Çok çaresizim

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.

Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
Çok Geçmiş olsun fiv li kediler düşünülenin aksine doğru bakım ve tedaviyle uzun yıllar yaşamlarını sürdürebiliyor inşallah sizin kediniz de eski günlerine en kısa zaman da geri döner.

Benim kedime de fiv demişti Dr. Hatta burda konu acmistim.. gerçekten insan kafayı yicek gibi oluyor...... İyileşir inşaallah bir an önce.

Çok Geçmiş olsun fiv li kediler düşünülenin aksine doğru bakım ve tedaviyle uzun yıllar yaşamlarını sürdürebiliyor inşallah sizin kediniz de eski günlerine en kısa zaman da geri döner.
Çok kötü durumda sürekli yaraları kanıyor yemek yemeye başlasa belki düzelir

Benim kedime de fiv demişti Dr. Hatta burda konu acmistim.. gerçekten insan kafayı yicek gibi oluyor...... İyileşir inşaallah bir an önce.
Bağışıklığı çok düşmüş yavrumun her gün git gel değişen birşey Yok daha kötü oluyor sanki

Fiv kedi aidsiydi sanırim geçmiş olsun. Kediniz disari cikiyor muydu, fiv aşısı var mıydı? Evde beslenen kedi nasıl fiv olabilir ki :/
Minosum hiç sokak yüzü görmedi taki kızımın yüzüne saldırana kadar bir sabah eşim bana haber vermeden ki asla izin vermem kaçırdı iş yerine götürdü. 20 gün haber alamadım her yere kayıp ilanı verdim.20 günüm sonunda yavrumu bana hastalanmış bir şekilde getirdi. Benden ayrılmanın stresi ve ordaki kedilerden bulaşan fiv de eklenince sonuç felaket oldu

Yemesi içmesi yoksa serum tedavisi yapiolar diye biliyorum... inşaAllah inşaallah bir an önce kendine gelir...
Yapılıyor hergün serum veriyorlar 5 çeşit iğne ama durumu kötü ağzı burnu yara patileri yara ve sürekli kanamaya başladı

Yavrum gözümün önünde eriyor resmen ve ben hiç birşey yapamıyorum veterinere her gün götürmek dışında. Öyle kızgınım ki eşim alıp kaçırmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı. Çektiğim vicdan azabı acı yetmezmiş gibi 18 aylık bir bebek box içinde hasta yaralı bir kedi ile 1 saat otobüsle Yol gidiyorum çektiğim eziyet yavrumun stres olması da cabası

Minosum hiç sokak yüzü görmedi taki kızımın yüzüne saldırana kadar bir sabah eşim bana haber vermeden ki asla izin vermem kaçırdı iş yerine götürdü. 20 gün haber alamadım her yere kayıp ilanı verdim.20 günüm sonunda yavrumu bana hastalanmış bir şekilde getirdi. Benden ayrılmanın stresi ve ordaki kedilerden bulaşan fiv de eklenince sonuç felaket oldu

Inanamiyorum ya. Eşiniz simdi bu vicdan azabiyla yaşasın. Böyle birşeyi nasıl yapar insan. Kedi bu yani tırnaklar...
ben icten içe uzuluyorum hep cocuklu evde kedi olmasina birsey denmiyor tabi ama cocuklar bilmeden cok hirpaliyor hayvani, kedili ve cocuklu olarak problem yaşamayanlar anca kedi cocuga karsilik vermezse iyi oluyor ve cocuk istedigi gibi hirpalamaya devam ediyor. Ama sinirlenip bi defa atarsa tirmigi yol gorunur işte kediciğe. :/ inanilmaz üzüldüm ya. Esinize cok sinirlendim.

Yavrum gözümün önünde eriyor resmen ve ben hiç birşey yapamıyorum veterinere her gün götürmek dışında. Öyle kızgınım ki eşim alıp kaçırmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı. Çektiğim vicdan azabı acı yetmezmiş gibi 18 aylık bir bebek box içinde hasta yaralı bir kedi ile 1 saat otobüsle Yol gidiyorum çektiğim eziyet yavrumun stres olması da cabası

Esiniz de korkmus sanirim kizinizin yüzüne zarar verir diye.
Kiyamadim kediye cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah

Inanamiyorum ya. Eşiniz simdi bu vicdan azabiyla yaşasın. Böyle birşeyi nasıl yapar insan. Kedi bu yani tırnaklar...
ben icten içe uzuluyorum cocuklu evde kedi olmasina cunku cocuklar bilmeden cok hirpaliyor hayvani, kedili ve cocuklu olarak problem yaşamayanlar anca kedi karsilik vermezse iyi oluyor ve cocuk istedigi gibi hirpalamaya devam ediyor. Ama sinirlenip atarsa tirmigi yol gorunur işte kediciğe. :/ inanilmaz üzüldüm ya. Esinize cok sinirlendim.
Onda vicdan be gezer ya ben sefil olmuşum yavrum sefil olmuş umrunda değil güya veteriner ücretini veriyor ya vicdanını rahatlatıyor ona tek bir laf ettim benim için nasıl yandıysa Allah’ta sana yaşatsın o zaman beni anlarsın. Çocuk ta kedi de aynı ikiside bilinçli yapmıyor ki birbirlerini kıskanıyorlar. Tırmalaması da tamamen onun hatası çocuğa bakmak yerine telefonda oyun oynuyor beyefendi hiç rahatını bozmaz bencil yaratık

Esiniz de korkmus sanirim kizinizin yüzüne zarar verir diye.
Kiyamadim kediye cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah
Çok mıncıklanınca en sakin kedi bile tepki verir ben hiç gözümü üstünden ayırmam ikisi de bilinçli zarar vermiyor çünkü biri sevmek istiyor diğeri kendini korumak ama gel gör ki 2 dk çocukla ilgilenmedi faturayı kediye kesti. Yavrum çok hasta zor nefes alıyor bir saat gözlerimi kapatamıyorum korkudan

En önemlisi stres olmamasi.. kusura bakmayın da eşiniz büyük düşüncesizlik etmiş.. yaa benim büyük kedi kizima surekli vuruyor.. bende,esimde sesimizi cikartmiyoruz. Çünkü kızım ustune çok gidiyor ,rahat vermiyor hayvan'a. Kedi ona vurunca hemen geliyo,anne oglusum bana vurdu diyo.. iyi yapıyor diyorum.... Yanii şimdi eşim alıp goturse offf bilmiyorum.. Rabbim sifasini nasip etsin. Bir an önce kendine gelir inşaallah..

Onda vicdan be gezer ya ben sefil olmuşum yavrum sefil olmuş umrunda değil güya veteriner ücretini veriyor ya vicdanını rahatlatıyor ona tek bir laf ettim benim için nasıl yandıysa Allah’ta sana yaşatsın o zaman beni anlarsın. Çocuk ta kedi de aynı ikiside bilinçli yapmıyor ki birbirlerini kıskanıyorlar. Tırmalaması da tamamen onun hatası çocuğa bakmak yerine telefonda oyun oynuyor beyefendi hiç rahatını bozmaz bencil yaratık
Ayy cok gecmis olsun ama ne olur öyle beddualar etmeyin. Bu dediginiz dänüp dolasip sizin cocugunuza geleck bi beddua. Allaha havale edin yeter.

Çok mıncıklanınca en sakin kedi bile tepki verir ben hiç gözümü üstünden ayırmam ikisi de bilinçli zarar vermiyor çünkü biri sevmek istiyor diğeri kendini korumak ama gel gör ki 2 dk çocukla ilgilenmedi faturayı kediye kesti. Yavrum çok hasta zor nefes alıyor bir saat gözlerimi kapatamıyorum korkudan

Yani ihmal ettiginden bu hale geldi.
Esiniz tamamen suclu bu durumdan o zaman. Her iki ihtimal de de kedi saldirgan bile olsa odayi ayirsaydi da evden ayirmasaydi keske. Yazik evcillesmis kedi napar sokakta cok üzüldüm umarim iyilesir

Back
X