Eşim ve benim zıt düşüncelerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim babamların bahçesi ve orada mutfak düzeni var. Bizde arkadaşlarla bahçede buluşuyoruz, mangal filan yapıyoruz. Ama evle alakamız yok. Eğer sadece bahçe kullanmak içinse bana garip gelmiyor. Ama çıkıp KV evinde oturmak saçma.
Evet bizim bahçede öyle, küçük bir klübe var wc ve mutfaklı evden bağımsız. Normalde bahçede masada yemek yiyecektik. Ama yağmur yağdı evin içinde ağırladık

Nasıl katlanıyorsunuz böyle bir adama? Annem de annem. Sıfır mantık, hep bir trip. Okurken bile fenalık geldi, siz bir de yaşıyorsunuz bununla. Eşim bana böyle saçma sapan tekliflerle gelse ne alaka ya der güler geçerim. Surat asıyorsa da assın. Benim düzenimden, rahatımdan mühim değil.
İyi bir insan anneci değil diğer arkadaşlara nedenini yazdım tekrar olmasın diye tekrar yazmayacağım

Kızlar yorum yapan herkese teşekkürler ☺️ B
en bundan sonra gerçekten istemiyorsam hayır diyeceğim. Benim anlatım tarzımdan ve her şeyi anlatmamamdan anneci ve baskıcı gibi bir algı oluştu eşim hakkında. Eşimin hakkını yemek istemem öyle bir insan değil. Evet arada trip atıyor ama onun dışında bir sıkıntımız yok Allaha şükür. Benim en başında hayır deyip kesin konuşamam gerekirdi bunu anladım. O yüzden konuyu sildim☺️
Keşke o kadar kolay olsaydı. Birazdan konunuz geri gelir. Silmek maalesef mümkün değil.

Evet bizim bahçede öyle, küçük bir klübe var wc ve mutfaklı evden bağımsız. Normalde bahçede masada yemek yiyecektik. Ama yağmur yağdı evin içinde ağırladık

Yağmurun yağması aksilik olmuş. Ama bahçede misafir ağırlamak bana daha keyifli geliyor. Zaten çoğu arkadaşin böyle bir imkanı yok. Piknik yapmaya gitsen her yer kalabalık ve piknik çöpü. Sizin de haklı olduğunuz taraflar var. Bence orta yolu bulabilirsiniz.

Kızlar yorum yapan herkese teşekkürler ☺️ B
en bundan sonra gerçekten istemiyorsam hayır diyeceğim. Benim anlatım tarzımdan ve her şeyi anlatmamamdan anneci ve baskıcı gibi bir algı oluştu eşim hakkında. Eşimin hakkını yemek istemem öyle bir insan değil. Evet arada trip atıyor ama onun dışında bir sıkıntımız yok Allaha şükür. Benim en başında hayır deyip kesin konuşamam gerekirdi bunu anladım. O yüzden konuyu sildim☺️
Konu silmek yasak konunuz geri gelecek ayrıca ceza yiyeceksiniz. 😬

Anneci değil bahçeci bahçe olmasa gitmek istemez 😂yani bu kadar gitmek istemez. Kayınvalidem normal apartman dairesimde otururken daha az gidiyorduk. Ben gidelim diyordum hatta. Tabi annesini seviyor ama. Bahçede takılmayı seviyor asıl. Kayınvalidemler şehir dışında olunca da bahçeye gidiyor hep.
Tatlım misafir varken eşin bahceye gitsin sen de işine gücüne misafirine odaklan. Niye bu kadar karıstırıyorsunuz her işinize.

Konu silmek yasak oncelikle.
Ama esiniz bir gun once o kadar cok 'annemde kalmaya gidelim mi' diye sormus ki bana okurken fenalik geldi, ben ikinci tekrardan sonra 'Ben gitmiyorum kalmaya falan, sen istersen git artik bana sorma' diye cikismistim.

Siz de esiniz surat astiginda normale donene kadar onu gormezden gelin. Ya da kelimelerini kullan, surat asinca anlamiyorum deyin. Trip derdi niye cekesiniz surekli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X