• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Ya bakın evet bu dedikleriniz doğru ama çevremdeki bazı arkadaşlarımda fark etti bak bi kez çalışıyorum masamız karşılıklı benim odam ayrı ama karşımda o neyse bana bakarken fark ettim göz göze geldik Nasıl utandım.. Yürürken beni izliyor bu ne yani abarttım o Zaman ben..
Sevmiycem artık ya sevmiycem.

Sakin konu sahibi sakin. Cok uzerine geldik galiba " kendi kendine gelin guvey olmussun' izlenimi verdik galiba. Haklida olabilirsin. Ama belkide utangac oldugun icin cumleleri dogru kuramadi. ' seve seve gezdiririm, ama memlekete gitmem icap ede bilir. Gitmezsem gezeriz" demek var. Bide bu yaptigini yapmak var. Tamam neyse sakin ol. Smdilik zamana birak ozmn. Artik ilgili olma, ondan bi adim bekle. Bkalim duzeltmeye calisiyormu.

Parası yoktur belki ?
O yüzden gecistirmistir
HoşlanıyoRsa sizden hesap odemek filan isteyecek ya yemek sonunda
Siz gül bir yer diyince baya lüks bi yer sanmistır bahane bulmuştur

Ay istese sanki ben bu hafta sonu müsait değilim şu gün gidelim diyemez mi? İstememiş işte. İsteyipte bu kadar tuhaf davranıyorsa (Eskişehir'e gedeceğim, ESkişehir'e gideceğim, malum ESkişehir'e gideceğim) normal değil.

Adam nazikce yemege cikma teklifini reddetmis bunda dusunecek ne var :d bi kiz sevgilisi olmayan bi adama disari cikalim dememeli ya

Şimdi sen tam olarak neden ağladın? Rezil olacak bir durum yok. Kendin söylüyorsun her hafta gidiyor diye. Demek ki işleri var halletmesi gereken. Bir daha etmezsin, o edecektir zaten.

Taktik yapıyor işte... Klasik erkek... Önce ilgilenir sonra ilgilenmiomus gibi yapar. Siz de böyle yersiniz.

Sakin konu sahibi sakin. Cok uzerine geldik galiba " kendi kendine gelin guvey olmussun' izlenimi verdik galiba. Haklida olabilirsin. Ama belkide utangac oldugun icin cumleleri dogru kuramadi. ' seve seve gezdiririm, ama memlekete gitmem icap ede bilir. Gitmezsem gezeriz" demek var. Bide bu yaptigini yapmak var. Tamam neyse sakin ol. Smdilik zamana birak ozmn. Artik ilgili olma, ondan bi adim bekle. Bkalim duzeltmeye calisiyormu.
Tamam canım öyle yapıcam zaten :(

Şimdi sen tam olarak neden ağladın? Rezil olacak bir durum yok. Kendin söylüyorsun her hafta gidiyor diye. Demek ki işleri var halletmesi gereken. Bir daha etmezsin, o edecektir zaten.
Eder mi gerçekten :( etse bile kabul eder miyim bilmiyorum .. Belkide ayıp olmasın diye zorunluluktan ben öyle istemiyorum onun için bahane uydurucam öyle yapiyim demi ? :(

Ay istese sanki ben bu hafta sonu müsait değilim şu gün gidelim diyemez mi? İstememiş işte. İsteyipte bu kadar tuhaf davranıyorsa (Eskişehir'e gedeceğim, ESkişehir'e gideceğim, malum ESkişehir'e gideceğim) normal değil.
Benim suçum var mı sence ? :( ya abartmıyorum yemin ederim bana ilgisi vardı bunun

Adam nazikce yemege cikma teklifini reddetmis bunda dusunecek ne var :d bi kiz sevgilisi olmayan bi adama disari cikalim dememeli ya
Onu sana soracak değilim. Bir bayanda hemcinsine böyle acımasız davranmamalı o Zaman. İnşallah başına gelir görürsün.

Parası yoktur belki ?
O yüzden gecistirmistir
HoşlanıyoRsa sizden hesap odemek filan isteyecek ya yemek sonunda
Siz gül bir yer diyince baya lüks bi yer sanmistır bahane bulmuştur
Canım ben ona ödetmem ki ben her şeyi ayarlıycaktım zaten.. Davet eden benim. Ismarlıycak olan benim. Ona izin vermedim :( allahım al Can'ımı ben hiç iyi değilim :(

Allahım al canımı kurtulayım dayanamıyorum :( Hiç iyi değilim ben arkadaşlar :'(

Canım ben ona ödetmem ki ben her şeyi ayarlıycaktım zaten.. Davet eden benim. Ismarlıycak olan benim. Ona izin vermedim :KK43: allahım al Can'ımı ben hiç iyi değilim :KK43:
Ay yok artık saçmalama neden Öleceksin
O bilmez ki odetmeyecgiini dediğim gibi düşündü bence

Back