Çok değersiz hissediyorum, hiç hak etmedim, intihar eşiğinde yim

İşte sana kurtuluş atanmışsın şimdi hayatı yaşama vakti ne intiharı. Yaşadıkların çok zor anlıyorum ama geçmişte bırak hayatını yaşa bundan sonra.

Ne intihari kızım aklını başına topla atanmissin işin gücün var Kendi düzenini kur hayatını yaşa onları da bayramdan bayrama gör sen çok değerlisin kendinin kıymetini bil öyle düşünme sakın hayatının baharındasin en güzel yılların ye iç gez eğlen valla anne babada olsa seni üzen kim varsa uzak dur tamam mi prenses

Ya annen ailen iğrenç insanlar senin için çok üzüldüm keşke imkanın olsada o evden ayrılsan. Hepsi ruh hastası iyilikten maraz dogarmis.

Atanmissin, çek git, hayatını kur, dönüp bakma geri... İntihar falan çıkar bunları aklından. Bir psikologlar yardım al.

Kesinlikle katılıyorum. Aile maalesef seçemediğimiz ve üzerinde pek söz sahibi olamadığımız bir yer. Onları değiştiremezsin. Belli ki ebeveynlik konusunda gerçekten başarısızlar ama değişmeyecekleri çok belli. Sen o kadar güçlüsün ki bu insanlara rağmen kendini geliştirmişsin meslek sahibi olmuşsun. En kötü günler geride kaldı senin için artık seçeneğin var. Seç ve kaç ailenden. Ama asla onlar için kendinden vazgeçme kaldırım taşlarının arasında açan çiçeksin sen, çok değerli ve çok önemlisin...

Sen çok değerlisin kendini kötü hissetme değersiz hissettiren insanlardan uzaklaş.Ne güzel atanmışsın elin ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsin canım benim.Ne intiharı bu insanlar için değer mi can vermeye.Kendi evine çık gez toz arkadaş edin ailenin dediklerine kulak asma.Psikolojik destek al ilaç kullan gerekirse inan ki kullandıktan sonra diyeceksin ki ben bunlar için mi kendimi üzdüm?

Değersiz olan sen değilsin. Zerre ederi olmayan o vicdansızlar.İntihar dediğin şeyle kendini yok edeceksin. Peki şöyle düşünelim,kendini yok edecek kadar herşeye kıyabilecekken bir kısım şeye kıyıp (aileye) kendini kurtarsan daha mantıklı değil mi? Madem bir çılgınlık yapasın var o halde bu hakkını diğer taraftan yana kullan..İntihar insanın kendine olan saldırganlığıdır.Senin saldıracağın yer kendin değilsin ki..Madem bir açmazda hissediyorsun at gözlüklerini çıkar ve diğer çözüme geçerek radikal bir karar al.. Evini ayır ve ailenden ölümle değilde kendi iradenle kop..Kimseye verilecek hesabın kalmamış zaten bu noktaya geldikten sonra.

Daha ne kadar kendini ezdireceksin yazık değil mi canım benim.Bütçene uygunsa çık bi aparat çekilmez bunlar intihara hele hiç değmez hayatını eline al yaşa ONLARA İNAT BU HAYATI ÇOK GÜZEL YAŞA ve çıldırt onları kızım!!

Bir kere geliyorsun bu hayata sakın ha. Ümitsizseniz ümit sizsiniz diye bi söz var. Allah'tan ümit kesen de ancak kâfirlerdie. Toparlan kardeşim. İyi olmak bizim elimizde.

Önünde yaşayacak O kadar uzun bir zaman var ki ben de küçükken az dayak yemedim ama inanın siz dik başta olmazsanız kimse size Nezaket göstermez korkularının üstüne yürü birisi kırılır diye düşünme Kendi kırıldıkların aklına gelsin. Ve Bence bir an önce o evi terk etmelisin ayakların üstünde durabilecek yaşa gelmişsin tebrik ediyorum Çok da güzel bir bölüm bitirip mesleğini eline almışsın bundan sonra atacağın Her Adım senin hayatını ve seni ilgilendiriyor başka kimseyi değil

Canım benim uzmana danışın mutlaka. Kendinize siz deger vermezseniz kimse vermez bunu aklınızdan çıkarmayın. Çok genç yasinız ve bir sürü şey başarmış siniz helal olsun ama hayat yaşamaya değer size değer veren insanlar vardır elbet olacakta mutlaka uzman görüşü şart size tavsiyemdir.

ailenin böyle olması çok zor bilirim. Sana sakın kendini değersiz görme. Sen pırıl pırıl bir gençsin. madem atandın o evden çık. tayinini uzak Bi yere iste ve kendine ev kur. istediğin hoşuna giden eşyalarla evini süsle. Bu arada mutlaka iyi bir terapist bul. maaşın var nasılsa. evli de değilsin harcamana da yeter rahatlıkla gidersin. sakın kendine kıyma güzel kız. kendine yatırım yap güçlen ve düştüğün yerden kalkmasını bil. evlenirken çok dikkatli ol. ailende alamadığın sevgiyi olup olmadık yerde arama. seni çok iyi anlıyorum. ama ins hayat yaşamaya değer mücadele etmeye değer. onlar sana değer vermediyse o onların değersizlik duyguları. Sen çok değerlisin. Ne zorlukların üstesinden gelmişsin. Allah sana umulmadık kapılar açsın.

Almıyorum evde adım deli zaten çok zoruma gidiyor
Klasik ilk çocuğa yapılan zulümler. Kesinlikle destek alın. Daha çabuk toparlarsınız. Özgüveninizi ve özsevginizi kazandıktan sonra size diyecekleri ve size olan davranışları da vız gelip tırıs gidecek.

Deli derlerse de desinler. Siz kendinizi bilmiyor musunuz? Kendinizi ispat etmek için uğraşmayın. Toz kondurmadıkları o ikinci kardeş onları bin pişman edecek ileride. En basitinden, evlenince veya ayrı eve çıkınca bir bardak bile yıkamayacağı için anneniz kölesi olacak. Yine sucu kendisinde aramaz ya neyse. Özetle, başlarını taşlara vururlar. Sizi de mumla illa ararlar. Bunun şaştığını hiç görmedim.

Bu arada aldığınız maaşın da bir kısmını altına veya başka yatırım aracına çevirin. Kardeşe de para koklatmayın. Ona bilgisayar lazımsa ilkin kendinize alın. Zaten varsa da eskisini ona bırakın.

Dede/nineler sağ ise alttan alttan onları doldurun. Baba daha baskınsa baba tarafı daha etkin olur.

Bir de aileye parayı fazla koklatmak istemiyorsanız ek ders almayın.

Ergenliğin etkisiyle de duygularınız yoğun. İleride aileniz için bir şey hissetmeme olasılığınız yüksek. İyi günler de gelecektir elbet. Sevenleriniz de varmış. Ümidinizi kesmeyin. Sizi kocaman öpesim ve size sarılasım geldi

Güzel mesleğin varmış.Bence bekar evine çık.Ailenle de sık görüşme.

Bence ailenizden ne kadar uzak olursanız o kadar mutlu olacaksınız. Bu böyledir maalesef, yaptıklarınız görülmez. Taa ki siz yapmayı bırakana kadar. Bence artık onlar için değil de kendiniz için yaşayın. Annenizle bir sey paylaşmayın belli ki babanız ve diğer kişilerle paylaşıyor. Atanmissiniz neden onlarla yaşıyorsunuz? Bir bahane bulun uzak durun. Ben de çok ayrımcılık gördüm hala da bitmedi. Ama ne kadar uzak olduysam o kadar rahatım. Küçük kardeşiniz için bir şey söyleyemiyorum onu ozleyeceksiniz ama bu hayatta yaşanacak daha güzel günleriniz var. O evi terk edip kendi hayatinizi kurmanizin zamanı çoktan gelmiş. Emin olun psikolojiniz de böylece düzelir. Sizin kız kardeşiniz benimkine çok benziyor. Ne yapsa yere göğe sığdıramazlar. Ama her dertlerine ben koşardım anne babamın. Hiçbir gün bile Allah razı olsun demediler. Ne zaman ki yapmayı bıraktım önce mizmizlandilar arkasından evlendim diye artık hiçbir şey soyleyemiyorlar. Artık Allah'a şükür evlendim kendi hayatim var çok da memnunum. Uzak duruyorum telefonla bile eskiye göre çok daha seyrek konuşuyorum bazen 4 5 gün konusmuyorum. Annemizin yaptığını benim ki de yapıyor ağlayıp duruyor bağırıyor. Ama diğer evlatları isterse ağzına afedersiniz yapsın hiç. Ben sizi her şeyi izle kabul ederim diyor. Ben de hayatımdan mümkün olduğunca çıkardım. Size de uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Okullar açılıyor herhalde artık atandiginiz okula çalışmaya gidersiniz ve ortamdan uzaklaşmak size iyi gelir. Elbette ki başkalarının anne babalarının sağlıklı ve güzel iletişimlerini görmek üzüyor insanı. Ben de öyle oluyorum. Ama bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Hayatta yaşayabileceğiniz bir ton güzellik var halen. Ve size psikolojik şiddet uygulayan bu aile sebebiyle hayatınızı bitirmeyin, uzak durun bitsin. Yalnız değilsiniz, çok arkadaşım var böyle ailesi sorunlu. Benim ailem de fiziksel ve duygusal şiddet çok uyguladı 25 yasima kadar. Onlardan uzak kaldığımda psikolojim düzeldi. Ben de düşündüm çok intiharı. İki yıl panik atak tedavisi aldım. Ama sonunda çarenin onlardan uzak olmak olduğunu çözdüm. Evlendikten sonra bile baktım ki onlar evime gelince ben onlara gidince üzülüyorum, bıraktım. 5 6 aydır ya bir kere gittim ya da gitmedim. Bayramda gittim gittiysem de.

Bir an önce evlenip kurtulun ya da başka şehirde atanın uzaklaşın ailenizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…