İlginç bir durum değil mi
Erkek tarafı da “bir pastayı bile bize aldırmak istiyorlar, kaç oğlum kaç” derse ne olacak
Bizim herşey bir arada olacak sadece tanışma oldu cok masraf olmasın onlara git gel olmasın diye isteme söz bir arada düşündük. Teşekkür ederim cevabınız içinBiz erkek tarafi olarak nisan bohcasi cicek cikolata ve kolonya goturduk sadece.
Ikramlar ve pasta kiz tarafina aitti. Dagitilacak susler de kiza aitti.
Nişanı kız yaptigi icin tum masraflar kızda oluyor.
batı karadeniz de yasiyorum.
Ama kiz istemeye gittigimizde yaşpasta aldik cicek cikolata kolinya eşliginde
Anladım. Hani tatlı yerine pasta olabilir demek istemiş annem onlara . Teşekkür ederim cevabın içinCanım pastayı biz aldık erkek tarafı da klasik çiçek çikolata dışında tatlı getirdi bende masa filan hazırladım herseyini biz aldık onların da.. Adetlere göre değişir elbet..
Haklısınız.Oturup konuşulması gerekirdi
Gün tarih belirlerken
arada iletişim eksikliği var sanırım
Haklısınız.
Himm anladim. Siz masraf olmasin diye herseyi birarada yapmak istemissiniz erkek arkadasiniz bir pastanin hesabini mi yapiyor. Sinir bozucuBizim herşey bir arada olacak sadece tanışma oldu cok masraf olmasın onlara git gel olmasın diye isteme söz bir arada düşündük. Teşekkür ederim cevabınız için
Onlarında masrafları olacak tabiki kendine göre . Biz bilemdiğimzden böyle konuşuldu aramızdaAlt tarafı bir pasta alınacak, bunun lafını yapıyorlarsa, kaç kızım kaç kaç...
Bilemediğimzden aramızda konuştuk ama bu durum benimde biraz zoruma gitti :/Bi pasta icin lafmı ediyor nişanlın? Bu erkekleri anlamak ne zor ya. O kadar kızı vermişler, bi kıytırıktan pastaya canın sagolsun diyemiyor da mahalle karısı gibi o size ait diyorsa ben olsam bi düşünürdüm
Teşekkür ederim cevabınız için oda marmarada ama öyle olmadığını söyledi etrafında gördüklerindenDoğru canım erkek tarafı pasta götürüyor marmara ve ege bölgesinde de.
Anladım teşekkür ederim :)Tabi ki her bölgeye hatta şehire göre bile değişiyor. Benim nişanımda her şey bize aitti; özellikle hiçbir şey istemediğimizi belirttik fakat eşimin ailesi kendi adetlerine uygun diye tepsi tepsi tatlı getirmişti.
Yani maddi değeri yüksek olan bişey olsa haklı da, canım istediğin pasta olsun dese biz kadınların zaten yağları erir, herşeyi kendimiz yaparız. Sizde görgülü bi aileden geliyorsunuz belli, ben olsam laf sokardım bi pastayı da çok görüyorsan gelme kalsın diye. Benimde zoruma giderdi. Ama onun dışında kim neyi almış neyi yaptırmış falan bunlar mühim olmuyor, inşallah çok mutlu olursunuzBilemediğimzden aramızda konuştuk ama bu durum benimde biraz zoruma gitti :/
Şart koşmadım asla zaten aile arasında konuşulmuş. Cevabınızda haklısınız teşekkür ederimguzel kardesim,
boyle sart surtla adimlar atmayin. siz el ele verin iki es adayi olarak kendi sartlarinizi kendiniz yazin. milletin adetinden, toresinden size ne? kendi aile adetlerinizi beraber var edin. bilmiyorum biz oyle yaptik, o sebeple bana manasiz geliyor.
mutluluklar dilerim
medeni görgülü insanlar,bir eve yemeğr davetliyken bile eli boş gitmezler.İlginç bir durum değil mi
Erkek tarafı da “bir pastayı bile bize aldırmak istiyorlar, kaç oğlum kaç” derse ne olacak
İnşallah böyle şeyler olmaz aramızda :/ bende biraz garipsedim ama bişey demedim.Pastayı erkek tarafı alır özel yapılmış büyük bir pasta,gondol içinde çikolata ve güzel kocaman gül buketi.
Bohça vs yapılırsa birde o teferruat var.
Gelelim benim size söylemek istediğim asıl konuya,bir erkek 100_200 tl lik bir pasta için evleneceği kız ile pazarlık yapıp,herşeyi siz yapıyorken bunuda size kilitlemeye çalışıyorsa siz bu kişiyle evliliği binkez daha düşünün evet bin kez.
Karakteri asla evlenilecek bir erkek olarak görünmüyor.
Kadınların ilgi ve alakası olan bir konuda,bir erkeğin bunu kadın gibi savunması bilgi sahibi gibi diretmesi normalmi sizce?
Anneden alınıp,kıza dayatılan cümleler bunlar.
Siz burada çok konu açar,çok ağlarsınız burayada yazıyorum.
Erkek tarafı ne yapar diye düşüneceğinize,oturup ben böyle bir insanla yapabilirmiyim diye düşünün bence.
Pinti ve bencil oğlak erkeği versiyonu var gibi bu tabloda
Onlarında masrafları olacak tabiki kendine göre . Biz bilemdiğimzden böyle konuşuldu aramızda
şu yaşadıklarınızı 7 yıl önce yaşadım ve düğüne 1 ay kala ayrıldım.İnşallah böyle şeyler olmaz aramızda :/ bende biraz garipsedim ama bişey demedim.
İnşallah böyle şeyler olmaz aramızda :/ bende biraz garipsedim ama bişey demedim.
İnşaallah canım cok sagol :)Yani maddi değeri yüksek olan bişey olsa haklı da, canım istediğin pasta olsun dese biz kadınların zaten yağları erir, herşeyi kendimiz yaparız. Sizde görgülü bi aileden geliyorsunuz belli, ben olsam laf sokardım bi pastayı da çok görüyorsan gelme kalsın diye. Benimde zoruma giderdi. Ama onun dışında kim neyi almış neyi yaptırmış falan bunlar mühim olmuyor, inşallah çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?