• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Ilk disarıyaçıkma teklifini ben yapmazdım.
Ayrica bozulduğunda cok belli olmuş.
Sorun yok,problem degil yani sıkıntı yok ya filan :D bunları sık sık kullanmışsın.Bence rezilce.

Ağlanılacak bir durum yok. Fazla mı alıngansınız ? Gerçekten işi vardır gitmesi gerekiyordur, bir daha konusunu açmazsınız olur biter. Eğer o isterse gelip size söyler herhalde. Fazla üstüne düşmeyin
Zaten aynen öyle yapıcam.. Açmam ki asla. Bir de eğer yemek için teklif ederse kabul etmemeyi düşünüyorum.. İşim var kusura bakmayın dicem bitti gitti.

Bence kendinizi yıpratacak birşey yok ortada.Eminim ki adamin çok hoşuna gitti ama taşınacak diyorsunuz,ne yapsın mecbur gidecek tabiki.Siz hiç paniklemeyin,sakince koseniz de bekleyin.Karşı atağın gelmesi çok yakın gibi gorunuyor.Hem ne var ilgili gorunuyorsaniz,ne güzel insanın hislerini abartmadan da olsa dışına vurması.Lütfen ne hissediyorsaniz,duygulariniz ve kalbiniz ne istiyorsa onu yaşayın.O ne anlar,bu ne dusunur bosverin.Omur geçiyor,pismanliklar yanımıza yük kalıyor.Ani yaşamaya bakın:)

Son düzenleme:
Bence kendinizi yıpratacak birşey ortada.Eminim ki adamin çok hoşuna gitti ama taşınacak diyorsunuz,ne yapsın mecbur gidecek tabiki.Siz hiç paniklemeyin,sakince koseniz de bekleyin.Karşı atağın gelmesi çok yakın gibi gorunuyor.Hem ne var ilgili gorunuyorsaniz,ne güzel insanın hislerini abartmadan da olsa dışına vurması.Lütfen ne hissediyorsaniz,duygulariniz ve kalbiniz ne istiyorsa onu yaşayın.O ne anlar,bu ne dusunur bosverin.Omur geçiyor,pismanliklar yanımıza yük kalıyor.Ani yaşamaya bakın:)
Bu ne güzel bir yorum böyle yüzümü güldürdünüz varolun :)

Bu ne güzel bir yorum böyle yüzümü güldürdünüz varolun :)
Hep birlikte varolalim,guldurebildiysem ne mutlu bana.Ama gerçekten öyle.Sizi yemeğe cagirirsa lütfen kabul edin.Çünkü kendini affettirmek için ama yemek,ama başka birşey muhakkak ki deneyecektir.Çünkü ev toplaması için hafta sonu ona lazım.Ama hafta içi ikinizi de tutan birşey olamaz bence.Sert cevap verirseniz adamı köşesine sindirebilirsiniz.Bırakın siz de cesaretlenmisken olanlar olsun.Hayatı akışına bırakın,gelirse zaten sizindir:)

Benden hoşlanıyor mu yoksa öyle bişey yokmu anlamadım. Ama aşırı aşırı ilgili bana ve bekar biliyorum.
Sürekli beğenir resimlerimi, aşkla ilgili bişe paylaşmıştım onuda beğenmiş. Yani yanlış anladıysam onu bu şok normal..
Dediğim gibi her şeyi soruyordu bana yılbaşında ne yaptınız kimleydiniz.
Ulan sanane o Zaman.. (Baş başa kalırken soruyordu )

gayet arkadaşça muhabbet bunlar
arkadaşlarınızla nasıl bir sohbetiniz varda bu normal muhabbeti ilgiye yordunuz

Bosuna yemege davet etmissin erkek o atsin adim bilmese nolcak ama seni yemege davet edip yemek yeriz sonrada beni gezdirirsin diyebilir istedikten sonra her seyi yaoarlar islerine gelio bosver sen bi adim atmissin artik o atarsa atar atmazsa sakin bir sey yapma

Bosuna yemege davet etmissin erkek o atsin adim bilmese nolcak ama seni yemege davet edip yemek yeriz sonrada beni gezdirirsin diyebilir istedikten sonra her seyi yaoarlar islerine gelio bosver sen bi adim atmissin artik o atarsa atar atmazsa sakin bir sey yapma
Kesinlikle öyle zaten hatta davet ederse yemeğe gitmemeyi bir bahane uydurmayı düşünüyorum

İstanbul'u bilmiyorsa haritaya baksın . Bu kişi evli olamaz değil mi . Yani biraz garip geldi de durum ?

Bu adamin hayatinda biri olmadigina emin misiniz? Ne kadar utangac, muhafazakar olursa olsun ben hoslanan insanin bunu belli edecegini düsünüyorum. Hoslanan erkek adim atar, atmali. Bi baska üye vardir böyle sizin gibi istemsiz sizin o oldugunuzu düsünüyorum okunalarinizi okudugumda. Sannki ondan hoslandiginiz icin oun tavirlarini yanlis yorumluyor olmayasiniz?

Bir adim atmissiniz olmamis. 24 yasinda daha olgun olmaniz lazimdi.
Daha onceki konunuzu hatirliyorum bunlar is arkadasliginin dinamiginde olan seyler demistim.
Velev ki gercekten ilgisi var; erkek eger hizli ilerlemek istemiyorsa flortlesmeden iliskiye gecisin hizli olmasini istemez. Adim atmaniz onu korkutmus olabilir. Sabirli olun bence biraz.

Bu adamin hayatinda biri olmadigina emin misiniz? Ne kadar utangac, muhafazakar olursa olsun ben hoslanan insanin bunu belli edecegini düsünüyorum. Hoslanan erkek adim atar, atmali. Bi baska üye vardir böyle sizin gibi istemsiz sizin o oldugunuzu düsünüyorum okunalarinizi okudugumda. Sannki ondan hoslandiginiz icin oun tavirlarini yanlis yorumluyor olmayasiniz?
Yanlış anlaşılma durumu yok Ama kafama takıldı.. Acaba evli mi ? Ama bir konuşmada bekar olduğuna dair bişeyler söyledi 2 bekar var burada denildi oda teyit etti bu yani..

Siz bir adım atmışsınız, bundan sonra başka bişey yapmanıza gerek yok. Bu hafta işi varsa bile önümüzdeki hafta sizi yemege götürmeyi o teklif eder eger bişeyler hissediyorsa. Hiçbişey yokmuş gibi davranırsa sizden hoşlanmıyor demektir. Bekleyin ve görün

Siz bir adım atmışsınız, bundan sonra başka bişey yapmanıza gerek yok. Bu hafta işi varsa bile önümüzdeki hafta sizi yemege götürmeyi o teklif eder eger bişeyler hissediyorsa. Hiçbişey yokmuş gibi davranırsa sizden hoşlanmıyor demektir. Bekleyin ve görün
Aynen öyle işte bu.. Bakalım.. Teklif ederse yemeğe ne diyim sizce ?

Back