• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Onceliklr sen birini bu kadar bekleme isine son ver canim. Bir de artik oyle uzun uzun mesaj atmalar kalmadi. Yani bizim cevrede yok. Cok erken kaptirmissin kendini, platonik bir durum bu, kendini bu kadar uzdugune cidden degmez. Biraz duygularini frenlemen lazim yoksa cok uzulursun. Ha sana diyorum ben uzulmuyor muyum uzuluyorum ama bu kadar platonikken degil, en azindan bir seyler yasayip olsa anlarim ama bu yasta platonige bu kadar uzulmek cok dogru degil. Duygusal bir bosluk olabilir. Belki adami ozel hayatta tanisan sevmeyeceksin bile boyle dusun, sen onu sadece is arkadasi olarak taniyorsun.
Sence davet ederse ne yapmalıyım ? Gidiyim gitmiyim mi açık söyle..

Sence davet ederse ne yapmalıyım ? Gidiyim gitmiyim mi açık söyle..

O an icinden ne geciyorsa onu yap. Dedigim gibi ben gitmezdim ama hep boyle oldugum icin kaybediyorum. Sen bu kadar uzuldugune gore cok etkilenmissin gidebilirsin ama sakin tavirlarla adamin egosu yukseltme. Hem o gece anlarsin halinden tavrindan. Eger hoslaniyorsa zaten onun bir adim atmasi lazim eger bir adim gelmezse koyver gitsin

:KK67: Tövbe ya canım farkında değilsin kafana çok takmışsın onun her hareketi sanki seninle ilgili bir mesaj gibi gelir sana şimdi bak sana tek bişey diyim erkeklerin hepsi böyle çünkü aynı adamın çok beğendiği bir kız olsun köpek olur görüşmek bir çay içmek için bırak kızın teklif etmesini beklemesini yada utanmasını dakka başı mesaj atar o randevuyu koparmak için kıvranır yaşadım biliyorum :KK75:

:KK67: Tövbe ya canım farkında değilsin kafana çok takmışsın onun her hareketi sanki seninle ilgili bir mesaj gibi gelir sana şimdi bak sana tek bişey diyim erkeklerin hepsi böyle çünkü aynı adamın çok beğendiği bir kız olsun köpek olur görüşmek bir çay içmek için bırak kızın teklif etmesini beklemesini yada utanmasını dakka başı mesaj atar o randevuyu koparmak için kıvranır yaşadım biliyorum :KK75:
Yani ne yapmalıyım ? Canım benimde peşimde çok kişi var hatta benden küçük yaşıtlarım beni ya beğenmedi ( ki ihtimal vermiyorum ) kendimle övünmek için yazmadım..
Ya da yaşı büyük ondan mı bilmiyorum.. Hareketleri hiç normal değil..

Yani ne yapmalıyım ? Canım benimde peşimde çok kişi var hatta benden küçük yaşıtlarım beni ya beğenmedi ( ki ihtimal vermiyorum ) kendimle övünmek için yazmadım..
Ya da yaşı büyük ondan mı bilmiyorum.. Hareketleri hiç normal değil..
Bende aynısını yaşadım aynı iş yerindeydik ama ben o an sadece baktığım zaman kendi içimden beğenip geçmiştim kafama takmadım yada senin kadar hoşlanmadım diyelim o yüzden hiç farklı davranmadım gayet işime yaşantıma devam ettim yaklaşık 1 ay böyle geçti o sadece arada iyi geceler mesajı atardı ben cevap bile vermezdim 1 ay sonra mesajlar arttı ben yine umursamadım sonra iş arkadaşları olarak gece bi mekana gitmeyi planlanmıştır daha doğrusu benimki planlamış çünkü ben yalnız gelmicem diye ben yine hiç bişey düşünmedim o gece normal eğlendik dağıldık eğlenceye gitme daveti 2 ye 3 e çıktı bu ne dedim kendi kendime ben gitmiyorum falan hesabıda benimki ödüyor birde sonra baktı gelmemeye başladım gece bana mesaj attı senin için böyle böyle yaptım tek başına gelmiceğin için ben yine oralı olmadım en son tamamen içini döktü sonra biz başladık 3 sene beraber olduk hala devam ve ilk günki gibi anlıcağın isteseler herşeyi yapıyorlar utanma bilmem ne bahane bence şuan normal hayatına bak bu kadar kafana takma gelecekse hoşlanmışsa o yolunu bulur tabi gelirse şans ver olacaksa olur benim yaşadığım sana benziyor belki biraz yön verirsin diye anlattım yani oluruna bırak

Bende aynısını yaşadım aynı iş yerindeydik ama ben o an sadece baktığım zaman kendi içimden beğenip geçmiştim kafama takmadım yada senin kadar hoşlanmadım diyelim o yüzden hiç farklı davranmadım gayet işime yaşantıma devam ettim yaklaşık 1 ay böyle geçti o sadece arada iyi geceler mesajı atardı ben cevap bile vermezdim 1 ay sonra mesajlar arttı ben yine umursamadım sonra iş arkadaşları olarak gece bi mekana gitmeyi planlanmıştır daha doğrusu benimki planlamış çünkü ben yalnız gelmicem diye ben yine hiç bişey düşünmedim o gece normal eğlendik dağıldık eğlenceye gitme daveti 2 ye 3 e çıktı bu ne dedim kendi kendime ben gitmiyorum falan hesabıda benimki ödüyor birde sonra baktı gelmemeye başladım gece bana mesaj attı senin için böyle böyle yaptım tek başına gelmiceğin için ben yine oralı olmadım en son tamamen içini döktü sonra biz başladık 3 sene beraber olduk hala devam ve ilk günki gibi anlıcağın isteseler herşeyi yapıyorlar utanma bilmem ne bahane bence şuan normal hayatına bak bu kadar kafana takma gelecekse hoşlanmışsa o yolunu bulur tabi gelirse şans ver olacaksa olur benim yaşadığım sana benziyor belki biraz yön verirsin diye anlattım yani oluruna bırak
Tamam tatlım çok sağol

Her haftasonu Eskişehir' e sevgilisinin yanına gidiyor olmasın? Aklıma bu geldi direkt benim. .
Yılbaşı bitti ertesi gün ben çalışıyorum suskun bir şekilde bişe sordu duymadım tekrardan siz ne yaptınız yılbaşında bende ailemle geçirdim dedim hııı dedi bende evde yattım dedi ( yani bu beni ilgilendirmiyor..)
Ben ona sormadım evde yattım çıkmadım bir keresinde erkek arkadaşını aradı yanımda Hasan haftasonuna bilet alsana sinemaya gidelim dedi ?
Yani bu şöyle oluyor ki sevgilisiyle gider benim yanımda niye böyle saçma işlere giriyor? Haksız mıyım ?

Tüm yorumları okudum canım:KK16: ve şuan kafamda olan tek şey seni yemeğe davet edicek mi ?? Çok heyecanlıııı :KK17::KK73: herşey gönlünce olsun ..:KK66:
Davet etse bile ben onun bu davetini sanki zorunluluk gibi hissedicem. Bu beni yiyip bitiriyor :KK17:
Teşekkürler canım okuduğun için varol.:KK19:

Canım erkeklere yüz vermeye gelmiyor azıcık ilgi göster hemen bir yerleri kalkıyor. Bence hiç üzme kendini ve bundan sonra olabildiğince uzak dur, ilgisi varsa tekrar senin peşinden koşacaktır, yoksa da boşver zaten. Kendini de üzme karşına çok daha iyileri çıkar sonra bu agladiklarina uzulursun. Kimse senden daha kıymetli değil takma ve keyfine bak.

Canım erkeklere yüz vermeye gelmiyor azıcık ilgi göster hemen bir yerleri kalkıyor. Bence hiç üzme kendini ve bundan sonra olabildiğince uzak dur, ilgisi varsa tekrar senin peşinden koşacaktır, yoksa da boşver zaten. Kendini de üzme karşına çok daha iyileri çıkar sonra bu agladiklarina uzulursun. Kimse senden daha kıymetli değil takma ve keyfine bak.
Teşekkür ederim..

Fare daha küsmüş. Dağın haberi olmamış. Adam belki üssü oldugunuz için fazla nazik davranıyor.

Hoşlanan adamların da işi çıkabilir yani.. Ben kendimi alıngan sanıyordum ama yok bana bile abartılı geldi.. İkinci olarak yemeğe çagırarak kötü bişey yapmamışsınız ama sonrasında ki tripler çook olmuş.. tabi benc

Bence oda sizden hoslaniyor olabilir bozuldqnzu fark ettirmeyin sorun yok sorun yok yazp tripli oldqnuzu fark ettrmssnz gbi hoslandqnzi anlamasin snra naza cekmesin kendni zor olan sewilir malumunz adamn isi cikmis olabilir buna bu kadar takilmayin we kasmayin bence yapmacik olursunz icinzden nasil davranmak geliyorsa oyle dawrann tabi cozutmadan

Back