- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Kvdeden destek çıkmayacağını ben de böyle gereksiz bir sohbette anladım. Otururken eşim sana çekmiş anne akşam 10.5 da gözleri kapanıyor, 1-2 ye kadar tek oturuyorum dedim. Oğlum sabah erkenden işe gidiyor ne yapsın uykusuz kalıyor dedi benim mesai oğluşundan 2 saat erkendi o dönem eşim 10 da ben 8 de gidiyordum işe , kaldım böyleBak ben 4 yıldır evliyim. Sadece bir kere kayınvalideme ters bir şey dedim. Onda da hala pişmanım ne gerek vardı. Eşimle ikimizde çalışıyoruz. Haftasonları birlikte kahvaltı yapacağımız tek zaman, ve çok keyif alırız. Neyse ilk zamanlar bir basket grubuna katılıp pazarları erkenden baskete gitmek istedi. Daha 1 aylık mı ne evliyiz. Çok sinirlendim. ya bir 6 ay dur bari. Millet ne zaman evliliğe doydu da pazarları koşa koşa buraya geliyor der. Harbi ne ara evliliğe doydun dedim. Neyse kayınvalidemden de destek bekliyorum anlatıyorum böyle. O da dedi ne güzel o basket oynar sen de çamaşır falan yıkar evini toplarsın. He dedim anne, o gezsin ben de ev toplıyım başka? Ne olcak kızım falan dedi. Valla ben de çalışıyorum hiiç yapamam falan. Yani ben haklıyım tabi de ne gerek var? Eşim ev işlerini benimle paylaşır. Hatta bazen benden fazla mı yapıyor diye şüphelenirim o derece. E adam böyleyken annesine bunu dememin ne anlamı var? Üzmekten başka ne geçti elime? Hala üzülürüm o zaman öyle dedim diye. Sonra bir daha da böyle muhabbetlere girmedim. Ve cidden kendisini çok severim. Benim kadına saygı duyan, ev işi kadının işi değildir diyen, reisçilik oynamayan eşimi o yetiştirmiş. Varsın bazen bana uymayan şeyler söylesin ne yapayım yani. Hayatıma etkisi sıfır. Aşık olduğum adamın da annesi. Bence kafaya takacak bir şey yok.
Neyse ki pişman olacağım bir şey söylemedim, ilk şoku atlatınca güldüm geçtim
En iyisi de böyle oluyor galiba şükür ki benim annem benim kv değil. Anne olunca insan yine iyiye yoruyor kırılsa da bir iki güne yumuşuyor, annemin dediklerini kv söylese sanırım yüzüne bakmazdım