How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çok büyük bi dert olmasa da bilenler beni aydınlatabilir mi?

Kendimden örnek verecek olursam, kv 2 tepsi börek, eltim 2 tepsi kurabiye, eşim pasta cikolata ve çiçeğiyle gelmişti :KK17:

Gelenekler adetler insanların uydurduğu şeylerdir, fazla takılmayın ama eğer eşim bir pastayı laf edip konuşsaydı fena zoruma giderdi.

Kendimden örnek verecek olursam, kv 2 tepsi börek, eltim 2 tepsi kurabiye, eşim pasta cikolata ve çiçeğiyle gelmişti :KK17:

Gelenekler adetler insanların uydurduğu şeylerdir, fazla takılmayın ama eğer eşim bir pastayı laf edip konuşsaydı fena zoruma giderdi.
Benimde zoruma bu gitti zaten

Bizde söz nisan ikisi birlikte oldu herseyi kız tarafı olarak biz yaptık pasta dan hediyeliklere kdr sadece nisan cikolatası ve çicek getirdiler

Ohooo birbirinize pas atma derdindesiniz:d gelenek gelenek... Yuva yıkma aracı. Hayırlı bisiy olmadigi kesin. Onu erkek tarafı yapsa taslanir mi siz başka bisiy yapsaniz taslanir misiniz. İmkanlar ve esitlik anlayışı doğrultusunda yapin yapicaklarinizi

Back