o hem o kızla birlikte olur ihtiyacını gidermek istiyor,belli ki onunla ciddi düşünmüyor
ama senide yanında istiyor,duygu olarak sana daha yoğun olabilir,senden daha çok hoşlanmış olabilir,ama o kızdan vazgeçmekte ona cazip gelmiyor
yani hem karnım doysun,hemde çörek bütün dursun hesabı......
yalnız bu adam 37 yaşında yani bi takım şeyleri çok rahat yaşamış ve şöyle diyo hemen sevilmez sevgi zamanla olur diyo,zaman herşeyi göstercek diyoooff offff
tam olarak bu kraker tebrik ederim ,aslında bu olayı özetleyen ve benimde hissettiğim buama işte sonu ne olcak muamma
hayır benden böyle bişey beklemez ben açıkca söylemiştimde zaten asla ne kendimi nede ailemi utandırcak bişey yapmam dedim.oda zaten en güzeli böle herşey zamanında yaşanmalı demişti ve ben zaten bakire olan bi kızla yatmam asla böyle bişey yapmadım yapmam bana yakışmaz demişti.. yani bütün bunlara rağmen vazgeçmiyo bana git demiyo,aslında çok teferruat var aralarda...
haklısın kraker ama şu var benide onuda sevmiyor işin içinde sevgi olsa zaten gözünü kırpmadan bırakır sorun bu zaten,bende belki bana daha yoğunlaşır o kızdan soğur ümidiyle sabretmeye çalışıyorum.tabikide gururumu incitiyor ama ben sevgimi içimde tuttukça dahada büyücek imkansızlaştırırsam aşılamıcak bi sorun haline gelicek biliyorum kendimi,üstüne gidersem zamanla daha kolay çözücem herşeyi ve tabikide çok büyük tavizler vermeden..
Belki bana kızacaksın canım ama söylemeden geçemeyeceğim...
Bu insan duygusal ya da bedenen her ne ise biri ile beraber sana olan sevgisinden de emin değilsin...
Peki bu adam görüşmediğin sürede hadi evlenmiş olsaydı o zaman da boşan mı diyecektin?
Yuvamı yıkacaktın, anladığım kadarıyla senin sevgine layık olmayan bu insanla beraber olup hayatını zehir mi edecektin?
Benden sana tavsiye uzak dur gençsin, zaman neler gösterecek sana bilemezsin ve takıntı haline de getirme...
ınşallah daha hayırlı birileriyle karşılaşırsın...
canım o kızla cinsel birlikteliği olduğu sürece sana yoğunlaşması imkansız
sonuçta bir şeyler paylaşıyorlar,seni görmüyor,konuşmuyor dokunmuyor...
ama o kızla.......
bence bu ilişkiden umudunu kes yoksa daha çok üzüleceksin
birde bence o kaçtıkça o sana daha da cazip gelmiş gibi geldi bana
çünkü sadece 2 ay görüştüğün birine bu kadar bağlanman garip
seni istemeyeni sende isteme
bir kere kızla yaşadıklarını gelipte sana ballandıra balandıra anlatması çok iyiydi demesi bile onu daha kolay unutabilmen için bir sebep
seni kırmamak için hiç çaba sarfetmiyor görmüyormusun
seni kolayca üzebiliyor
insan değer verdiği bir insanı kırmamak üzmemek için çırpınır,çaba sarfeder
canım ablacım ,abla diyorum sanırım benden büyüksün.o kadar zor ki resti çekmek evet aslında herşey benim elimde arama sorma unut ama pat diye yapılmıyo,denemedim mi sanıyosun aramıcam artık seni dedim ama ne zaman böle yapsam daha çok üzülüyorum kahroluyorumevli olsa o büyük bi uçurum olurdu ve daha kolay olurdu vazgeçmem ama ortada büyük bi engel yok aşılabilir ümidiyle yaklaşıyorum. krakercim ben onunla evet az görüştüm 4 ,5 defa ama aradığım adammış gibi geldi çok etkilendim yaş olarakda olgun olması en bilim ama haklısın birazda zoru seviyorum ben ondanda cazip geliyo inanın sağlıklı düşünemiyorum hep dua ediyorum allahım doğru bidliğim yoldan şaşırtma beni diye ben huzur bulmak istiyorum artık,uyuyamıyorum sabahlıyorum ağlıyorum,kendimden bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?