Çok değersiz hissediyorum, hiç hak etmedim, intihar eşiğinde yim

Bak güzel kardeşim atanmışsın ne mutlu coğu insanın hayalidir bu sen elde etmişsin ne güzel.Bazen evin ilk cocukları diğerlerine göre fazla ezilir çünkü herşey onda denenir.Belliki sessiz ve hassas bir insansın.Umarsız olsan bu kadar üzülmezsin.Kimse değer vermese bile sen kendine değer ver intihar ne demek.Ölünce mutlu son mu olacak ahiretini yakmaya değer mi.Onlar bu saatten sonra değişmeyecek onları öyle kabul edip kendi hayatını kuracaksın.Bak meslegın var cogu kadından bi adım öndesin.Hayatını kur ayaklarının üzerinde dur zamanla hersey daha iyiye gidecek.Önce kendini sev gerekiyorsa terapi al.Seni mutlu eden şeylere odaklan.Dünya çok kısa ama yaşamaya değer kendin için yaşamaya başla.

Kusura bakmayın ama ben bu tarz öğretmen konularını okuyunca cocuklar için endişeleniyorum . Ne intiharı kocaman insansın mis gibi işin gücün var. Zaten değer görmüyorum diyorsun” sevgili ailem yaşadığımız fikir ayrılıklarından dolayı birlikte yaşamamız çok zor birbirimize zarar veriyoruz. Ben ayrı eve çıkıyorum” deyip çık git. Ya da başka şehire tayin iste . Ya da teraği al sende bazı şeyleri çöz kendi içinde İntihar mı Allah aşkına bunun çözümü?

Merhaba. Meslektaşız. Farklı bi yere tayin isteyebilirsiniz. Veya Farklı bir eve çıkabilirsiniz, lütfen böyle düşünmeyin size ihtiyacı olan onlarca çocuk var

22 yaşındasın hayatının baharındasın ne intiharı.
Bak atanmışsın mis gibi. Mutlaka ayrı eve çık. Ve özel bir psikologdan yardım al. Geçmişle hesaplaşman bitsin sana yük olmasın diye. Asıl deli onlar. Bşr baba kızına öyle iğrenç küfür etmez. Sapık mıdır nedir!
Annen de tuhaf zaten. Kızıyla tartıştı diye Evi terk etme ne ya?
Neyse sen her şeyin en güzeline layıksın o zaman git ve en güzelini al. Onlar da ne hali varsa görsünler

Toksik ailenden uzak dur. Farklı bir yere tayin iste git kendine hayat kur. Ne intiharı Allah aşkına. Hepsinin canı cehenneme.

İlerde anne olduğumda çocuguma asla şiddet uygulamayacağım. Çok seveceğim
Bu travma ile anne olmayın lütfen geçer demeyin çocukluk travmaları asla geçmez önce güzelce bir tedavi olun ve unutmayın ki hiçbir koşulda o değişik insanlar ile aynı evde kalmak ve görüşmek zorunda değilsiniz gidin uzaklaşın en uzak noktaya tayin isteyin ama uzak olun onlarda ne halleri varsa görsünler birisi ölecekse emin ol o sen değilsin

İlerde anne olduğumda çocuguma asla şiddet uygulamayacağım. Çok seveceğim
Bu travma ile anne olmayın lütfen geçer demeyin çocukluk travmaları asla geçmez önce güzelce bir tedavi olun ve unutmayın ki hiçbir koşulda o değişik insanlar ile aynı evde kalmak ve görüşmek zorunda değilsiniz gidin uzaklaşın en uzak noktaya tayin isteyin ama uzak olun onlarda ne halleri varsa görsünler birisi ölecekse emin ol o sen

Herkesten önce sen kendin için değerlisin. Daha fazla orada kalıp kendini değersizleştirme. Ne güzel mesleğin var. Kendine bir yaşam kur.
Sırtına kambur olan ailen bile olsa kesip atmalısın ki hayata devam edesin.
Onlarda kendi b.kunda boğulsun.

Deprem bölgesinde olduğumuz için burayı ben de yazmak ıstemedım, puanım da çok yüksekti, ama asla ve asla babam istediğim yeri yazdırmadı evde kavgalar çıktı kendi istediği oldu
Ne demek yazdırmadı? Bu sitedeki öğretmen hanımlar el birliği yaptınız sanırım ben deli olayım diye uğraşıyorsunuz.

Artık yetişkinsiniz. Mesleğiniz var. Karar alacak sizsiniz kendiniz hakkında. Bunu da mı biz diyeceğiz size öğretmen olmuşsunuz ne güzel. İlk fırsatta tayin hakkınız varsa gidin. Ayrıca terapi alın. Bana kızmayın ama bu travmayı çözmesseniz ileride çocuğunuza aynı şekilde ebeveyn olmanız söz konusu olabilir çünkü yıllarca şiddet görmüşsünüz. Travma yaşıyorsunuz. İntihar etmek istemeniz bile travma göstergesi. Uzman yardımı almalısınız.

Ve lütfen kimseye kendinizi beğendirmek için çabalamayın. Öyle aile için bu yaptıklarınız fazla. Siz verdikçe daha fazlasını istemişler ve yaptıklarınızın değeri olmamış.

Silkelenin.. Ve kendinize değer vermekle başlayın..

Niye intihar ediyormussun her gün o hançeri yesen de ertesi sabah ayaga kalkacaksin. Yaşadıkların zor anlıyorum peki ölmek mi gerekir yoksa yaşamak mi? Yasamadigin içinde uhde kalan seyleri yasamak daha guzel degil mi. Ayri eve çık bitanem neden hala o evdesin

Eee sen neden başka şehire atanmadın ki?şöyle düzgün işi gücü olan insanın kendini ezdirmesine çok sinir oluyorum ya.atanmışısın işte garanti işin gücün git 1+1 ev tut hangi şehirdesin bilmiyorum ama o evde kalınmaz artık.paran kirada oturmaya yetiyorsa hiç durma git derim.

Yaşadığınız yere mi atandiniz?

Yerinizde olsam artık onları muhatap bile almam. Sadece küçük kardeşimle ilgilenir işime gücüme bakarım. Evde az zaman geçirmeye bakın. Anlattığınız insanlar düzelmezler zaten siz de fazla yüz göz olmayın ki daha fazla üzemesinler. Yetişkinsiniz, işiniz var, muhtaçlık durumu da yok onlara karşı sonuçta.

Sizin yapacağınız tek şey hesap vermeden çantanızı alıp o evden uzaklaşmak. Gerekirse uzaklaşma aldırın.

Göbek bağınızı kesin artık ailenizden. Atama yerimi babam yazdırdı ne demek, yazmayın.
Evden gidemem ne demek, gidin. Kendi hayatınıza sahip çıkın. Ailenizin izin verdiği hayatı yaşamayın artık.

Onların en cok kimi sevdiği neden sizin için bu kadar önemli ki..
Eger üçünüzü eşit sevemeyecek karaktersizlikteyseler
Elbet birisi cok sevilecekti. Kabul edin en cok sevilen kişi siz değilsiniz bunu kabul edin ve en cok sizi sevsinler diye hayatınızı heba etmeyin.

Kimsenin ailesine laf etmek haddime değil ancak aileniz sizin duygusal olduğunuzu ve kolay manipüle edilebildiğinizi fark etmiş olacak ki bu şekilde davranarak sizi kendinizden şüpheye düşürüp her istediklerini yaptırır hale gelmişler.
Ne güzel ki eğitimli ve ekonomik özgürlüğü olan bir hanımsınız, sizi tebrik ederim. Aileniz ile aranıza biraz mesafe koymanız ve kendi hayatınızı kurmanız size her anlamda iyi gelecektir diye düşünüyorum. Onlar size yaptıklarının farkında olabilir yahut olmayabilirler, ancak bu durumu düzeltmek istemedikleri anlaşılıyor. Yüzleşmeye çalışarak kendinizi de onları da daha fazla üzmeyin bana kalırsa.

Ben size kıyamam. Bunu bi kadın ve anne olarak yazıyorum. Öncelikle anne ve baba oldu diye kimse doğuştan gelen bi sevgi ve saygıyı haketmez. Sizi dünyaya getirmeye onlar karar verdi, sizden hiç bi beklentileri olamaz. Size kötü davranma gibi bir hakları da sırf ebeveyn oldukları için kabul edilecek bir davranış değil. Kendinize yepyeni bi hayat kurun, terapi alın, kitaplar okuyun ve şunu anlayın sorun siz değilsiniz. Anne ve babanız öfkelerini başka bir şeye de yükleyebilirlerdi sizi seçmişler. Siz normal bi çocukmuşsunuz. Sorun sizde değilmiş onlardaymış. Mutlaka terapi alın, bakın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…