• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

ağlayacak ve üzülecek hiç bir şey yokki. daha ilişki bu durumdayken kendinizi ne için üzüyorsunuz?
boşverin siz adım atmışsınız madem geri tepmiş siz de kendinizi geri çekin bırakın çok istiyorsa o çağırsın sizi

Şimdide illa kurabiye yiyin ısrarcı tavırlar
Yüne gözümün içine bakarak gülümsemeler
Haftasonuna izin istemiştim müdürden vermedi onu kollamış hemen baş başayken izin aldınız mı ya oğlum sanane o Zaman konuşma benle ya !
Yemin ederim ne yapmaya çalışıyor bu ya ? :mad: artık tepkimi koycam yani o boyuta geldi önemsemiyorum bana yaptığı kabalığı ama artık yeter.

ahh ah ne tatlıdırrr o flörtleşme aşamaları. aranızda ikinizin de hem bildiği hem bilmediği şeylerin olması. msj mı attı, saat kaçta girdi tadından yenmeezzz. ama keşke ilk adımı ondan bekleseymişsiniz. yani bir bayan olarak bu gibi bi duruma düşmemek adına bir adım geride kalmakta fayda olduğunu düşünüyorum. ilk davet erkekten gelmesi uygundur. tersi durumlar da olabilir tabi ama bu ilişkinin dinamiğine göre değişir. siz bekleseydiniz o mutlaka eninde sonunda bir yere davet edecekti. o potansiyeli gördüm ;) şimdi yapacağınız şey kendinizi bir adım değil bikaç yüz adım geri çekmek. yani tabi ki şu an iş gereğini yerine getirmek zorundasınız normal işinize gücünüze bakın. bişey olmamış gibi davranın. yani öyle davranmaya çalışın zordur çünkü. davet falan etmeyin hiçbiyere. artık top onda ;)

ahh ah ne tatlıdırrr o flörtleşme aşamaları. aranızda ikinizin de hem bildiği hem bilmediği şeylerin olması. msj mı attı, saat kaçta girdi tadından yenmeezzz. ama keşke ilk adımı ondan bekleseymişsiniz. yani bir bayan olarak bu gibi bi duruma düşmemek adına bir adım geride kalmakta fayda olduğunu düşünüyorum. ilk davet erkekten gelmesi uygundur. tersi durumlar da olabilir tabi ama bu ilişkinin dinamiğine göre değişir. siz bekleseydiniz o mutlaka eninde sonunda bir yere davet edecekti. o potansiyeli gördüm :KK66: şimdi yapacağınız şey kendinizi bir adım değil bikaç yüz adım geri çekmek. yani tabi ki şu an iş gereğini yerine getirmek zorundasınız normal işinize gücünüze bakın. bişey olmamış gibi davranın. yani öyle davranmaya çalışın zordur çünkü. davet falan etmeyin hiçbiyere. artık top onda :KK66:
Ne daveti yüzüne bile bakmak istemiyorum..
Artık umrumda değil.
Masama elma koymuş yemiyorum kardeşim yemiyorum.

Ne daveti yüzüne bile bakmak istemiyorum..
Artık umrumda değil.
Masama elma koymuş yemiyorum kardeşim yemiyorum.
arkadaşım yeee, o elmayı yee sihirli elma o ;) şaka şaka .. cidden o elmayı ye, yoksa trip atıyor bana beklentisi var der. ya da bozulmuş der hiçbişi olmamış gibi davrannnn

arkadaşım yeee, o elmayı yee sihirli elma o :KK66: şaka şaka .. cidden o elmayı ye, yoksa trip atıyor bana beklentisi var der. ya da bozulmuş der hiçbişi olmamış gibi davrannnn
Ben bunu yemiycem dedim gülümsedim masasına koydum :)

Aglayacak birsey yok. Sana karsi belli bir hisside yok bence . Bosu bosuna dertlenmissiniz. Yemek davetinizde de utanacak birsey yok arkadas olabilirsiniz.

Başlığı görünce dedim terk edildi aldatılmış falan. Bunun neresine agladiniz ki? Insanlara çok değer vermeyin dedim :)

Ben bunu yemiycem dedim gülümsedim masasına koydum :)
şu durumda senin ilgini kesinlikle ve zinhar anlamaması gerekiyor. ama tavırlı davranırsan da senin bu ilgin karşı taraftan çok rahat şekilde algılanır. 31 yaşındaki adam aptal değildir neticede. mesela ben bunu yemiycem demek yerine, bugün çok yedim x bey, bunu yiyemicem artık deyip gülerek masasına bırakabilirdin. normalleştirmeye çalış herşeyi. yoksa adam anlar.

Son düzenleme:
ayrıca da hiç ağlanacak bişey yok, yemek teklifi yaparak gayet medeni cesaret göstermişsin. olmadıysa olmadı, ne var ağlayacak. işine gücüne bak ilgilenme bakalım. eğer yemeğe gidelim diye o teklif ederse o anki ruh durumuna göre kabul edersin veya etmezsin. ama bence taktik yapma doğal ol, o an neyi istiyorsan onu yap. tekrar söylüyorum trip yok anlamasın.

Ya ben çok aşık oldum varya bir bakışına ölüyorum böyle yicek gibi oluyorum. Bu davranışları benim kafamı karıştırıyo bana ilgili olmasın o Zaman.. Olmasın.

ayrıca da hiç ağlanacak bişey yok, yemek teklifi yaparak gayet medeni cesaret göstermişsin. olmadıysa olmadı, ne var ağlayacak. işine gücüne bak ilgilenme bakalım. eğer yemeğe gidelim diye o teklif ederse o anki ruh durumuna göre kabul edersin veya etmezsin. ama bence taktik yapma doğal ol, o an neyi istiyorsan onu yap. tekrar söylüyorum trip yok anlamasın.
Yani o kadar her şeyimle ilgilendiki bende ettim :/ İstanbul'u bilmiyorum diyip durdu

şu durumda senin ilgini kesinlikle ve zinhar anlamaması gerekiyor. ama tavırlı davranırsan da senin bu ilgin karşı taraftan çok rahat şekilde algılanır. 31 yaşındaki adam aptal değildir neticede. mesela ben bunu yemiycem demek yerine, bugün çok yedim x bey, bunu yiyemicem artık deyip gülerek masasına bırakabilirdin. normalleştirmeye çalış herşeyi. yoksa adam anlar.
Anlayınca ne olur ki mesela anlar kesinlikle dedin ya

Yaşınız 24. Yaşı 31.
Hem ondan gençsiniz hem de kadınsınız ve buna rağmen üstünde çalışıyorsunuz. Belki bunu kompleks yapmış, hırs yapmış ve sizi ayartmaya çalışmış bile olabilir. Siz biraz yüz verince de egosu tavan yapmıştır hem genç hem benden üstte çalışıyor ama ayarttım hesabı...

Yaşınız 24. Yaşı 31.
Hem ondan gençsiniz hem de kadınsınız ve buna rağmen üstünde çalışıyorsunuz. Belki bunu kompleks yapmış, hırs yapmış ve sizi ayartmaya çalışmış bile olabilir. Siz biraz yüz verince de egosu tavan yapmıştır hem genç hem benden üstte çalışıyor ama ayarttım hesabı...
Bilmem ben kötü bir insan değilim.. Ben bir şey yapmadım ki. Ben acımasız değilim inandım sadece o onun şerefsizliği olur sadece.

Back