- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Ya benim annem inan hic karismaz. Babamin da tek kiziyim yapma ddesemde yapar. Kardesim evlendi cay kasigina kadar kendisi aldi. Kiz tarafina zerre bir sey aldirmadi arabalarina kadar aldi kizin aailesinin durumu kötü diye.Ailene alma dersen kaynananın çenesi bir miktar kapanacak ama, ailelere yük olmak istemedik kız tarafı erkek tarafı yok ikimiz alıp ikimiz ödeyeceğiz dersin.
Ne yüzsüz kadın be! İhtiyacım var yada yok almak istiyorum alıcam , sizden bir talepte bulunuyor değilim, kendimiz ödeyeceğiz diyiver. Alıp dırdır yapan kaynanaya hak veriyorum da hem maddi kısmına karışmayıp hem de sizin beyninizi ütülemesine müsade etmeyin. Cevap vermeyin bundan sonra ya... bakarız belli değil, konuşmadık, hayırlısı falan geçiştirin bu kaynanayı.
İnşallah aynı şehirde yaşamazsınız bunla
Gecen dedim ki oglunla biz alcaz siz kafanizi takmayin bizim sorunumuz dedim. Bir keresinde annemle konusursunuz dedim. Hala derindondurucuya bozuldu kapatti telefonu. Caliscam gerekli dedim. Bizim sulalede derin dondrucu bir kulturdur ici dolu olur oyle alistim kislik yazlik yiyecekler vs bu diyor ki gereksiz almayin ne yapacaksiniz benimki bos diyor. BBenimki dolu olur dedim. Daha ne uzatiyon sana ne ogluna gidip alma diyon. Neyse ki iyi vermis cevabini erkek aarkadasim ama hirsimi alamadim. Bu ne hadsizlik yuzsuzluk ya.