Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dedi
çok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum