Bak güzel kardeşim atanmışsın ne mutlu coğu insanın hayalidir bu sen elde etmişsin ne güzel.Bazen evin ilk cocukları diğerlerine göre fazla ezilir çünkü herşey onda denenir.Belliki sessiz ve hassas bir insansın.Umarsız olsan bu kadar üzülmezsin.Kimse değer vermese bile sen kendine değer ver intihar ne demek.Ölünce mutlu son mu olacak ahiretini yakmaya değer mi.Onlar bu saatten sonra değişmeyecek onları öyle kabul edip kendi hayatını kuracaksın.Bak meslegın var cogu kadından bi adım öndesin.Hayatını kur ayaklarının üzerinde dur zamanla hersey daha iyiye gidecek.Önce kendini sev gerekiyorsa terapi al.Seni mutlu eden şeylere odaklan.Dünya çok kısa ama yaşamaya değer kendin için yaşamaya başla.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Bu travma ile anne olmayın lütfen geçer demeyin çocukluk travmaları asla geçmez önce güzelce bir tedavi olun ve unutmayın ki hiçbir koşulda o değişik insanlar ile aynı evde kalmak ve görüşmek zorunda değilsiniz gidin uzaklaşın en uzak noktaya tayin isteyin ama uzak olun onlarda ne halleri varsa görsünler birisi ölecekse emin ol o sen değilsinİlerde anne olduğumda çocuguma asla şiddet uygulamayacağım. Çok seveceğim
Bu travma ile anne olmayın lütfen geçer demeyin çocukluk travmaları asla geçmez önce güzelce bir tedavi olun ve unutmayın ki hiçbir koşulda o değişik insanlar ile aynı evde kalmak ve görüşmek zorunda değilsiniz gidin uzaklaşın en uzak noktaya tayin isteyin ama uzak olun onlarda ne halleri varsa görsünler birisi ölecekse emin ol o senİlerde anne olduğumda çocuguma asla şiddet uygulamayacağım. Çok seveceğim
Ne demek yazdırmadı? Bu sitedeki öğretmen hanımlar el birliği yaptınız sanırım ben deli olayım diye uğraşıyorsunuz.Deprem bölgesinde olduğumuz için burayı ben de yazmak ıstemedım, puanım da çok yüksekti, ama asla ve asla babam istediğim yeri yazdırmadı evde kavgalar çıktı kendi istediği oldu
Ailenizi şikayet edin sonra da bu şikayet belgesi ile tayin isteyin. Korkmaktan ve intihar etmekten daha kolay bunu yapmak.Almıyorum evde adım deli zaten çok zoruma gidiyor
Niye intihar ediyormussun her gün o hançeri yesen de ertesi sabah ayaga kalkacaksin. Yaşadıkların zor anlıyorum peki ölmek mi gerekir yoksa yaşamak mi? Yasamadigin içinde uhde kalan seyleri yasamak daha guzel degil mi. Ayri eve çık bitanem neden hala o evdesinMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Yaşadığınız yere mi atandiniz?Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Madem sizi deli biliyorlar sorumlu bir aile bireyi gibi davranmayın. (Çok kızdım aileye) ben olsam o evi dağıtır bavulumu alır çıkardım sanırım.Almıyorum evde adım deli zaten çok zoruma gidiyor
Yerinizde olsam artık onları muhatap bile almam. Sadece küçük kardeşimle ilgilenir işime gücüme bakarım. Evde az zaman geçirmeye bakın. Anlattığınız insanlar düzelmezler zaten siz de fazla yüz göz olmayın ki daha fazla üzemesinler. Yetişkinsiniz, işiniz var, muhtaçlık durumu da yok onlara karşı sonuçta.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum
Ben size kıyamam. Bunu bi kadın ve anne olarak yazıyorum. Öncelikle anne ve baba oldu diye kimse doğuştan gelen bi sevgi ve saygıyı haketmez. Sizi dünyaya getirmeye onlar karar verdi, sizden hiç bi beklentileri olamaz. Size kötü davranma gibi bir hakları da sırf ebeveyn oldukları için kabul edilecek bir davranış değil. Kendinize yepyeni bi hayat kurun, terapi alın, kitaplar okuyun ve şunu anlayın sorun siz değilsiniz. Anne ve babanız öfkelerini başka bir şeye de yükleyebilirlerdi sizi seçmişler. Siz normal bi çocukmuşsunuz. Sorun sizde değilmiş onlardaymış. Mutlaka terapi alın, bakın mutlaka.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dediçok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum