ARKADASLAR ;
ben diger konumda bahsetmistim kaynanamla tartismistik ve o olay bitmisti bu zamana kadar hic acmadik ama gecenlerde kaynanam aradi agzina gelen lafi saydi nedeni ise biz yurtdisinda yasiyoruz türkiyede köydeyiz benim ailem flana köyde yasyor yani ben ve kaynanam ayni köydeniz(köy dedim ama eskiden köydü). benim ailem orda oldugu icin hersene giderim kaynanaminda köyü haliyle akrabalari var ... her neyse ben 12 günlügüne köyüme gittim kiz kardesimin dügünü vardi telasla gecti gitti hazirlikti köy dügünü oldu 1 hafta sürüyor bide temizligi falan bayabi yogun gecti sonra almanyaya geri döndüm.. 1 ay sonra kaynanam gitti izine köyede ugramis sonra almayaya bi döndü kavgayla meger kaynanama orda senin gelin senden memnun degil eziyet ediyormusun mutsuzmus gibi lafla etmisler hic söylemedigim halde birde diger konuda kaynanami ettigi laflardan dolayi yani bossttirmaya ugrastigi icin babam kaynanamla konusmuyor o yüzden evinede gitmedi ..
kaynanam dediki
-(bi sinirli bi sinirli) köye beni rezil ettin agzina benim adima alma ailene benim adimi anma.. babangil bize hosgeldine gelmedi ben naptim sana..
ben..
- yok öyle birsey demedim babam bosansin dedigi icin küsmüs..babam dediki ben kizimi size emanet ettim sahipleneceginiz yere bosansin dediniz diye kirgin dedim ben köyde senin hakinda hic konusmadim dügünü yaptim geldim bu konu kapandi gitti dedim..5- 6 ay önceki konuyu aciyor kaynanam..
tabi konustum baya inanmadi bende ister inan ister inanma ben senin hakkinda kötü konusmadim kime inanmak istiyorsan inan dedim cünkü cok acikladim cok tekrarladim kaynanam kendi diyo kendi inanniyor . kiminn dediginide söylemedi bende biktim ugrasmak istemedim. herneyse o konu orda kapandi yani ben kapandi zannediyormusum kaynanam sinir küpüymüs hala ama haberim yokmus sonra o konudan 3 hafta gecti. sonra ben aksam araadim nasilsiniz diye( 3 günlügüne baksa sehire annesinin yanina gitti geldi birde bacisi dogum yaptida)sonra kaynanamla öyle havdan sudan konustuk sonra durdu durdu patladi agzina geleni saydi. annesi o konu hakkinda (daha dogrusu benim annem hakkinda birseyler demis onada egallin annesi dedi demis) bende artik konusmak istemiyorum dedim o dahada sinirlendi ne bicim insansin hakkimi helal etmiyorum dedi telli yüzüme kapadi..bende annem aradim oda ben öyle bisi demedim konusmadim kaynananin annesiyle dedi.. anneme dedim ara annesini sor niye uyduruyomus diye oda aradi kaynanamin annesini yok ben onunla öyle konusmadim dedi (kendim duydum).. sonra ben tabi patladim.. beni sucluyor yapmadim söylemedigim seyler söyluyor aradim saydim laffi birbirimize girdikk.. ondan sonra kayin babam geldi konustu ben kendimi nezaman savunsam konusma terbiyesizlik etme o konusacak bende dinleyecekmisim dinledim konustu lafi saydi saydi gittii.. 2 hafta gecti hiiiiic aramadim konusmadim gitmedim kaynanamgile esimde annemle yanliz konusmami istemiyor esim evdeyken yaninda konusuyoruz nedeni ise esim laflardan bikmis benim annemle ne konustugumu bilmiyormus o yüzden o yapmaz diye savunamiyormus yaninda konusacakmisimki gene yalan laf ciktiginda esim beni savunacakmis egal annesiyle dedikodu yapmiyor diye .. neyse artik esimin yaninda annemle konusuyorum gicik oldugum icin günddüzleri kimseyi aramiyordum esim gelince tel konusmaya basliyordum.. cumartesi günü esimin ailesi geldi hic aramiyorsun sormuyorsun yabanci gibi oldun dedi .bende birsey demedim sadece dinledim.. yapmayi etmeyin kavga etmeyin dedi.. esimde zaten biz kavga etmiyoruz mutluyuz dedi ben hic seslenmedim biraz oturup gittiler utanmadan bide bana mutlumusun dedi bende mutluyum dedim simdi ben ne yapayim hic gitmek istemiyorum esim simdilik birsey demiyor ama zerre konusmak gelmiyor icimden. babana gelin gidin yabanci gibi durmayin diyor ben gitmek istemiyorum gitsemde en fazla 2saatligine ama oda 3 ay sonra cünkü cok sinirliyim.. beni söylemedigim seylerle sucladilar 1degil 2 degil yetti artik..
birde öfkemin dinememesinin sebebi biz eylülle trye ailemi görüyyüm diye gitme karari aldik izine esim simdi vaz gecti nedeni ise yeni tartisma olmus o yüzden gitmek istemiyormus 2013 gidelim diyor ben kabul etmiyorum yanliz gidiyim dayanamam diyorum yok diyor seni yanliz göndermem diyor.. birde bensadece ailemle esimin yaninda konusucakmisim.. onun ailesiyle yani benim ailem disinda herkesle konusabilirmisim esim olmadan. bende kizdim benim ailem napti ben kimseyle yanliz konusmayacagimi zannediordum dedim oda hakklisin dedi zaten kimseyle konusmuyorumda cok ta tiiinnn..ben ailemle seslerini duymak icin konusuyordum yani esim olsada olmasa farkeddmez simdi esimin yaninda konusuyorum ama onun ailesiyle kesinlikle konusmak istemiyorum...
ben diger konumda bahsetmistim kaynanamla tartismistik ve o olay bitmisti bu zamana kadar hic acmadik ama gecenlerde kaynanam aradi agzina gelen lafi saydi nedeni ise biz yurtdisinda yasiyoruz türkiyede köydeyiz benim ailem flana köyde yasyor yani ben ve kaynanam ayni köydeniz(köy dedim ama eskiden köydü). benim ailem orda oldugu icin hersene giderim kaynanaminda köyü haliyle akrabalari var ... her neyse ben 12 günlügüne köyüme gittim kiz kardesimin dügünü vardi telasla gecti gitti hazirlikti köy dügünü oldu 1 hafta sürüyor bide temizligi falan bayabi yogun gecti sonra almanyaya geri döndüm.. 1 ay sonra kaynanam gitti izine köyede ugramis sonra almayaya bi döndü kavgayla meger kaynanama orda senin gelin senden memnun degil eziyet ediyormusun mutsuzmus gibi lafla etmisler hic söylemedigim halde birde diger konuda kaynanami ettigi laflardan dolayi yani bossttirmaya ugrastigi icin babam kaynanamla konusmuyor o yüzden evinede gitmedi ..
kaynanam dediki
-(bi sinirli bi sinirli) köye beni rezil ettin agzina benim adima alma ailene benim adimi anma.. babangil bize hosgeldine gelmedi ben naptim sana..
ben..
- yok öyle birsey demedim babam bosansin dedigi icin küsmüs..babam dediki ben kizimi size emanet ettim sahipleneceginiz yere bosansin dediniz diye kirgin dedim ben köyde senin hakinda hic konusmadim dügünü yaptim geldim bu konu kapandi gitti dedim..5- 6 ay önceki konuyu aciyor kaynanam..
tabi konustum baya inanmadi bende ister inan ister inanma ben senin hakkinda kötü konusmadim kime inanmak istiyorsan inan dedim cünkü cok acikladim cok tekrarladim kaynanam kendi diyo kendi inanniyor . kiminn dediginide söylemedi bende biktim ugrasmak istemedim. herneyse o konu orda kapandi yani ben kapandi zannediyormusum kaynanam sinir küpüymüs hala ama haberim yokmus sonra o konudan 3 hafta gecti. sonra ben aksam araadim nasilsiniz diye( 3 günlügüne baksa sehire annesinin yanina gitti geldi birde bacisi dogum yaptida)sonra kaynanamla öyle havdan sudan konustuk sonra durdu durdu patladi agzina geleni saydi. annesi o konu hakkinda (daha dogrusu benim annem hakkinda birseyler demis onada egallin annesi dedi demis) bende artik konusmak istemiyorum dedim o dahada sinirlendi ne bicim insansin hakkimi helal etmiyorum dedi telli yüzüme kapadi..bende annem aradim oda ben öyle bisi demedim konusmadim kaynananin annesiyle dedi.. anneme dedim ara annesini sor niye uyduruyomus diye oda aradi kaynanamin annesini yok ben onunla öyle konusmadim dedi (kendim duydum).. sonra ben tabi patladim.. beni sucluyor yapmadim söylemedigim seyler söyluyor aradim saydim laffi birbirimize girdikk.. ondan sonra kayin babam geldi konustu ben kendimi nezaman savunsam konusma terbiyesizlik etme o konusacak bende dinleyecekmisim dinledim konustu lafi saydi saydi gittii.. 2 hafta gecti hiiiiic aramadim konusmadim gitmedim kaynanamgile esimde annemle yanliz konusmami istemiyor esim evdeyken yaninda konusuyoruz nedeni ise esim laflardan bikmis benim annemle ne konustugumu bilmiyormus o yüzden o yapmaz diye savunamiyormus yaninda konusacakmisimki gene yalan laf ciktiginda esim beni savunacakmis egal annesiyle dedikodu yapmiyor diye .. neyse artik esimin yaninda annemle konusuyorum gicik oldugum icin günddüzleri kimseyi aramiyordum esim gelince tel konusmaya basliyordum.. cumartesi günü esimin ailesi geldi hic aramiyorsun sormuyorsun yabanci gibi oldun dedi .bende birsey demedim sadece dinledim.. yapmayi etmeyin kavga etmeyin dedi.. esimde zaten biz kavga etmiyoruz mutluyuz dedi ben hic seslenmedim biraz oturup gittiler utanmadan bide bana mutlumusun dedi bende mutluyum dedim
birde öfkemin dinememesinin sebebi biz eylülle trye ailemi görüyyüm diye gitme karari aldik izine esim simdi vaz gecti nedeni ise yeni tartisma olmus o yüzden gitmek istemiyormus 2013 gidelim diyor ben kabul etmiyorum yanliz gidiyim dayanamam diyorum yok diyor seni yanliz göndermem diyor.. birde bensadece ailemle esimin yaninda konusucakmisim.. onun ailesiyle yani benim ailem disinda herkesle konusabilirmisim esim olmadan. bende kizdim benim ailem napti ben kimseyle yanliz konusmayacagimi zannediordum dedim oda hakklisin dedi zaten kimseyle konusmuyorumda cok ta tiiinnn..ben ailemle seslerini duymak icin konusuyordum yani esim olsada olmasa farkeddmez simdi esimin yaninda konusuyorum
Son düzenleme: