- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk suyu olabilirdi akıp vajinaya gelip hamile bırakir diye korkuyorumOrada ki yoldan yumurtalıklara delik açılmadığı sürece, cık, imkansız..
Haklisiniz inşallah degilimdir sizinde basinizi agritiyorum ama elimde değil çok takıntılı bi insanımArkadaşım rahatla artik ne hamileliği bu kadar adam duvarami konuşuyoruz ne bu paniğin bu kadar test üzerine hamile çıkarsan literatüre gecersin zaten abartma yeter
Zevk suyu olabilirdi akıp vajinaya gelip hamile bırakir diye korkuyorum
ama yinede olabilir yaniKızım o kadar kolay olsaydı dünya da bu kadar çocuksuz insan olmazdı. Zevk suyundan bile hamile kalması milyarda bir dışardan akıp hamile bırakması milyonda bir yani bu olaya bakarsak milyon çarpı milyar eşittir 048238473220
Meryem Ana Olması lazım.ama yinede olabilir yani
Her ay ultrasona girip içimi rahatlatmaya calisicam sanırım başka bisey gelmiyo çünkü elimden . dua etmekten başka.internette o kadar çok şey okudum ki bunlarda çok tedirgin etti beni . kanda gebeliği çıkmayan adet olduğu halde hamile olan . geç döllenme yaşayıp ultrason da bebeği görülmeyen. Daha neler neler. Off o kadar pişman o kadar pismanim kiO zaman elinde olsun insanin doktoru yine kendisidir toparlan. Elimden gelmiyor deyip ne yapmayı planliyosun günlerce gecelerce düşün o zaman ne diyim
Tesekkur ederim onemseyip cevaplandırdıginiz için . Allah korusun bu kadar bahtsız olursam büyük konuşmayayım ama ölürüm heraldeMeryem Ana Olması lazım.
Teoride olan bir olasılıkta yumurtasının kendi kendini döllemiş olması. Henüz kimseye olmadı ama teoride mümkün.
Eh bunu da ihtimal sayarsak sonucu konu sahibine havale eder, iç ve gönül rahatlığıyla işime odaklanabilirim.
Tesekkur ederim onemseyip cevaplandırdıginiz için . Allah korusun bu kadar bahtsız olursam büyük konuşmayayım ama ölürüm heralde
Ciddi soruyorum çok mu abartiyorumNe ölücen kızım azize ilan edilirsin. Ömrün boyunca krallar gibi yaşarsın.
bir sürü müritlerin olurNe ölücen kızım azize ilan edilirsin. Ömrün boyunca krallar gibi yaşarsın.
Sorma, abarttığını düşünüyorsan abartıyorsundur.. Kaç yaşına gelmişsin artık kendini bilmen lazım. Sorunlar ilaçla çözülmez krakteri düzeltmeyle çözülür.Ciddi soruyorum çok mu abartiyorum
Allllahhhhhhhh anladiiiiiiiiiCiddi soruyorum çok mu abartiyorum