- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Ya bakın evet bu dedikleriniz doğru ama çevremdeki bazı arkadaşlarımda fark etti bak bi kez çalışıyorum masamız karşılıklı benim odam ayrı ama karşımda o neyse bana bakarken fark ettim göz göze geldik Nasıl utandım.. Yürürken beni izliyor bu ne yani abarttım o Zaman ben..
Sevmiycem artık ya sevmiycem.
Tamam canım öyle yapıcam zatenSakin konu sahibi sakin. Cok uzerine geldik galiba " kendi kendine gelin guvey olmussun' izlenimi verdik galiba. Haklida olabilirsin. Ama belkide utangac oldugun icin cumleleri dogru kuramadi. ' seve seve gezdiririm, ama memlekete gitmem icap ede bilir. Gitmezsem gezeriz" demek var. Bide bu yaptigini yapmak var. Tamam neyse sakin ol. Smdilik zamana birak ozmn. Artik ilgili olma, ondan bi adim bekle. Bkalim duzeltmeye calisiyormu.
Benimle oynuyor o Zaman oynuyorsa kaybettiğininde farkında..Taktik yapıyor işte... Klasik erkek... Önce ilgilenir sonra ilgilenmiomus gibi yapar. Siz de böyle yersiniz.
Eder mi gerçektenŞimdi sen tam olarak neden ağladın? Rezil olacak bir durum yok. Kendin söylüyorsun her hafta gidiyor diye. Demek ki işleri var halletmesi gereken. Bir daha etmezsin, o edecektir zaten.
Benim suçum var mı sence ?Ay istese sanki ben bu hafta sonu müsait değilim şu gün gidelim diyemez mi? İstememiş işte. İsteyipte bu kadar tuhaf davranıyorsa (Eskişehir'e gedeceğim, ESkişehir'e gideceğim, malum ESkişehir'e gideceğim) normal değil.
Tabi ki isteme sen de. Oyun için ergen olmaniz lazim. Aklı sıra kaçan kovalanira getiriyor işi.Benimle oynuyor o Zaman oynuyorsa kaybettiğininde farkında..
İstemiyorum artık
Onu sana soracak değilim. Bir bayanda hemcinsine böyle acımasız davranmamalı o Zaman. İnşallah başına gelir görürsün.Adam nazikce yemege cikma teklifini reddetmis bunda dusunecek ne var :d bi kiz sevgilisi olmayan bi adama disari cikalim dememeli ya
Canım ben ona ödetmem ki ben her şeyi ayarlıycaktım zaten.. Davet eden benim. Ismarlıycak olan benim. Ona izin vermedimParası yoktur belki ?
O yüzden gecistirmistir
HoşlanıyoRsa sizden hesap odemek filan isteyecek ya yemek sonunda
Siz gül bir yer diyince baya lüks bi yer sanmistır bahane bulmuştur
Ay yok artık saçmalama neden ÖleceksinCanım ben ona ödetmem ki ben her şeyi ayarlıycaktım zaten.. Davet eden benim. Ismarlıycak olan benim. Ona izin vermedimallahım al Can'ımı ben hiç iyi değilim
Çok saçma ya çok..Tabi ki isteme sen de. Oyun için ergen olmaniz lazim. Aklı sıra kaçan kovalanira getiriyor işi.
PekiAy yok artık saçmalama neden Öleceksin
O bilmez ki odetmeyecgiini dediğim gibi düşündü bence
Yaa simdi bisey dicem millet yine dinci diye ustume hucum edicek. Arkadasim deger mi uzulmeye hee ?Allahım al canımı kurtulayım dayanamıyorumHiç iyi değilim ben arkadaşlar :'(
Senin tek suçun oturup ağlamak.Benim suçum var mı sence ?ya abartmıyorum yemin ederim bana ilgisi vardı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?