlan olarak kalıyor. Bu konunun asıl özu şu ki, erkekler kadınların bilinç düzeyinde değil. Bakıyorum eğitimli kadınlara, kafa calışıyor, insancıl, uzlaşmacı, calışkan, yeri geldiginde fedakar, sadık, vefalı, zaten kadın içgüdulerine ve bilincine sahip. Bu düzey bir erkekte yok, durum tamamiyle bundan ibaret.
Öncelikle size tavsiyem kendinizi çok sevin , gezin eğlenin.Giyim kuşam olsun , saç baş olsun bakımlı olun, güzel kokular sürün vs. ki zaten akademisyenlik gibi güzel bir mesleğiniz de varmış.İlla ki girdiğiniz ortamlarda kendinize uygun birilerinin dikkatini çekersiniz, aura çok önemli, kendinize güvenin daima, güleryüzlü ve enerjik olun.Yaşınız çok genç henüz.Umarım iyi biri çıkar karşınıza.Merhaba hanımlar,
Çok dertliyim. Akademisyenim, çok şükür hiçbir engelim yok ama doğru insan beni bulmadı. Erkekler çoğunlukla beğeniyorlar ama yaklaşmıyorlar. Doktora yaptım. Mesleğimi çok seviyorum ama karşıma çıkan erkekler eğitim düzeyi ve kariyer konusu nedeniyle ya çekiniyorlar ya da lise mezunu veya önlisans çıkıyor. O da zaten denk olmadığı için uyuşmamaya neden oluyor. Çevremdeki bekar akademisyen erkekler de doçentlik derdinde.
33 yaşındayım, yakında 34 olacağım. Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilim. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuk sahibi. İnsanların çoğu maalesef laf sokuyor sadece. Kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum. Artık yuvam olsun, anne olayım istiyorum. Hayat bana bunu çok görüyor.
Benim de bir arkadaşım benzer durumda, şakayla karışık bana siz bulun diyor onun seviyesinde kimseyi tanımıyorum. O bunlar önemli değil dese de denklik önemli.
Ya şimdi meslek hemşirelik oluncaNasil bir egitim seviyesi ki denkligi kimsede yok ve cevrede de kimse tanimiyor oyle birilerini. Bu insanlarla ayni okuldan mezun, benzer iş yerlerinde calisan kimse yok mu?
Bu egitimi ulkede, dunyada sadece 5 kişi aliyor biri de bu arkadaslar mi?
Ya şimdi meslek hemşirelik oluncaakademisi de sahası da kadın ağırlıklı. Tavsiye edebileceğim birilerini tanımıyorum ben
Ya işte sorun zaten meslek değil, meslek+karakter uyumu olarak bakınca çember daralıyor. Bence lisansüstü eğitim bir kriter değildir zaten. Bir çok meslek var lisans üzeri eğitim gerektirmeden saygınlığı olan.Doktorlarla evlenen hemşireler çok gördüm yakinimda da var.Hemşirler de var siz kendi ozelinizde tanimiyorsunuzdur olabilir tabi ki.
Yani dunyanin en başarili kadinlari listelerine girmiş kadinlara bir bakin gayet icleride evli cocuklu olanlar var. Onlar dahi dengini buluyor da yuksek yapinca kocasiz kaldik muhabbeti baydi yani.
Ya işte sorun zaten meslek değil, meslek+karakter uyumu olarak bakınca çember daralıyor. Bence lisansüstü eğitim bir kriter değildir zaten. Bir çok meslek var lisans üzeri eğitim gerektirmeden saygınlığı olan.
Evlilik konforlu bir şey sürekli şikayet ederiz ama boşanmayız. İyi bir partner insanın hayatına güzellik katar sevmek sevilmek sevişmek bunlar kötü değil ekmek su gibi ihtiyaç bir yerde madem çok şikayetçisin boşan derler kim binlerce soruna rağmen hemen boşanıyo çok az kişi. Bekarlığın tercih ve zorunluluk olması arasında fark var
Siz niye boşanmıyorsunuz pekiKonforlu olduğundan değil de alışkanlıklardan, çocuktan dolayı boşanılmadığını düşünüyorum daha çok, dediğiniz gibi madem çok konforlu neden binlerce sorun olabiliyor? Sorumluluk ne kadar çoksa konforda bir o kadar azdır. Yani her evlilik kesinlikle konforlu değil. Sevişmek uykudan bile çok sonra gelebiliyor onu da söyleyeyimKimse çok konforlu olmayan evliliğinde canı gönülden durmaz ki, çocukları küçüktür bakabilecek kimsesi yoktur, kendi ayakları üzerinde duramaz v.s. Evlenmeyi istememek bir tercihtir tabi ki, hayatınızı paylaşmak ürkütücü gelebilir. Her şeye güzel tarafından bakmak gerekir diye düşünüyorum bekarlıkta çok güzel, sadece kendinden sorumlusun, daha özgürsün.
Başlığınız çok dertliyim artık evlenmek istiyorum demişsiniz ama inanın kötü deneyim yaşamaktansa bekar kalmak bazen daha iyi olabiliyorsene göre de çok dertiyim artık boşanmak istiyorum
Herkes için aynısı olmaz bence. Bazen ilk deneyim kötü olur sonrakinde mutluluğu bulabilir insan. 20 yaştaki akış açımla şu andaki o kadar farklı ki ruh hastası psikopat biriyle asla görüşmek istemiyorum artıkKesinlikle. Benim isim vermeyeyim eski bir arkadaşım ilk evliliğini bitirmek zorunda kalmış, bir kızıyla boşanmış bir süre sonra da şimdiki eşiyle tanışıp evleniyor. Ben kötüsü gidip iyisi gelmiyor lafını ondan duymuştum. Hayatı çok kısıtlanmıştı. Eşi zor bir karakterdi. 2. çocuğu da olunca boşanmayı hiç düşünemedi. 1. kötüydü boşandın, bundan da boşanırsan sende bir şey var denir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?