Ben de dağınıklardanım...
Komşularıma pek özenirim...
Benim vereceğim tüyo ise şu olacak: BENİM YAPTIKLARIMI YAPMAZSAN DAĞINIK OLMAZSIN
1- Çok kararsızımdır...Akşamdan ne giyeceğime karar vermem. Sabah kıyafetleri dener dener yatağın üstüne fırlatırım.
2- Süslüyümdür. Ama sabah vakit hiç yetmez..banyoda ayna üzeri her sabah açık kremler, allıklar, maşalarşa doludur.
3- Ehli keyifimdir. Eşim ve oğlan uyanmadan önce her sabah saat 7 de tv karşısında kahvaltımı yaparım.. E haliyle işe geç kalacağım diye tepsiyi mutfağa götürmem
4- Temiz koku takıntım var. Bir giydiğimi yıkanmadan bir daha giymem. nerdeyse her akşam çamaşır makinası çalışır. Kurutmadan çıkanlar koltuk üzerinde ağrı dağı gibi olur.
5- maalesef ütü takıntım da var...mutlaka giysiler ütülü dışarı çıkacağım..Haliyle ütü masası akşam salonun ortasında beni karşılar..
6- Biraz serbest bir anneyim sanırım. her odada resim yapmasına itiraz etmem..istediği yerde oyun oynayabilir. Ev dağılacak diye kızmam..
7- çok fazla aksesuarım var. işten gelince ya tv kenarına koyarım..ya mutfakta mikrodalga yanına.
8- iş çantamı gelir gelmez kapının yanına atarım. çocuk da bana çekmiş
9-Gördüğüm her vırtı zırtı alırım...garip gurup mutfak aletleri. Organizatörlerin her türlüsü ama işe yaramaz
10-yemek sonrası hemen sofrayı toplamam. Çayımı alır tvye bakarım
11- yemek yapacağım diyelim. kullanılan karabiber, yağ, salça hemen yerlerine koymam...
işte bunun gibi sayacağım bir sürü şey....
bunları yapmasam çok toplu olacağım da...
huylu huyundan vazgeçmez..
bana arkamı toplayacak biri lazım