• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Lütfen duygularini bu kadar uc noktalarda yasama buna sana zarar vermekten baska bir ise yaramaz. Ne demek asigim ölüyorum. Önce bir sakin ol bi nefes al. Asktan kim ölmus.
Ölme değil gururum kırıldı.. Bana bi sert hareketleri var görmeniz lazım

sakin ol..
bulunmaz hint kumasi mi bu adam hayret bisey.
onceki konunda cogu kisi demisti ayni ofiste cok zor olur..
dipdipe..gunun yeri gelir zehir olur diye..
bundan sonra takmayacaksin.
o adim atana kadar asla adim atmayacaksin.
yemege davet etmekle de hata yapmamissin,kendini suclayip durma.
Asla adım atmıyorum zaten ama sadece gururum kırıldı gibi hissediyorum bir de hareketlerini görmeniz lazım sinirli tavırlar filan.. Hayır o kadar ilgi gösterdiki bana hepsi yalanmış demekki..
Çok sinirliyim.

Şimdide ben dün akşam 10 da yattım filan anlatıyor ne belaya gelirsen gel. Bağıra bağıra yanımda

hıc bır hareketını farklı anlamlara yorumlamayın.Siz kendisine el uzatmıssınız ve tutmasını becerememıs.Bir kere bekleyın net olarak size duygularını ıfade etmeye cabalarsa cevap verırsınız.Ilgısız davranın olsn bitsin.

Bugün doğumgünüymüş bir anda söyledi bende şaşırdım böyle aaaa doğum gününüz kutlu olsun dedim gülümsedi. Ya Allah aşkına varya . Hiç bir şey yapmiyim demi.

Evet doğumgünüymüş yanımda bugün doğumgünüm bana takın o altınları Dedi müdüre ( yani bir şekilde duyurdu ) kutlu olsun dedik extra bişe yapmadım.
Yine aynı çay içermisiniz kahve içer misiniz yine bir ilgi ..
Ama ben belli etmek istemesemde içimde fırtınalar kopuyor ve ona deli gibi aşığım..

Dediğinizi yapıyorum zaten sadece sözlü olarak kutlu olsun dedim..
İlgilenmiyorum yani

Seninde ağlayasın varmış bence
Ya davet etme ya ağlama
Çocuğu dinlediğini çok belli etmişsin , o arkadaşına İstanbul'u bilmiyorum diyo sen tak whatsapptan ben İstanbul'u biliyorum gel yemeğe çıkalım diyosun
Fazla mı hızlısın ne ?

Seninde ağlayasın varmış bence
Ya davet etme ya ağlama
Çocuğu dinlediğini çok belli etmişsin , o arkadaşına İstanbul'u bilmiyorum diyo sen tak whatsapptan ben İstanbul'u biliyorum gel yemeğe çıkalım diyosun
Fazla mı hızlısın ne ?
Hayır banada söyledi

Ya konuyu okurken haftasonu eskişehire gitcekmiş çünkü nişanlanıyomuş filan yazmasını bekledim :D
Kız o başlık ne allasen ya :)
Seviyosan git konuş bence :)

Seninle ilgileniyor görüşmek istiyor olsa akşam yemeğine gitmeyi teklif eder. "O hafta sonu müsait değildim ama bu gece müsaitim, şu yemek borcunuzu ödeyin artık bana" filan der. Hiç böyle bir teklifte bulunmadığına göre seninle ilgili bir düşüncesi yok. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun bence....

Bazi insanlar duygularini cok uc über seviyelerde yasarlar. Bence sende öylesin. Ilgilendiginde ölüyorsun askindan, ilgilenmedigin insan agiziyla kus tutsa yaranamaz. :)

Back