• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Niye yemeğe dvet ettin ki hep bilirim hep söylerim ilk adımı bir kız atmamalı cünkü sonuc bu üzülen bu taraf
Şu sebepten ben ondan sorumluyum altımda çalışan birisi ve çekinir diye düşündüm ( abartmıyorum benimle aşırı aşırı ilgileniyor )
Sürekli evden çıktığım yok buraları bilmiyorum diyip duruyordu bende benden teklif bekliyor herhalde diye düşündüm..

Sana iyi rol yapmış maskeyi takmış bence çokta güvenme ,onun hakkında başkalarından bilgi edinmeye bak
Babasını kaybetmiş 3 ay önce bilmiyorum ama aşırı ilgiliydi bana çocuk gibiyim zaten sevgi pıtırcığı gibi yani :)

31 yaşındaki adam anasına aşıktır
belli alışkanlığı vardır , ana kuzuluğu onaylanmıştır
bence başka birine aşık ol sorunlu tip bu yaşa kadar aşığı yada nişanlı olması gerekirdi , sakladığı sır'ı var demek onu çöz bence

Ne tuhaf bi kadinsin ya. Yanlis anlama ama her mesajina istemsizce guluyorum. Adamin sirri oldugunu evlenmemesinden mi anladin yani ema? :-)

Saka gibisiniz. Adam gidicek diye sizden ozur mu dileyecekti ya gercekten bunu beklediniz mi? Fazla alingansiniz bence. Tamam aksam yemegi yeriz deyip daha snradan iptal etseydi daha mi hos olacakti. Allah bilir komaya girerdiniz artik.

Evet mesafe koymalisniz ama o zaman da trip olarak algılayabilir eğer birseyler olsun istiyorsaniz ona göre davranin
İmzaya bişeyler getirdi o gün bana böyle boynu eğik gibi mahcup gibi ( o yaştaki bir adamın utanacağını düşünmüyorum..)
Yediğim çikolatanın bile hangisini en çok seviyosunuz bunu mu diye sordu yani... :@

Ne tuhaf bi kadinsin ya. Yanlis anlama ama her mesajina istemsizce guluyorum. Adamin sirri oldugunu evlenmemesinden mi anladin yani ema? :-)
Bilgece sen çok güzel yorumlar yapıyosun :( bana yardım eder misin ? Takip etmiştim önceler banada bir akıl ver :( sağol..

Takıntısı vardır ondan evlenemiyordur , etrafımda bu tiplerden var , ilaçta kullanıyor takıntıyı azaltan ,

Ama biz sana demiştik o ilgili olsa adım atardı bekle biraz diye.. üzülmeyi göze almışsın bu risk vardı. Boşver gitsin.

Bilgece sen çok güzel yorumlar yapıyosun :KK43: bana yardım eder misin ? Takip etmiştim önceler banada bir akıl ver :KK43: sağol..

Tesekkur ederim :)
Bence özel olarak sana bir ilgisi yok ama burda uzulecek ağlanacak bir durum da gormedim. Yemege cagirmissin kibarlik edip, o da istememis. Bir daha o isterse sen musait olmadigini soylersin.
Oyle ezilmis buzulmus gibi davranma, keske yemege cagirmasaydin ama olmus bi kere. Hicbir sey olmamis gibi davran. Bi de dedigim gibi sana ilgisi yok o yuzden sen de ilgini cek..

Tesekkur ederim :)
Bence özel olarak sana bir ilgisi yok ama burda uzulecek ağlanacak bir durum da gormedim. Yemege cagirmissin kibarlik edip, o da istememis. Bir daha o isterse sen musait olmadigini soylersin.
Oyle ezilmis buzulmus gibi davranma, keske yemege cagirmasaydin ama olmus bi kere. Hicbir sey olmamis gibi davran. Bi de dedigim gibi sana ilgisi yok o yuzden sen de ilgini cek..
Tmm..

Adamin belki gerçekten isi vardi eskisehirde o yuzden kibarca reddetmiş. Yanlış anlama diyede müdürle senin duyabileceğin sekilde konusmus. Bide adam ufak adimlarla size yürümüş,sizin yemek davetiniz buyuk bi adim. Ogle arasinda birer kahve alip yanina gitmeniz daha iyi bi başlangıç olabilirmis

Adamin belki gerçekten isi vardi eskisehirde o yuzden kibarca reddetmiş. Yanlış anlama diyede müdürle senin duyabileceğin sekilde konusmus. Bide adam ufak adimlarla size yürümüş,sizin yemek davetiniz buyuk bi adim. Ogle arasinda birer kahve alip yanina gitmeniz daha iyi bi başlangıç olabilirmis
Sizce hoşlanıyor mu benden ? Yanımda sürekli akşam yemeği diyip durdu vallahi abartmıyorum..

Kendi kendine gelin güvey olma bekle eğer hoşlanıyorsa zaten o yol yapar.

Ağlanılacak bir durum yok. Fazla mı alıngansınız ? Gerçekten işi vardır gitmesi gerekiyordur, bir daha konusunu açmazsınız olur biter. Eğer o isterse gelip size söyler herhalde. Fazla üstüne düşmeyin

Back