• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Yaa simdi bisey dicem millet yine dinci diye ustume hucum edicek. Arkadasim deger mi uzulmeye hee ?
Değmez tabiki ama ben gururlu bir insanım. Resmen g ö T.. Gibi kaldım ya. Kimin ahını aldıysam artık. Özür dilerim sözüm meclisten dışarı.
Normalde hep benim peşimde koşarlar benim şimdi düştüğüm hale bak kendime acıyorum küçük görüyorum kendimi pislik gibi :(

Allahım al canımı kurtulayım dayanamıyorum :KK43: Hiç iyi değilim ben arkadaşlar :'(

Buradaki tek dogru cumle hic iyi degilim cumlesi.
Hicbir sey paylasmadiginiz bir insan icin ne olmesi yahu? Gercekten kendinizde misiniz? Niye illa hayatimda biri olmali diye diretiyorsunuz olmamis iste onunuze bakin, akisina birakmak cok zor bir sey degil.

astınızmış, reddetmesi küçük düşürdü diye hissedebilirsiniz, ama ağlamayın lütfen, normal davranın işyerinde, aranızda artık mesafe olsun bence. Ve siz bi süre düşüncelerinizi o adamdan uzak tutun. Hiçbişey yapmayın, naçizane tavsiyem

Değmez tabiki ama ben gururlu bir insanım. Resmen g ö T.. Gibi kaldım ya. Kimin ahını aldıysam artık. Özür dilerim sözüm meclisten dışarı.
Normalde hep benim peşimde koşarlar benim şimdi düştüğüm hale bak kendime acıyorum küçük görüyorum kendimi pislik gibi :KK43:

yok artik ya. Bu "kadarcik" seylerin özgüveninin sarsmasina izin verme.

Son düzenleme:
Yazilanlarin hepsini okuyamadim. Ama ben olsam alt ust iliskisi olan bi is yerinde altimdaki herhangi bir 3lemanla bu tür bir iliski kurmazdim. Zaten is yerine yeni girmis. Ne oldugu belli degil biraz gozlemleseydiniz. Belki herkeze mavi boncuk dagitan bi cins.. is yerinde bu tur iliskiler konumunuzu zedeleyebilir. Birde bu kadar kendinizi harap edecek bi konu da yok yani ne diye agliyorsunuz. Yasadigimiz yaptigimiz hersey tecrube.. ders oldu hayatiniza deger katti... kendisi yemege cagirsa bile b3n olsam tam olarak gozlemlemeden boyle biseye girism3zdim.

Eski konumu okuyanlar bilir belki. Özet geçiyorum.
Biris bana aşırı ilgili aynı iş yerindeniz. Kahve falı bahanesiyle numaramı filan aldı. Utangaç birisine benziyor ama bilemiyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Neyse çok hoşlandım bende.
Konser bileti alacaktı çağırdı arkadaşını hemen (sanki başka zaman yok gibi) işte bilet alalım gidelim dedi arkadaşıyla baktılar filan sonra bana döndü ( bilet filan almadılar) sizde gidiyo musunuz konsere filan dedi, yani bir ilgi bir değişik haller her ne yese banada getiriyor istemiyorum yinede ısrarcı davranışlar. Gözüme derinine uzun uzun bakması konuşurken özellikle gülmesi filan.
Bende ciddi durmamak adına, cesaret alır belki benden hoşlanıyorsa açılır diye ( çok yol yaptı çünkü, akşamları çıkıyo musunuz yemeği nerde yiosunuz gibi )
Mesaj attım whatsaptan, İstanbul'u bilmiyorum diyosunuz, akşam yemeği için bir yer biliyorum çok güzel filan yazdım isterseniz gideriz dedim. ( İstanbul'u bilmediğini, akşamları evden çık aldığını 100 kere arkadaşına bangır bangır anlatması üzerine )
Buda Eskişehire gitmezsem olabilir yazdı bişe şu masum gülücükten koydu.
Resmen kaldım bi kaç dk şaşırdım..
( Normalde her hafta sonu Eskişehir'e gidiyor, İstanbul'a yerleşicek, toparlama filan yapıyor herhalde)
Yani çok kırıldım ama belli etmeden peki siz bilirsiniz ben haftasonu gitmiyorsunuz diye biliyodum yazdım sorun yok yazdım :) böyle aynen.
Bu okudu yazmadı bekledi çıktım bende 1 saat sonra yazmış.
Acil gitmem gerekebilir o yüzden dedim yazdı
Bende sorun yok problem yok yani yazdım
Ertesi gün bu sürekli müdüre eskişehire gitcem bişe lazımmı filan bağırıyor yanımda ( yüzüme iş bitene kadar kusura bakmayın filan demedi hiç )
Ben hiç konuşmadım ama tabiki belli etmedim. Ama çok sinirlendim ve bozuldum..
Tık yok yani.
Ne yapacağımı bilmiyorum.. Yüz yüze bakıyoruz belli etmedim gülümsedim ama. Neyse sonra çıkarken bir isteğiniz var mı malumunuz dedi çekingen hareketlerle bende yok iyi akşamlar dedim işimi yaparken. Gitti.
Rezil oldum gibi hissettim. Sanki onun peşinden ben koşuyomuşum gibi..
Aramızda şöyle bişey var ben ondan sorumluyum altımda çalışıyor yani.
:KK43: moralim çok bozuk ve sinirden ağladım. Normalde çok kişi var etrafımda lakin ben bu kişinin ilgisi alakası böyle aşık oldum işte anlatamıyorum..
Anladigim kadariyla sen konsere gitmeyi teklif ediyorsun o da mesgul oldugunu one suruyor. Eger bahanesi sana yalan geliyorsa oyledir.

Allahım al canımı kurtulayım dayanamıyorum :KK43: Hiç iyi değilim ben arkadaşlar :'(

Ayy şuncağız şeye bu sözü diyorsanız ama yani ne denir.
Kibarca red etmiş bitmiş işte.
Bu kadar ölecekseniz hiç canınızın kıymeti yok.
Red edilmez dayanılmaz cazibe değiliz hiç birimiz siz de dahil.
Ha aynı işyerinde olup emin olmadan atlamanız tecrübesizlik.
Ama artık tecrübe edindiniz. Şu saatten sonra yapmanız gereken aynı samimiyetle devam etmek. Araya mesafe koyarsanız ilginizden şüphelenir ve anlar. Aynen devam edin samimi ve umursamaz olun. Ve böyle komik saçma sapan ufak şeyler için de bu tip ağır şeyler dilemeyin bence. Eşref saatine gelebilir.

Anladigim kadariyla sen konsere gitmeyi teklif ediyorsun o da mesgul oldugunu one suruyor. Eger bahanesi sana yalan geliyorsa oyledir.
Hayır Canım o arkadaşıyla konuşuyor bilet bakıyolar konser için ( bilet nerden alınıyordu diye başladı söze)
Sonra almadı gitti arkadaşı bana seslendi çalışıyodum o an siz konsere gidiyo musunuz dedi.
Bundan ne anlamalıyım ? Resmen duyuruyor bu daha en hafif hareketi daha başka detaylar var..

Yazilanlarin hepsini okuyamadim. Ama ben olsam alt ust iliskisi olan bi is yerinde altimdaki herhangi bir 3lemanla bu tür bir iliski kurmazdim. Zaten is yerine yeni girmis. Ne oldugu belli degil biraz gozlemleseydiniz. Belki herkeze mavi boncuk dagitan bi cins.. is yerinde bu tur iliskiler konumunuzu zedeleyebilir. Birde bu kadar kendinizi harap edecek bi konu da yok yani ne diye agliyorsunuz. Yasadigimiz yaptigimiz hersey tecrube.. ders oldu hayatiniza deger katti... kendisi yemege cagirsa bile b3n olsam tam olarak gozlemlemeden boyle biseye girism3zdim.
Çağırınca gitmiycem zaten bahane uydurcam.

Ayy şuncağız şeye bu sözü diyorsanız ama yani ne denir.
Kibarca red etmiş bitmiş işte.
Bu kadar ölecekseniz hiç canınızın kıymeti yok.
Red edilmez dayanılmaz cazibe değiliz hiç birimiz siz de dahil.
Ha aynı işyerinde olup emin olmadan atlamanız tecrübesizlik.
Ama artık tecrübe edindiniz. Şu saatten sonra yapmanız gereken aynı samimiyetle devam etmek. Araya mesafe koyarsanız ilginizden şüphelenir ve anlar. Aynen devam edin samimi ve umursamaz olun. Ve böyle komik saçma sapan ufak şeyler için de bu tip ağır şeyler dilemeyin bence. Eşref saatine gelebilir.
Teşekkür ederim :(

astınızmış, reddetmesi küçük düşürdü diye hissedebilirsiniz, ama ağlamayın lütfen, normal davranın işyerinde, aranızda artık mesafe olsun bence. Ve siz bi süre düşüncelerinizi o adamdan uzak tutun. Hiçbişey yapmayın, naçizane tavsiyem
Zaten umrumda olmuycak artık.. Saf gibi inandım gerizekalıyım ben bi tarafı ile gülüyodur kesin bana :( Allahım kafayı yicem ya :(

Adamın söyledikleri %100 bahane.. Neden mi? Bir kere ilgisi olan bir adam açılamıyorsa utanıyorsa bile gelen teklifi böyle düşüne düşüne reddetmez. Hafta sonu işi varsa hafta içi bir akşam gitmeyi teklif eder. Parası yoksa öğlen arası bir kahve içmek ister yani adım atmak için çabalar.bu insan ya evli ya kafasında birisi var yada sizinle ilgilenmiyor. Ama sizi cepte tutmsk istediği için filörtöz davranıyor..

Adamın söyledikleri %100 bahane.. Neden mi? Bir kere ilgisi olan bir adam açılamıyorsa utanıyorsa bile gelen teklifi böyle düşüne düşüne reddetmez. Hafta sonu işi varsa hafta içi bir akşam gitmeyi teklif eder. Parası yoksa öğlen arası bir kahve içmek ister yani adım atmak için çabalar.bu insan ya evli ya kafasında birisi var yada sizinle ilgilenmiyor. Ama sizi cepte tutmsk istediği için filörtöz davranıyor..
İşte budur ! Günün yorumu bu.

Back