• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Adam Eskişehir'e gitmek zorunda kaldığı için neden size kusura bakma desin ki ?
Ağlayasınız varmış ya da o, istediği fırsatları vermenize rağmen size açılmadı diye içinizde öfke birikti ve patladınız.

Aynen öyle işte bu.. Bakalım.. Teklif ederse yemeğe ne diyim sizce ?
Hoşlanıyorsunuz bence gidin, sen bana yok dedin bende sana yok diyecegim süründüreceğimm falan diye düşünmeyin sakın, adamın da gururu kırılır yanaşmaz birdaha :) Bence eger teklif ederse gerçekten işi oldugu için size yok demiştir, art niyet aramaya gerek yok..

Bir ben duygusalım :) buradaki bayanların bazıları çok soğuk kanlı professional ayrıca aşırı yani yaşam koçu filan olmalı çok biliyonuz ya :) sözüm sana değildi canım. Aynen ama o sebeple intihar etmem buradaki bazıları intihar sebebi cidden :)

Ay tamam da insan buna ağlar mı gitsin gelsin o sana buna benzer bişeyi teklif etmezse o zaman ağla.. bu kadar egolu olunmaz ki yakasına yapışmamışsın sonuçta insanların birbirine evet deme hakkı olduğu kadar hayır deme hakkı var cinsiyet farketmiyor yani.. kaldı ki adam taşınma sürecindeymiş anlayışla karşılanır yani..

Ay tamam da insan buna ağlar mı gitsin gelsin o sana buna benzer bişeyi teklif etmezse o zaman ağla.. bu kadar egolu olunmaz ki yakasına yapışmamışsın sonuçta insanların birbirine evet deme hakkı olduğu kadar hayır deme hakkı var cinsiyet farketmiyor yani.. kaldı ki adam taşınma sürecindeymiş anlayışla karşılanır yani..
Tmm cnm :(

Niye agladin onu anlamadim ben, canim o isterse seni sana ulasir zaten bu kadar kasmana gerek yok sen kendi dalgana bak

Bilemiyorum. Asiri ilgili demissiniz.
Ama herks herkesin paylasimlarini begeniyor facebookta. Ask icerikli paylasimni begendi diye bi mana cikarmamali insan. Sizin kendi resimlerinizide begeniyormus, yine bisy mana etmiyor. Hatta durum su an su sekil : " ne kadar cok kisiyi like yaparsam onlarda bana like yapar bisy paylastigimda".
Ve diger nokta.
Bas basa kaldigimizda bana sorular soruyor dediniz. Siz beni tanimak icin sorguya cekiyor diye dusnuyosnz. Ama kim bilir. Belkide " asosyal bi insan gibi gozukmuyum" diye kendini sartlandiriyor muhabbet etmeye. Bakin dikkat edin muhabbet diyorum( bi muhabbette sorguya cekiyor gbi ilerler, arasinsa cok ince bi cizgi var. Muhabbet sorularla yanitlarla ve ardindan tekrar sorularla ilerler). Siz belkide bu muhabbeti cok baska algiladiniz ona karsi bos olmadiginiz icin.

İyi de Merviş sen zaten bu adam 2 ay sonra taşıncak dememiş miydin? Giderayak bir şeylere sen adım atınca şaşırmıştır. Ben taşıncam bu ne demiş olabilir.
Napcam şimdi hayır benim olduğum şehre taşınıyor kalıcı artık görevi eskişehirde olmuycak artık :( yüzüne bakamıyorum miss utanıyorum..

Bilemiyorum. Asiri ilgili demissiniz.
Ama herks herkesin paylasimlarini begeniyor facebookta. Ask icerikli paylasimni begendi diye bi mana cikarmamali insan. Sizin kendi resimlerinizide begeniyormus, yine bisy mana etmiyor. Hatta durum su an su sekil : " ne kadar cok kisiyi like yaparsam onlarda bana like yapar bisy paylastigimda".
Ve diger nokta.
Bas basa kaldigimizda bana sorular soruyor dediniz. Siz beni tanimak icin sorguya cekiyor diye dusnuyosnz. Ama kim bilir. Belkide " asosyal bi insan gibi gozukmuyum" diye kendini sartlandiriyor muhabbet etmeye. Bakin dikkat edin muhabbet diyorum( bi muhabbette sorguya cekiyor gbi ilerler, arasinsa cok ince bi cizgi var. Muhabbet sorularla yanitlarla ve ardindan tekrar sorularla ilerler). Siz belkide bu muhabbeti cok baska algiladiniz ona karsi bos olmadiginiz icin.
Ya bakın evet bu dedikleriniz doğru ama çevremdeki bazı arkadaşlarımda fark etti bak bi kez çalışıyorum masamız karşılıklı benim odam ayrı ama karşımda o neyse bana bakarken fark ettim göz göze geldik Nasıl utandım.. Yürürken beni izliyor bu ne yani abarttım o Zaman ben..
Sevmiycem artık ya sevmiycem.

Back