• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çaresizim

Arkadaşım rahatla artik ne hamileliği bu kadar adam duvarami konuşuyoruz ne bu paniğin bu kadar test üzerine hamile çıkarsan literatüre gecersin zaten abartma yeter

Arkadaşım rahatla artik ne hamileliği bu kadar adam duvarami konuşuyoruz ne bu paniğin bu kadar test üzerine hamile çıkarsan literatüre gecersin zaten abartma yeter
Haklisiniz inşallah degilimdir sizinde basinizi agritiyorum ama elimde değil çok takıntılı bi insanım

Zevk suyu olabilirdi akıp vajinaya gelip hamile bırakir diye korkuyorum

Kızım o kadar kolay olsaydı dünya da bu kadar çocuksuz insan olmazdı. Zevk suyundan bile hamile kalması milyarda bir dışardan akıp hamile bırakması milyonda bir yani bu olaya bakarsak milyon çarpı milyar eşittir 048238473220 :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canım bak, zevk suyunda pek sperm olmaz, boşalması lazım, anal değil normal yolla olması lazım, senin yumurtlama zamanın olması lazım.. defalarca test yaptırmışsın çıkardı zaten, dediğine göre ultrasonda bile görünürdü 11 haftalık diyosun.. yok yani düşünme artık.. hatanı anlamış olman ve tövbe etmen güzel birşey.. birdaha yaklaşma bu durumlara yeter..

Bu takintin bi sana zarar verir o yumurtlama düzenini de bozar sonunda koklu kısır kalirsin. hamilelik değilde düşüne düşüne tüm bedenini mahvedicen.çık dolaş hava al sevdiğin isleri yap herkes hata yapabilir tekrarını yapmiycam dedin tovbeni etmissin Rabbim affeder inşallah

Doğru soyluyosunuz olursa da mucize gibi bisey olur zaten bi rüya bu hallere getirdi beni önceden yine korkuyordum ama bu kadar degildi

Hamilesin canım
sana 9 ay boyunca hamile olduğunu anlayamayan
evde doğum yapan kadınların belgesellerini seyretmeni öneriyorum
tövbe yarabbi

Çaresiz olmasam buralara yazmazdim sadece boyle bisey olabilir mi diye bilgi almak istedim. Bende farkındayım tüm bu olanların tuhaf belkide imkânsız olduğunu ama elimde değil malesef keşke olsa ama değil

O zaman elinde olsun insanin doktoru yine kendisidir toparlan. Elimden gelmiyor deyip ne yapmayı planliyosun günlerce gecelerce düşün o zaman ne diyim

ama yinede olabilir yani :KK70:
Meryem Ana Olması lazım.
Teoride olan bir olasılıkta yumurtasının kendi kendini döllemiş olması. Henüz kimseye olmadı ama teoride mümkün.
Eh bunu da ihtimal sayarsak sonucu konu sahibine havale eder, iç ve gönül rahatlığıyla işime odaklanabilirim.:KK53:

O zaman elinde olsun insanin doktoru yine kendisidir toparlan. Elimden gelmiyor deyip ne yapmayı planliyosun günlerce gecelerce düşün o zaman ne diyim
Her ay ultrasona girip içimi rahatlatmaya calisicam sanırım başka bisey gelmiyo çünkü elimden . dua etmekten başka.internette o kadar çok şey okudum ki bunlarda çok tedirgin etti beni . kanda gebeliği çıkmayan adet olduğu halde hamile olan . geç döllenme yaşayıp ultrason da bebeği görülmeyen. Daha neler neler. Off o kadar pişman o kadar pismanim ki

Meryem Ana Olması lazım.
Teoride olan bir olasılıkta yumurtasının kendi kendini döllemiş olması. Henüz kimseye olmadı ama teoride mümkün.
Eh bunu da ihtimal sayarsak sonucu konu sahibine havale eder, iç ve gönül rahatlığıyla işime odaklanabilirim.:KK53:
Tesekkur ederim onemseyip cevaplandırdıginiz için . Allah korusun bu kadar bahtsız olursam büyük konuşmayayım ama ölürüm heralde

Back