• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok buyuk hata yaptim...

Siz hiç normal biri değilsiniz gerçekten yoluna bak kardeşim seni ortada bırakmış gitmiş ne aşkından bahsedıosun kaç yıllık hayatın varda neyin geçmişi bırak yoluna bak hor görülmeye alışmış bünyeler sevgiden anlamıyor bi cok kadında var bu kaşınma bence kıymetini bil o da giderse onun peşinden ağlarsın şunu söyleyim bende ailesiz büyümüş bir kadınım dip not

ilk aska, yalniz oldugunuz bir donem yaninizda olan birine cok anlam yuklemissiniz..

kader cizgisinde bes yiliniz varmis birlikte gecirecek.. sonra yollariniz ayrilmis. o size bir seyler katmistir, siz ona.. herkes gorevini tamamlar ve o insanin hayatindan cikar. yeni denizlere yelken acar.

siz surekli eski limana takili kalmissiniz..

bana sorarsaniz yanlis. dediginiz kadar anlami olan biri olsaydi suan hayatinizda o eski insan olurdu. seviyorum ama olmaz.. ediyorum ama olmaz.. erkekklerin yalanlarindan biri bu. o surede sevebilecegi bir insan ciksaydi karsisina sizi unutacakti.. hasbelkader cikmamis.. sizde zannediyorsunuz ki sizi sevdiginden.. seven erkek durabilir mi iki sene ayri ya.. her turlu oldurmaya calisir.

akliniz varsa hayatinizdaki erge sahip cikin, gecmis adi ustunde gecmis..

Ama onu seviyorum. Digerine yazdigimda bir sey hissetmedim ki.. takinti oldjgunu biliyordum. Kaybetmek istemiyorum. Keske yapmasaydim.
sevmeyı ne sandıgımızla alakalı
mesela bana gore seven ınsan eskı aşkına yazmaz aklına o gelmez
herkesın hayatında bırılerı oldu hepımız zamanında bırılerını sevdık ama sonra anlasamadık ayrıldık hayatımıza baskası gırdı evlendık coluk cocuga karıstık
gerıye donup eskısıne yazarsanız bu bosluktan ılgıye aclıktan falandır seven ınsan bu tarz adımlar mesajlar atmaz cunku :)

Sevgiline eski sevgiline attığın mesajdan bahsetme sebebin galiba onunla eski sevgilinin muhabbetini yapmak istemen.

İçinizde ki boşluk , aile ve sevgi boşluğu.
İnsan kendini kandırmayı çok seviyor, sizi o kadar sevseydi zaten birlikte olurdunuz, ölümcül bir neden mi ayırdı sizi, kendinizi kandırıyorsunuz , kimseyi hayatına almamışta.
İletişime geçmeyin, içinizdeki yaraları iyileştirin , önünüze bakın, istediği vakit yoklayıp hayatınızın içine etmesine izin vermeyin lütfen.

Arkadaslar merhaba. Kendimden nefret ediyorum su an. Size her seyi bastan anlatacagim.
5 yil suren bir uzun iliskim oldu. Kendisi benim ilk asik oldugum, ilk sevdigim, gozlerimi kor eden birisiydi. Onu gercekten her seyden cok sevdim, oyle de sevilmistim. Askerligini bekledim, yuzuk taktik, beraber olduk, her acimi sevincimi onunla yasadim. Ben ailesiz bir kizim. Covuklugum cok aciyla gecti, tacize ugradim, alkolik bir insanin evinde buyudum. Cok ciddi zorluklar yasadim ve bir kisi su hayatta bir kisi askiyla beni umuda yasamaya inandirdi.hani o oyle biri ki annem, babam, her seyimdi. Oyle cok sevmistim.. derken beni terk etti hakliydi cunku tum acilarimi ondan cikarmisim. Ama yapamadi bir yil sonra geri dondu fakat sonra bir dah terk etti ve bu son oldu. Dedigi sey seni hep sevdim ben de yerin hep baska seni icimde hep tasirim ama seninle olmaz dedi..

Cok bekledim onu. Iki yil bekledim.. ama donmedi bir sekilde iletisimde kaldik, sevdigini soylerdi bana ayrilsak da icinde hep oldugumu. Ama donmedi.. hayatina kimseyi almadi bana da donmedi.yillarim aglamakla antidepresanlarla gecti. Ailesiz kalmistim onun da gidisiyle.. bir daha ve bir daha kimsesiz. Cok zor gecen iki yilin ardindan sehir degistirdim ve karsima biri cikti. Kalbimde o vardi ama ben birisinden hoslanabilmistim.. cok saskindim. Istemedim basta ben onu seviyorim yeni birini alamam hem belki doner dedim. Donmedi, ustelik beni cok incitti hakaret etti kovdu.. ben de kendime sans vermek istedim.

Onunla tanistim, her sey o kadar hizli ilerledi ki.. ama asik olmadim, o ilk asktaki duygulari hissetmedim. Sevdim sadece.. eskiden kalan izlere ragmen yeniden sevdik. Gozum kor olmadi, kalbim yerinden cikmadi. Ama onun yaninda hep mutluydum, mutluyum.. fakat gecmis pesimi birakmadi. Eski sevgilim aklima hep geldi, agladim, uzuldum. Sevgilimin yaninda onu hic hatirlamadim ama bazen oldu gecmisim canimi yakti.

Derken bir gun eski sevgilim3 mesaj attim.. ona asik degilim.ama icimde bambaska bir yeri var. Kimsenin silemeyecegi izleri var. Her seyim oldugu icindi belki. Ama mesaj atmam yanlisti. Hayatimfa biri oldugunu soyledim. Uzuldu.. hayatinda hala kimse yok ve en kotusu icinde oldugumu unutmadigini hep de olacagimi soyledi. Pisman da olmus sanirim. Bense yeniden sevdigimi soyledim.. onunla konusurken artik ona asik olmadigimi fark ettim. Gecmisten bir iz sadece,buruk bir tebessum.

Bunu sevgilime soyledim ona yaptigim bu hata icin pismandim. Beni affetti ama bir daha asla yapma dedi. Ben yine yazdim, ama ona soylemedim. Yazdigim kotu bir sey degildi borcum vardi odemek ivin yazdim. Ama sevgilime karsi bu da bir hata. Sevgilime acik acik anlattim. Seni cok seviyorum , ama kalbimin icinde bir yarik var bir yarisi sensin bir yarisi gecmis ve sen o yariklari iyi edensin dedim. Seninle mutluyum senden vazgecmem dedim. O ise ben yarabanfdi degilim her seyi cok iyi anladim simdi. Bugun degilse yarin elbet bir gun beni kaybedeceksin dedi ve yuzume telefonu kapatti..

Haksizim, rezilim, igrenc biriyim. Ama o benim yarabandim degildi. Bana yeniden sevdirendi. Ben neden boyleyim? Onu sevmedigimi kendimi kandirdigimi dusunuyor. Ben kendimi mi kandiriyorum? Sadece yillarca ailem her seyim olmus birini silip atamiyorum. Ona asik drgilim ama izi kaliyor. Napacagim ben gercekten yarabandi mi olmus oluyor? Elimdeki mutlulugu da kaybediyorim. Lutfen bana cikis yolu gosterin. Su an hayatimfa olan insan cok iyi, ustume titreyen kiymet veren biri.. su durumda bile gitmedi benden, vazgecemedi.. ben onu haketmiyorum boyle. Ama ondan vszgecmek de istemiyorum. Napacagim ben? Gecmis silinmeyecek mi hic? Onu kaybettim mi nasil affeder benl?
Yağmur yagsın istiyorum ama ıslanmak ıstemıyorum.Bence siz sevmeyın.İnsanların hayatlarına gırıp geçmişten çıkamayıp size deger verenlerı yaralamayın.Adam senı kovmuş ıstememış neyın muhasebesını yapıosun.İnsanın kendıne yaptıgını kımse kımseye yapmıo.Yoluna bsk.Bu son hatan olsun bence .Seni sevenın kıymetını bil.

Arkadaslar merhaba. Kendimden nefret ediyorum su an. Size her seyi bastan anlatacagim.
5 yil suren bir uzun iliskim oldu. Kendisi benim ilk asik oldugum, ilk sevdigim, gozlerimi kor eden birisiydi. Onu gercekten her seyden cok sevdim, oyle de sevilmistim. Askerligini bekledim, yuzuk taktik, beraber olduk, her acimi sevincimi onunla yasadim. Ben ailesiz bir kizim. Covuklugum cok aciyla gecti, tacize ugradim, alkolik bir insanin evinde buyudum. Cok ciddi zorluklar yasadim ve bir kisi su hayatta bir kisi askiyla beni umuda yasamaya inandirdi.hani o oyle biri ki annem, babam, her seyimdi. Oyle cok sevmistim.. derken beni terk etti hakliydi cunku tum acilarimi ondan cikarmisim. Ama yapamadi bir yil sonra geri dondu fakat sonra bir dah terk etti ve bu son oldu. Dedigi sey seni hep sevdim ben de yerin hep baska seni icimde hep tasirim ama seninle olmaz dedi..

Cok bekledim onu. Iki yil bekledim.. ama donmedi bir sekilde iletisimde kaldik, sevdigini soylerdi bana ayrilsak da icinde hep oldugumu. Ama donmedi.. hayatina kimseyi almadi bana da donmedi.yillarim aglamakla antidepresanlarla gecti. Ailesiz kalmistim onun da gidisiyle.. bir daha ve bir daha kimsesiz. Cok zor gecen iki yilin ardindan sehir degistirdim ve karsima biri cikti. Kalbimde o vardi ama ben birisinden hoslanabilmistim.. cok saskindim. Istemedim basta ben onu seviyorim yeni birini alamam hem belki doner dedim. Donmedi, ustelik beni cok incitti hakaret etti kovdu.. ben de kendime sans vermek istedim.

Onunla tanistim, her sey o kadar hizli ilerledi ki.. ama asik olmadim, o ilk asktaki duygulari hissetmedim. Sevdim sadece.. eskiden kalan izlere ragmen yeniden sevdik. Gozum kor olmadi, kalbim yerinden cikmadi. Ama onun yaninda hep mutluydum, mutluyum.. fakat gecmis pesimi birakmadi. Eski sevgilim aklima hep geldi, agladim, uzuldum. Sevgilimin yaninda onu hic hatirlamadim ama bazen oldu gecmisim canimi yakti.

Derken bir gun eski sevgilim3 mesaj attim.. ona asik degilim.ama icimde bambaska bir yeri var. Kimsenin silemeyecegi izleri var. Her seyim oldugu icindi belki. Ama mesaj atmam yanlisti. Hayatimfa biri oldugunu soyledim. Uzuldu.. hayatinda hala kimse yok ve en kotusu icinde oldugumu unutmadigini hep de olacagimi soyledi. Pisman da olmus sanirim. Bense yeniden sevdigimi soyledim.. onunla konusurken artik ona asik olmadigimi fark ettim. Gecmisten bir iz sadece,buruk bir tebessum.

Bunu sevgilime soyledim ona yaptigim bu hata icin pismandim. Beni affetti ama bir daha asla yapma dedi. Ben yine yazdim, ama ona soylemedim. Yazdigim kotu bir sey degildi borcum vardi odemek ivin yazdim. Ama sevgilime karsi bu da bir hata. Sevgilime acik acik anlattim. Seni cok seviyorum , ama kalbimin icinde bir yarik var bir yarisi sensin bir yarisi gecmis ve sen o yariklari iyi edensin dedim. Seninle mutluyum senden vazgecmem dedim. O ise ben yarabanfdi degilim her seyi cok iyi anladim simdi. Bugun degilse yarin elbet bir gun beni kaybedeceksin dedi ve yuzume telefonu kapatti..

Haksizim, rezilim, igrenc biriyim. Ama o benim yarabandim degildi. Bana yeniden sevdirendi. Ben neden boyleyim? Onu sevmedigimi kendimi kandirdigimi dusunuyor. Ben kendimi mi kandiriyorum? Sadece yillarca ailem her seyim olmus birini silip atamiyorum. Ona asik drgilim ama izi kaliyor. Napacagim ben gercekten yarabandi mi olmus oluyor? Elimdeki mutlulugu da kaybediyorim. Lutfen bana cikis yolu gosterin. Su an hayatimfa olan insan cok iyi, ustume titreyen kiymet veren biri.. su durumda bile gitmedi benden, vazgecemedi.. ben onu haketmiyorum boyle. Ama ondan vszgecmek de istemiyorum. Napacagim ben? Gecmis silinmeyecek mi hic? Onu kaybettim mi nasil affeder benl?
Açıkçası adam çok haklı. Başka birine aşıkken onunla beraberdiniz. Siz bir kez affetmiş yapma demiş güvenmiş ve siz tekrar aynı şeyi yapmışsınız. Adam da farkında. Birgün onu birakcaktiniz ex e gidecektiniz. O kendisi ve sizin için bir karar vermiş. Doğru olanı yapmış.

Adam haklı. Eski sevgilinize aciz biri olarak gösteriyorsunuz kendinizi yarın dönse sizde hemen affedersiniz gibi geldi bana . Ama maalesef dönmeyecek . Bence önünüze bakın

Ben anladım sizi. Eski sevgilinizle aranızdaki bağ sadece kadın erkek ilişkisi gibi değil de aile gibiymiş sanırım. Ve yaşadığınız bunca olumsuzluklarda onunla bir bütün olmuşsunuz. Msjına cevap verirken de resmi bi konuşmaymış zaten. Yaptığınız şey sevgiliniz tarafından hoş görünmese bile kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Konuda sizi suçlu göremedim ama yine de sevgilinize karşı sorumluluklarınız için,onu üzmemek,güvenini sarsmamak için aklınızdan tamamen çıkartın eskisini. Zaten yeterince sevmemiş ki ayrılmış sizden. Zihninizi bulandırmasına izin vermeyin

Eski sevgiliniz sizin tanımınızla ananız babanız aileniz olmuş insan sizi bıraktı ve gitti. Yıllarca ne yaptı kimbilir! Ne yaptığı da çok önemli değil aslında çünkü asıl önemli olan onun ananız babanız aileniz olmadığı gerçeği. Çünkü normal sevgi dolu aileler birbirlerini terk etmezler. Sonuç onunla büyümüşsünüz bu doğru ama herkes sizin gibi büyür. Gençlikte yoğun duygular hisseder onlara kapılır ve büyüdükçe daha farklı hisseder asla ergenlikteki gibi olmaz çünkü siz artık o küçük saf kız değilsinizdir.Buna büyüme denir ki bu normal var olma sürecinin bir parçası. Peki şimdi ne yapacaksınız. Sevgilinizi arayıp görüşecek ve eski sevgiliniz için düşündüğünüz saçma aile ve dünyam kavramının çok mantıksız ve sağlıksız bir düşünce olduğunu idrak ettim seni kaybedemem ona yazıp bir daha görüşmeyelim diyeceğim deyip sevgilinle istikbale doğru yürüyeceksiniz. Dönüpte arkanıza bakmayacaksınız. Bir gün bugünkü sevgiliniz de olmadan devam etmeniz gerekse dönüp ona da bakmayacaksınız.

Geçmişi surekli onunde tutarsan bir adım yol katedemezsin malesef çocuk hakli sil bastan onune bak derim arkaya bakmadan yola devam et

Yeni sevgiliniz bugun gitmese bile yarın gidecek. Erkekler böyle şeyleri asla unutmaz ve fırsat kollar daha dikkatli ol canım bundan sonra

Çocuklukta yaşadığınız travmalardan kurtulmak için psikolojik destek şart. Kimse sizin aileniz olamaz en büyük hata bu olmuş, ondan ayrılınca da herşeyinizi kaybettiğinizi düşünmüşsünüz. Bence eski sevgiliniz de sizi sizin sevdiğiniz kadar sevmiyor, daha doğrusu o da sağlıklı psikolojide değil. Sizden ayrılmış, beraber olamayacağınızı görmüş bu durumda yapacağı şey sizin de kendi yolunuza bakmanızı sağlamaktı. Sizi kendine bağımlı tutmak için hala yok sen içimdesin, seni hiç unutamam vs. Çok bencilce geldi bu bana. Yaşandı ve bitti hayatında yeni biri varmış çok mutlu olmanı dilerim diyebilmeliydi, kavga gürültü değil sırf birlikte olamayacağını gördüğü ve değer verdiği birine tepkisi bu olmalıydı.
Ne güzel yeniden birine bir şeyler hissetmeye başlamışken şu yaşadıklarınız şimdi sevgilinizin size güvenmesi çok zor. Bilemiyorum konuşup ikna edebilir misiniz, deneyin hemen vazgeçmeyin. Ama psikolojik destek mutlaka alın

Herkesin ilk aşkı özeldir, unutulmaz. Ama kimse hayatında biri varken eski sevgiliye mesaj atmıyor. Cocuk cok haklı hatta en güzelini yapmış.

Evet benim tum problemim bu cok psikiyatriye gittim ama sonuc alamadim. Belki de ozelde bir terapi almaliyim ama bunun da iyilestireegine inanmiyorun. Her seyin farkindayim aciyla sevgiyi es tutuyorum. Hatta bazen bilerek ayrilik noktasina getiriyorum ki sevgimden oyle emin oluyorum. Tehlikeli bir haldeyim :KK43:

Geçmişi düşününce aslında ilaçtan ziyade terapinin sizin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Yıkıcı düşüncelerinizin farkındasınız, kendinizi ifade ediyorsunuz, biraz üzerine gitseniz çözüm bulacağınıza inanıyorum.

İlk işiniz hemen bir randevu almak olsun.
Seveni bulmak kolay değildir, şimdi gidin ki ileride pişmanlık yaşamayın.

Kaybetme korkusuyla sabotaj ettiğinizi tahmin ediyorum. Kilo alma korkusuyla pasta yemek gibi birşey bu. Tuhaf gelebilir ama bu durum tahmin ettiğinizden fazla.

İyileşebilirsiniz, lütfen 🙏 kendinize bir şans verin.

Geçmişi düşününce aslında ilaçtan ziyade terapinin sizin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Yıkıcı düşüncelerinizin farkındasınız, kendinizi ifade ediyorsunuz, biraz üzerine gitseniz çözüm bulacağınıza inanıyorum.

İlk işiniz hemen bir randevu almak olsun.
Seveni bulmak kolay değildir, şimdi gidin ki ileride pişmanlık yaşamayın.

Kaybetme korkusuyla sabotaj ettiğinizi tahmin ediyorum. Kilo alma korkusuyla pasta yemek gibi birşey bu. Tuhaf gelebilir ama bu durum tahmin ettiğinizden fazla.

İyileşebilirsiniz, lütfen 🙏 kendinize bir şans verin.
Randevu alacagim. Artik geciktirmeyecegim bir surecten sonra bir seyim yok simariklik yapiyorum diyordum. Ama ihiyacim var gercekten de. Ama sanirim kaybettim o seven insani da :( gercekten onunla mutli ve huzurluydum. Cok pismanim

Yapmayın şunu ya. Hatanızdan ders alın, bir daha böyle davranmayın.

Back