• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Bilmem ben kötü bir insan değilim.. Ben bir şey yapmadım ki. Ben acımasız değilim inandım sadece o onun şerefsizliği olur sadece.

Tabii ki kötü bir insan değilsiniz, öyle demek istemedim. Ama bazı erkeklerde aşağılık kompleksi var ve 30'lu yaşlardaki erkekler için 20'li yaşlarda kızları tavlamak gurur verici bile olabiliyor. Yaşınız ve konumunuz itibariyle ondan üstünsünüz, dengesiz davranışlarının sebebi de bu olmalı. Aşağılık duygusu işte. Bence o ağlasın sizi kaçırdığı için.

Ya bişe dicem bu çok sinirli şuan beni 2 kişi çağırdır ikiside genç yakışıklı ( kardeşim olur :KK70:)
Bunun tavırları görmeniz lazım :KK70:
Elini masaya vuruyor bi iç çekmeler bi değişik hareketler

sen elinden geleni yapmışsın. iç çekmesine bakmasına vs aldanma. belki de sadece flörtleşmek hoşuna gidiyordur. ilerisini istemiyordur. ilgisi olan adam öyle hemen vazgeçmez veya ters cevap vermez. bekle bakalım biraz. bu arada mesafeli dur. bakalım ne yapacak.

Ben başımı nerelere vuriyim ne aptalım.. Ben gerizekalıyım aptalın tekiyim :(

Yok artik oldu olucak gazozna ilac atar falan diyceksinz ne kadar abartysnz ya belki adamn parasi yok yda isi war müsait deil ilgsi oldqu belli bekle elbet eder yemek teklfi etmessede kendisi bilir dunyann sonu deil ya sen gene eskisi gbi davran canm benm bu kadar kasmaa neolmus yemeqe arkads olarak da caqrila bilir cok anlam yükleme kendini de suclu hissetme

Siz kaç yaşındasınız da böyle resmimi beğendi aşk cumlemi beğendi. Bana iyi akşamlar dedi. Yuzume baktı bakmadı... 24 değil 14 yasındaki biri yazmış gibi

Yok artik oldu olucak gazozna ilac atar falan diyceksinz ne kadar abartysnz ya belki adamn parasi yok yda isi war müsait deil ilgsi oldqu belli bekle elbet eder yemek teklfi etmessede kendisi bilir dunyann sonu deil ya sen gene eskisi gbi davran canm benm bu kadar kasmaa neolmus yemeqe arkads olarak da caqrila bilir cok anlam yükleme kendini de suclu hissetme
İnşallah dediğin gibidir :(

Sabah günaydın demeden girdim yandan beni izledi böyle süzerek. Sonra bu acaip atarlı anlamadım. Bana sert biraz normalde saygısını koruyor ama suratı beş karış. Ben anlamadım ne oluyo derdi mi var bilmiyorum..

Çok üzülüyorum ben :KK43: keşke hiç davet etmeseydim stresten öksürük başladı eriyorum aşığım ölüyorum ben :KK43: ben gidicem buradan başka yere.. :KK43:( hiç iyi değilim ben bana hiç bir şey demiyo demekki beni istemiyor o Zaman o hareketler neydi :( ölüyorum ben.. Hayal kırıklığı yaşıyorum..

Son düzenleme:
Çok üzülüyorum ben :KK43: keşke hiç davet etmeseydim stresten öksürük başladı eriyorum aşığım ölüyorum ben :KK43: ben gidicem buradan başka yere.. :KK43:( hiç iyi değilim ben bana hiç bir şey demiyo demekki beni istemiyor o Zaman o hareketler neydi :KK43: ölüyorum ben.. Hayal kırıklığı yaşıyorum..

sakin ol..
bulunmaz hint kumasi mi bu adam hayret bisey.
onceki konunda cogu kisi demisti ayni ofiste cok zor olur..
dipdipe..gunun yeri gelir zehir olur diye..
bundan sonra takmayacaksin.
o adim atana kadar asla adim atmayacaksin.
yemege davet etmekle de hata yapmamissin,kendini suclayip durma.

Eski konumu okuyanlar bilir belki. Özet geçiyorum.
Birisi bana aşırı ilgili aynı iş yerindeniz. Kahve falı bahanesiyle numaramı filan aldı. Utangaç birisine benziyor ama bilemiyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Neyse çok hoşlandım bende.
Konser bileti alacaktı çağırdı arkadaşını hemen (sanki başka zaman yok gibi) işte bilet alalım gidelim dedi arkadaşıyla baktılar filan sonra bana döndü ( bilet filan almadılar) sizde gidiyo musunuz konsere filan dedi, yani bir ilgi bir değişik haller her ne yese banada getiriyor istemiyorum yinede ısrarcı davranışlar. Gözüme derinine uzun uzun bakması konuşurken özellikle gülmesi filan.
Bende ciddi durmamak adına, cesaret alır belki benden hoşlanıyorsa açılır diye ( çok yol yaptı çünkü, akşamları çıkıyo musunuz yemeği nerde yiosunuz gibi )
Mesaj attım whatsaptan, İstanbul'u bilmiyorum diyosunuz, akşam yemeği için bir yer biliyorum çok güzel filan yazdım isterseniz gideriz dedim. ( İstanbul'u bilmediğini, akşamları evden çıkmadığını 100 kere arkadaşına bangır bangır anlatması üzerine )
Buda Eskişehire gitmezsem olabilir yazdı bişe şu masum gülücükten koydu.
Resmen kaldım bi kaç dk şaşırdım..
( Normalde her hafta sonu Eskişehir'e gidiyor, İstanbul'a yerleşicek, toparlama filan yapıyor herhalde)
Yani çok kırıldım ama belli etmeden peki siz bilirsiniz ben haftasonu gitmiyorsunuz diye biliyodum yazdım sorun yok yazdım :) böyle aynen.
Bu okudu yazmadı bekledi çıktım bende 1 saat sonra yazmış.
Acil gitmem gerekebilir o yüzden dedim yazdı
Bende sorun yok problem yok yani yazdım
Ertesi gün bu sürekli müdüre eskişehire gitcem bişe lazımmı filan bağırıyor yanımda ( yüzüme iş bitene kadar kusura bakmayın filan demedi hiç )
Ben hiç konuşmadım ama tabiki belli etmedim. Ama çok sinirlendim ve bozuldum..
Tık yok yani.
Ne yapacağımı bilmiyorum.. Yüz yüze bakıyoruz belli etmedim gülümsedim ama. Neyse sonra çıkarken bir isteğiniz var mı malumunuz dedi çekingen hareketlerle bende yok iyi akşamlar dedim işimi yaparken. Gitti.
Rezil oldum gibi hissettim. Sanki onun peşinden ben koşuyomuşum gibi..
Aramızda şöyle bişey var ben ondan sorumluyum altımda çalışıyor yani.
:KK43: moralim çok bozuk ve sinirden ağladım. Normalde çok kişi var etrafımda lakin ben bu kişinin ilgisi alakası böyle aşık oldum işte anlatamıyorum..
Aynen içimden su geçti oy yarabbim ne masumane bir aşk ne masum bir anlatış dilerim rabbim seni mutlu eder ya

Çok üzülüyorum ben :KK43: keşke hiç davet etmeseydim stresten öksürük başladı eriyorum aşığım ölüyorum ben :KK43: ben gidicem buradan başka yere.. :KK43:( hiç iyi değilim ben bana hiç bir şey demiyo demekki beni istemiyor o Zaman o hareketler neydi :KK43: ölüyorum ben.. Hayal kırıklığı yaşıyorum..

Lütfen duygularini bu kadar uc noktalarda yasama buna sana zarar vermekten baska bir ise yaramaz. Ne demek asigim ölüyorum. Önce bir sakin ol bi nefes al. Asktan kim ölmus.

Back