- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi bilmiyorum53
masallah. o cene hıc susmuyorVar ya bu adami bosatmak icjn elinden geleni yapmıştır... Yani bunda ki çene..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah. o cene hıc susmuyorVar ya bu adami bosatmak icjn elinden geleni yapmıştır... Yani bunda ki çene..
komık ergensenin gibi
bosuna ugrasıyorsun emın olsenin gibi
Tamam. Geçti gitti. Pişmanlık sana çok şey öğretecek. Ama her davranışının arkasında bu sorunlara sığınamazsın. Yani bundan sonra da gidip evli birileri ile beraber olup, aman benim bağımlılık sorunum var deme ha :)Allah razı olsun evet bağımlı kişiliğim var bunu arkadaşlarımda hep der zaten sevgi arayışı açlığı beni bu noktaya getirdi hatamın farkındayım köpek gibi pismanim
yardim alacağım hatanın cok farkındayım beni seven herhangi birine baglandım ben sevgi önemliisi sevildigimi bilmek ama yalanın icindeymisimTamam. Geçti gitti. Pişmanlık sana çok şey öğretecek. Ama her davranışının arkasında bu sorunlara sığınamazsın. Yani bundan sonra da gidip evli birileri ile beraber olup, aman benim bağımlılık sorunum var deme ha :)
Bu sorunlarına çözüm bulmak zorundasın.
bosuna ugrasıyorsun emın ol
pısmanlıgını yasıyor olabılır ama saldırgan olamaz kı ınsanlara oyle bır tutum sergılıyorkı herkeste ona oyşe cevap veriyor..Polo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?
5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.
cok sagolun ben beni alkışlasınlar demiyorum ama hakaret edici surekli rahatsız edici mesajalar atsınlar istemiyorum Allah sizden razı olsun ben hatanın farkındayım boyle insanlar yüzünden hayattan soğudum ben hata yaptım tovbemi ederim Allah kabul eder etmez bilemem ama bu insanlara dalga geçenlere beni bilmeden yargılayan akıllarınca ezmeye çalışanlara Allah on katını onlara versin diyeceğim bu tanımam hic birini ama beni bilmeden yargilayanlara sözüm bu benim cevap onlara asla yazmayacagimPolo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?
5 yıl nasıl kandırıldı mı sorun? İnsanlar kandırılıyor efendim. Bunu bilin, gerçekten kandırılabiliyor. Belki siz, ben kandırılmam. Ama bir başkası kandırılabilir. Yani tüm dünyayı kendi doğrularımız ile değerlendiremeyiz. Herkesi kendimiz gibi sanamayız.
Evli oldugunu ogrendikten sonra neden tekrar baristin? Tipik yalanlar bunlar" biz zaten ayrilacagiz, aramizda sevgi yok" vs. Inanmayin lutfen. Pisman olduktan sonraki yazilarini anlayamadim. Ogrendikten sonra hala devam etmeye calismissin. Diger insana haksizlik degil mi? Bunun dogru olup olmadigini.bilecek yastasiniz. Hormonlariniza yenik dusup ask zannediyorsunuz.ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
ben hepsinde pişmanım yazdim bana gerizekalı dediniz cevao vermediğim halde hakaretler ettiniz insallah sizlerde kendinizi ifade edemeyeceğiniz durumlarla karşı karisya gelirsinizpısmanlıgını yasıyor olabılır ama saldırgan olamaz kı ınsanlara oyle bır tutum sergılıyorkı herkeste ona oyşe cevap veriyor..
Kandirilmak dediğiniz şey 5 yıl boyunca karşı tarafin evli olduğunu bilmese gerçek olurdu. Bu hanımefendi beş yıl boyunca bir umut belki eşinden boşanır da benimle evlenir diye beklemiş. Burada bir mağduriyet yok. Bile isteye yapılan bir eylem ve sonuçları var.Polo33 gerçekten öğrenmek için soruyorum. Ne yapsın bu kız? Bu saldırgan tavrınızın nedeni ne? Suçluyum diyor, pişmanım diyor. İntihar mı etsin? Ne yapsın?
içeriğini bilmediğiniz için istediğinizi yazın yukarda açıkladım defalarca anlamıyorsunuz sizde okumamisinizxir büyük ihtimalKandirilmak dediğiniz şey 5 yıl boyunca evli olduğu bilmese gerçek olurdu. Bu hanımefendi beş yıl boyunca bir umut belki eşinden boşanır da benimle evlenir diye beklemiş. Burada bir mağduriyet yok. Bile isteye yapılan bir eylem ve sonuçları var.
halen beddua edıyorsun. pes artık senı alkıslayalım istersen. bız sana dogru olmadıgını unut gıt dedıkce sende bu konuyu acan. dıger kadınlar gıbı seviyorum kandim. ınandıö anladık bıtsın dıyoruz yetmezmış gıbı 2cı konuyu acıyorsun. insanların dusuncedı ahlaki yonlerı farklı. kımse senı alkıslamaz. okey kendıne pay cıkarma ya calişma sakın. cumku ben hıc haz etmiyorum bu tarz konularıcok sagolun ben beni alkışlasınlar demiyorum ama hakaret edici surekli rahatsız edici mesajalar atsınlar istemiyorum Allah sizden razı olsun ben hatanın farkındayım boyle insanlar yüzünden hayattan soğudum ben hata yaptım tovbemi ederim Allah kabul eder etmez bilemem ama bu insanlara dalga geçenlere beni bilmeden yargılayan akıllarınca ezmeye çalışanlara Allah on katını onlara versin diyeceğim bu tanımam hic birini ama beni bilmeden yargilayanlara sözüm bu benim cevap onlara asla yazmayacagim
Tüm mesajları tek tek okudum. Sizin yazdığınız şey, beş yıl boyunca ayrıldık barıştık hep tövbe ettim ama yine devam ettim yanlış mı?içeriğini bilmediğiniz için istediğinizi yazın yukarda açıkladım defalarca anlamıyorsunuz sizde okumamisinizxir büyük ihtimal
yazma o zaman rahatsız etme benih
halen beddua edıyorsun. pes artık senı alkıslayalım istersen. bız sana dogru olmadıgını unut gıt dedıkce sende bu konuyu acan. dıger kadınlar gıbı seviyorum kandim. ınandıö anladık bıtsın dıyoruz yetmezmış gıbı 2cı konuyu acıyorsun. insanların dusuncedı ahlaki yonlerı farklı. kımse senı alkıslamaz. okey kendıne pay cıkarma ya calişma sakın. cumku ben hıc haz etmiyorum bu tarz konuları
okuduk hatta anlamak ıcın 6defa anladıgım sey evlı cocuklu kartzamparaiçeriğini bilmediğiniz için istediğinizi yazın yukarda açıkladım defalarca anlamıyorsunuz sizde okumamisinizxir büyük ihtimal
eksikTüm mesajları tek tek okudum. Sizin yazdığınız şey, beş yıl boyunca ayrıldık barıştık hep tövbe ettim ama yine devam ettim yanlış mı?
Durduk yere dedim zaten... Sen haddini bilmez beddua edersen ki edebilirsin, beddua sahibini bulur İnşaAllah, aldığın cevaplara da höt höt yapmayacaksin..ben hepsinde pişmanım yazdim bana gerizekalı dediniz cevao vermediğim halde hakaretler ettiniz insallah sizlerde kendinizi ifade edemeyeceğiniz durumlarla karşı karisya gelirsiniz
canım beddua edecegıme zekanı gelıstır ben bu tarz şeylerde bulunmam sen benım gıbı olmak için 40 fırın ekmek yeöen lazımben hepsinde pişmanım yazdim bana gerizekalı dediniz cevao vermediğim halde hakaretler ettiniz insallah sizlerde kendinizi ifade edemeyeceğiniz durumlarla karşı karisya gelirsiniz