İşte sana kurtuluş atanmışsın şimdi hayatı yaşama vakti ne intiharı. Yaşadıkların çok zor anlıyorum ama geçmişte bırak hayatını yaşa bundan sonra.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Bahsetme kimseye. Gizliden al yardımını salma kendini.Almıyorum evde adım deli zaten çok zoruma gidiyor
Ya annen ailen iğrenç insanlar senin için çok üzüldüm keşke imkanın olsada o evden ayrılsan. Hepsi ruh hastası iyilikten maraz dogarmis.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Atanmissin, çek git, hayatını kur, dönüp bakma geri... İntihar falan çıkar bunları aklından. Bir psikologlar yardım al.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Kesinlikle katılıyorum. Aile maalesef seçemediğimiz ve üzerinde pek söz sahibi olamadığımız bir yer. Onları değiştiremezsin. Belli ki ebeveynlik konusunda gerçekten başarısızlar ama değişmeyecekleri çok belli. Sen o kadar güçlüsün ki bu insanlara rağmen kendini geliştirmişsin meslek sahibi olmuşsun. En kötü günler geride kaldı senin için artık seçeneğin var. Seç ve kaç ailenden. Ama asla onlar için kendinden vazgeçme kaldırım taşlarının arasında açan çiçeksin sen, çok değerli ve çok önemlisin...Seni varya tebrik ediyorum meslek sahibi olmuşsun atanmışsın para konusunu bi kenarı koymuşsun bak ne güzel, artık yeni hayatını güzelce inşaa edebilirsin. Yeni evine geçtigini tahmin ediyorum. Geçmediysen geç lütfen, kendi düzenini kur güzelce. Evini dekore et çok keyiflidir bu iş, hak ediyorsunda bunu. Öyle güçlü bi kızmışsın ki sıyrılıp kariyerini oluşturmuşsun, en zor zamanlar geçmiş. Kendi hikayeni taçlandır güzelim, kendi çiçeğini kendin sula.. Öyle güzel günler seni bekliyor ki. Ayağına taş değmesin kuzum, uzak dur ailenden lütfen. Hiç birşeye zorunda değilsin..
Sen çok değerlisin kendini kötü hissetme değersiz hissettiren insanlardan uzaklaş.Ne güzel atanmışsın elin ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsin canım benim.Ne intiharı bu insanlar için değer mi can vermeye.Kendi evine çık gez toz arkadaş edin ailenin dediklerine kulak asma.Psikolojik destek al ilaç kullan gerekirse inan ki kullandıktan sonra diyeceksin ki ben bunlar için mi kendimi üzdüm?Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Önünde yaşayacak O kadar uzun bir zaman var ki ben de küçükken az dayak yemedim ama inanın siz dik başta olmazsanız kimse size Nezaket göstermez korkularının üstüne yürü birisi kırılır diye düşünme Kendi kırıldıkların aklına gelsin. Ve Bence bir an önce o evi terk etmelisin ayakların üstünde durabilecek yaşa gelmişsin tebrik ediyorum Çok da güzel bir bölüm bitirip mesleğini eline almışsın bundan sonra atacağın Her Adım senin hayatını ve seni ilgilendiriyor başka kimseyi değilMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Canım benim uzmana danışın mutlaka. Kendinize siz deger vermezseniz kimse vermez bunu aklınızdan çıkarmayın. Çok genç yasinız ve bir sürü şey başarmış siniz helal olsun ama hayat yaşamaya değer size değer veren insanlar vardır elbet olacakta mutlaka uzman görüşü şart size tavsiyemdir.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Klasik ilk çocuğa yapılan zulümler. Kesinlikle destek alın. Daha çabuk toparlarsınız. Özgüveninizi ve özsevginizi kazandıktan sonra size diyecekleri ve size olan davranışları da vız gelip tırıs gidecek.Almıyorum evde adım deli zaten çok zoruma gidiyor
Güzel mesleğin varmış.Bence bekar evine çık.Ailenle de sık görüşme.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Bence ailenizden ne kadar uzak olursanız o kadar mutlu olacaksınız. Bu böyledir maalesef, yaptıklarınız görülmez. Taa ki siz yapmayı bırakana kadar. Bence artık onlar için değil de kendiniz için yaşayın. Annenizle bir sey paylaşmayın belli ki babanız ve diğer kişilerle paylaşıyor. Atanmissiniz neden onlarla yaşıyorsunuz? Bir bahane bulun uzak durun. Ben de çok ayrımcılık gördüm hala da bitmedi. Ama ne kadar uzak olduysam o kadar rahatım. Küçük kardeşiniz için bir şey söyleyemiyorum onu ozleyeceksiniz ama bu hayatta yaşanacak daha güzel günleriniz var. O evi terk edip kendi hayatinizi kurmanizin zamanı çoktan gelmiş. Emin olun psikolojiniz de böylece düzelir. Sizin kız kardeşiniz benimkine çok benziyor. Ne yapsa yere göğe sığdıramazlar. Ama her dertlerine ben koşardım anne babamın. Hiçbir gün bile Allah razı olsun demediler. Ne zaman ki yapmayı bıraktım önce mizmizlandilar arkasından evlendim diye artık hiçbir şey soyleyemiyorlar. Artık Allah'a şükür evlendim kendi hayatim var çok da memnunum. Uzak duruyorum telefonla bile eskiye göre çok daha seyrek konuşuyorum bazen 4 5 gün konusmuyorum. Annemizin yaptığını benim ki de yapıyor ağlayıp duruyor bağırıyor. Ama diğer evlatları isterse ağzına afedersiniz yapsın hiç. Ben sizi her şeyi izle kabul ederim diyor. Ben de hayatımdan mümkün olduğunca çıkardım. Size de uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Okullar açılıyor herhalde artık atandiginiz okula çalışmaya gidersiniz ve ortamdan uzaklaşmak size iyi gelir. Elbette ki başkalarının anne babalarının sağlıklı ve güzel iletişimlerini görmek üzüyor insanı. Ben de öyle oluyorum. Ama bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Hayatta yaşayabileceğiniz bir ton güzellik var halen. Ve size psikolojik şiddet uygulayan bu aile sebebiyle hayatınızı bitirmeyin, uzak durun bitsin. Yalnız değilsiniz, çok arkadaşım var böyle ailesi sorunlu. Benim ailem de fiziksel ve duygusal şiddet çok uyguladı 25 yasima kadar. Onlardan uzak kaldığımda psikolojim düzeldi. Ben de düşündüm çok intiharı. İki yıl panik atak tedavisi aldım. Ama sonunda çarenin onlardan uzak olmak olduğunu çözdüm. Evlendikten sonra bile baktım ki onlar evime gelince ben onlara gidince üzülüyorum, bıraktım. 5 6 aydır ya bir kere gittim ya da gitmedim. Bayramda gittim gittiysem de.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Çok üzüldüm. Gerçekten. Keşke o evden uzak bir yere gitme şansınız olsa. Bekar evine çıkmanıza da izin vermezler herhalde.Zorla babam burayı yazdırdı
Bir an önce evlenip kurtulun ya da başka şehirde atanın uzaklaşın ailenizdenMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum