• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Bence oda sizden hoslaniyor olabilir bozuldqnzu fark ettirmeyin sorun yok sorun yok yazp tripli oldqnuzu fark ettrmssnz gbi hoslandqnzi anlamasin snra naza cekmesin kendni zor olan sewilir malumunz adamn isi cikmis olabilir buna bu kadar takilmayin we kasmayin bence yapmacik olursunz icinzden nasil davranmak geliyorsa oyle dawrann tabi cozutmadan
Hoşlanan adamların da işi çıkabilir yani.. Ben kendimi alıngan sanıyordum ama yok bana bile abartılı geldi.. İkinci olarak yemeğe çagırarak kötü bişey yapmamışsınız ama sonrasında ki tripler çook olmuş.. tabi benc
Şimdi ben buna mesaj attım ya yemek için buda Eskişehir'e gitmezsem olabilir yazdı masum gülücüklü bende cevaben tabiki siz işinize bakın ben sizin haftasonu izinli olduğunuzu biliyordum neyse artık yazdım :) gülücük koydum sonra bu okudu cevap vermedi ki zaten tavırlı yazmadım ne aklına geldiyse bu bana 1 buçuk saat sonra mesaj attı Eskişehir'e gidebilirim diye demiştim yazdı bende problem yok rahat olun sorun yok yani yazdım
Bu tavır olmuyor bence :D gayet normal

Şimdi ben buna mesaj attım ya yemek için buda Eskişehir'e gitmezsem olabilir yazdı masum gülücüklü bende cevaben tabiki siz işinize bakın ben sizin haftasonu izinli olduğunuzu biliyordum neyse artık yazdım :) gülücük koydum sonra bu okudu cevap vermedi ki zaten tavırlı yazmadım ne aklına geldiyse bu bana 1 buçuk saat sonra mesaj attı Eskişehir'e gidebilirim diye demiştim yazdı bende problem yok rahat olun sorun yok yani yazdım
Bu tavır olmuyor bence :KK70: gayet normal

Kizma ama bu tavir oluyor iste :) biri bana rahat ol sorun yok filan dese aaa adama bak rahatim tabi bunu mu takcaktim derim icimden. Ok kib bye gibi olmus seninki :)

Valla ne anlarsa anlasın ben her zamanki gibi olucam ama bu sefer o ilgili olsa bile yine ben umursamıycam.

Bence seni iş yerinde kendine torpil olarak görüyo olabilir dikkat et ;) ve eskişehir istanbul arasında gitgelleri bana nedense pekte bekar izlenimi vermedi bekar olsa bile orda ciddi bi ilişkisi olabilir burda takılmalık bi ilişki arıyor gibi

Bence seni iş yerinde kendine torpil olarak görüyo olabilir dikkat et :KK66: ve eskişehir istanbul arasında gitgelleri bana nedense pekte bekar izlenimi vermedi bekar olsa bile orda ciddi bi ilişkisi olabilir burda takılmalık bi ilişki arıyor gibi
İstanbul'a abisinin yanına gitti resimleri var selfi çekmiş. Ama Eskişehir'i bilemem evi orda sonuçta annesi filan bilemiyorum.

Bir söz vardır,çok katılırım.. Kadın bintane sözünün yerine birtane "neyse" der, hepsinin yerine geçer. Size tavsiyem trip yaptıgınızı düşündürmemek ve olayların gidişatını ona bırakmak adına kendinizi geri çekerken, fazla soğuk davranmanız da farklı algılanmasın.. yani normal davranın

Bir söz vardır,çok katılırım.. Kadın bintane sözünün yerine birtane "neyse" der, hepsinin yerine geçer. Size tavsiyem trip yaptıgınızı düşündürmemek ve olayların gidişatını ona bırakmak adına kendinizi geri çekerken, fazla soğuk davranmanız da farklı algılanmasın.. yani normal davranın
Tamamdır teşekkür ederim öyle yapıcam..

Nasıl bir ters tepti ise profil resimlerimi beğenen adam beğenmiyor az önce değiştiğimi :KK70: ters tepti :)) bir insan anck değeri anlayanın yanında kıymeti vardır diye bi söz paylaştım 2 gün önce onuda beğenmemiş atar oldu az acaba kırdım mı ya ? Bişede demedim ama :)

Hiç bişe demedi galiba çağırmıycak. Neyse..
Sabah geldim ceviz getirdi ( getirmesin abi )
Masama koydu.
Şimdide açmış üzdünüz beni yıllar söylüyor.
Sesli sesli..
Öğle yemeğine çıkmadan bir tatlı var sizede sipariş veriyim mi dedi.
Bende verin dedim ne diyim yani :( çıldırcam ya.

konunun tamamını okumadım ama bırakın o sizin peşinizden koşsun, siz ona takılmayın. bir de üstüsünüz sanırım. işinizi etkiler gereksiz yere. atın kafanızdan. kaçan kovalanır. sizden ilgi görünce o kendini kıymete bindirir, yoğunum, meşgulüm olur. ilişkinizi yalnızca iş boyutunda tutmanızı tavsiye ederim.

konunun tamamını okumadım ama bırakın o sizin peşinizden koşsun, siz ona takılmayın. bir de üstüsünüz sanırım. işinizi etkiler gereksiz yere. atın kafanızdan. kaçan kovalanır. sizden ilgi görünce o kendini kıymete bindirir, yoğunum, meşgulüm olur. ilişkinizi yalnızca iş boyutunda tutmanızı tavsiye ederim.
Aynen öyle sağol..

merve kaç yaşındasın? inan ki bu senin sandığın kadar büyütülecek birşey değil. hatta hiç büyütülecek bişey değil. sen ondan hoşlandığın için bu kadar alınganlık yapmışsın, bu bana çok tanıdık:)) ben de öyleyimdir biraz:) o seninle ilgilenmiş seni beğenmiş olabilir, ama bazı erkekler dengesiz olabiliyor. bugün çok ilgili yarın bi bakıyorsun buz gibi. şu oktadan sonra hiçbişey olmamış gibi davran. ne sitemkar ne ilgili. diğer arkadaşlarına nasılsan onunla da öyle diyalog kur. eğer gerçek bir beğeni varsa o zaten adım atar.

Tamam
merve kaç yaşındasın? inan ki bu senin sandığın kadar büyütülecek birşey değil. hatta hiç büyütülecek bişey değil. sen ondan hoşlandığın için bu kadar alınganlık yapmışsın, bu bana çok tanıdık:)) ben de öyleyimdir biraz:) o seninle ilgilenmiş seni beğenmiş olabilir, ama bazı erkekler dengesiz olabiliyor. bugün çok ilgili yarın bi bakıyorsun buz gibi. şu oktadan sonra hiçbişey olmamış gibi davran. ne sitemkar ne ilgili. diğer arkadaşlarına nasılsan onunla da öyle diyalog kur. eğer gerçek bir beğeni varsa o zaten adım atar.
tamam canım aynen öyle :)

iş yerinde böyle ilişkilere girmeyin..
yarın öbür gün başkasıyla evlenirsin aranda bişeyler yaşadığın kişinin bakışı bile rahatsız eder seni..

o yüzden sakının böyle durumlarda..

Back