Hanımlar ya ben bu düzen işini yapamıyorum ev işine geldi mi bir gün Hevesle topluyorum bir hafta Dağınık eve misafir gelcek diye Aklım çıkıyo misafiri istemediğinden değil ev Dağınık ve kirli olunca utandığından.calısan bir bayanım 10aylık bebeğim var annem bakıyo o da bıktı benden eşim deseniz benden daha Dağınık ama düzeni sever yine de söylenmez Sağolsun
Insallah biz de düzenli oluruzbenımd eolmuyo ama ben soyle dusunuyorum cnm..benım kız 20 aylık salon hep dagınık hep oyuncak....derlı toplu olurum ama nasıl olurum kızımın hayatından kısarak olurum.oyuncakları toplarım oynamasına ızın vermem dagıttırmam hıçbır yerı karıstırtmam...buda benım yapıma ters....kızım hayattakı en degerlı seyım ...mutlu bır bebeklık gecırsın ıstıyorum o yuzden hıçbır seyde kısamam....
benım esımde soylenmez ama içinden soylenıyodur belkıde....
yalnız tavsıye varsa bende acıgım.....çunku mesela bazı odalardada dagınıklık oluyo ıster ıstemez....utulenecek çamaşırlar duzeltılecek dolaplar..............
bebekle zor çok zor
Ya mesela nasıl yapıyorsunuz özellikle çalışan bayanlar benim bünyem Zayıf galiba hemen yoruluyorum işte çalışkanım ama evimde tembel bu durumu yaşayıp değişen var mı 4yıllık evliyim
Ya mesela nasıl yapıyorsunuz özellikle çalışan bayanlar benim bünyem Zayıf galiba hemen yoruluyorum işte çalışkanım ama evimde tembel bu durumu yaşayıp değişen var mı 4yıllık evliyim