- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
Kesinlikle çok tuhaf. Kv dese neyse ama bir erkeğin pazarlık yapar gibi iddialaşması çok itici.Allah razı olsun
Aynı şeyleri yazmışız çok çok tuhaf değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle çok tuhaf. Kv dese neyse ama bir erkeğin pazarlık yapar gibi iddialaşması çok itici.Allah razı olsun
Aynı şeyleri yazmışız çok çok tuhaf değil mi
Bölgeye göre değişir mi bilemiyorum, ben marmara bölgesinde doğdum büyüdüm, sözde erkek tarafının pasta getirdiğine hiç şahit olmadım. Kendi sözümde de her hazırlığı biz yaptık. Altı üstü bir pasta siz yada onlar yapmış çok mu önemli ki? Daha işin başında bir yaş pasta için bu kadar düşünülüyor iki tarafta birbirinden bekliyorsa, nişan düğün kısmında ne olur bilemiyorum. Tavsiyem böyle küçük şeylere takılmayın.Yakında sözüm var nasipse. Söz nişan bi arada olacak. Ben iç anadoludan, erkek arkadaşım marmara bölgesinden, adetler farklı mı oluyor bilmiyorum. Fikir almak istiyorum.
Sözümde masa hazırlayacağım. İkramlar kanepesi poğaçası kurabiyesi her neyse, süslemeler dagıtılacak hediyelikler, şehir dısından gelen misafirlere ayrıca verilecek vs. Biz yapacağız.
Fakat bizim burada erkek tarafı sözde kız tarafına kurupasta meyve suyu çerez vs. getirir. Kaynanam anneme getirmemizi istedğiniz yapılması gerekn bişey varmı diye sormuş, Annem erkek tarafına cok fazla yük binecek diye bunlarıda ben alırım demiş. Ama kızım yaş pastada istiyo onu yaptırabilirsiniz demiş.
Sözlüm bunun böyle olmadgını kız tarafının pastayı yaptrdığını idda ediyor. Bilgilenmek için İzlediğim videolarda erkek tarafı pasta getiriyordu kız evine. Bu zamana kadar gittgm sözlerde yaş pasta yoktu ama erkek tarafı kuru pastasını cerezini meyve suyunu getiriyordu böyle gördüm ve abimdede biz götürmüştük.
Sözde yada nişanda erkek tarafı ne yapar. Söz pastasını yaptırır mı meral ediyorum. Yada bölgeden bölgeye bunlar değişir mi?
Sözünüze gıcık oldum. Kusura bakmayın da alt tarafı yaş pasta, hadi diyelim kız tarafının yaptırması lazım. Bir erkeğe yaş pastayı da sen yaptırır mısın diyince, ama onuda kız tarafı yaptırır derse o zaman nişanda zıkkımın kökünü ye derim... Alt tarafı yaş pasta ya.. Daha bunun ev tutması var beyaz eşyası var mobilyası var.
Biz kardeşimin sözünde pastayı evde yapmıştık,herkes özel sipariş sanmıştı:)Zaten ben suan calışmıyorum. Çalışıyor olsam ben alırım hiç sıkıntı değil. Aileler işin içine girince karısıklık oluyor
biz nişanda herşeyi kendimiz aldık yaptık erkeği bulaştırmadık nişanı evde yapacaksan kız tarafı yapar biz öyle yaptık.durumun yoksa pastayı yapmayın masa hazırlayın kanepe cup kek içecek yeter ama nişanda takılan ziynetiler hepsi bana verildi.para çeyrek vsYakında sözüm var nasipse. Söz nişan bi arada olacak. Ben iç anadoludan, erkek arkadaşım marmara bölgesinden, adetler farklı mı oluyor bilmiyorum. Fikir almak istiyorum.
Sözümde masa hazırlayacağım. İkramlar kanepesi poğaçası kurabiyesi her neyse, süslemeler dagıtılacak hediyelikler, şehir dısından gelen misafirlere ayrıca verilecek vs. Biz yapacağız.
Fakat bizim burada erkek tarafı sözde kız tarafına kurupasta meyve suyu çerez vs. getirir. Kaynanam anneme getirmemizi istedğiniz yapılması gerekn bişey varmı diye sormuş, Annem erkek tarafına cok fazla yük binecek diye bunlarıda ben alırım demiş. Ama kızım yaş pastada istiyo onu yaptırabilirsiniz demiş.
Sözlüm bunun böyle olmadgını kız tarafının pastayı yaptrdığını idda ediyor. Bilgilenmek için İzlediğim videolarda erkek tarafı pasta getiriyordu kız evine. Bu zamana kadar gittgm sözlerde yaş pasta yoktu ama erkek tarafı kuru pastasını cerezini meyve suyunu getiriyordu böyle gördüm ve abimdede biz götürmüştük.
Sözde yada nişanda erkek tarafı ne yapar. Söz pastasını yaptırır mı meral ediyorum. Yada bölgeden bölgeye bunlar değişir mi?
Biz hiç adet şu bu takmadık böyle saçma şeyler için de sen yap ben yapayım diye kırmaya kırılmaya gerek yok bir pasta yani hepi topu ne tutar ki yaptırın bir tane ben söz de her şeyi yaptım kimseye de sen mi ben mi demedim onlar da gelirken nezaketen iki tepsi tatlı özel çiçek şeklinde söz çikolatası söz çiçeği almış gelmiş onuda kapıda gördüm haberim bile yoktu sen ben şu bu demesenizde karşı taraf görgülü bir aileyse üstüne düşeni yapar ha yapmadı mı nasıl bir aileye gittiğinizi görmüş olursunuzYakında sözüm var nasipse. Söz nişan bi arada olacak. Ben iç anadoludan, erkek arkadaşım marmara bölgesinden, adetler farklı mı oluyor bilmiyorum. Fikir almak istiyorum.
Marmaradayım,ikramlıkları kız tarafı hazırlar bizde,az ya da çok,erkek tarafı çiçek çikolata,bir de en fazla tatlı getirir
Valla bende bu konuları okudukça eski defterleri karıştırıyorum ama hiçbir şey hatırlayamıyorumEvet oyledir de simdi bu konuyla aklima geldi. Nisani biz yaptik, erkek tarafi aynen dedigin hediyeleri getirdi. Ama dugunu ortak yaptik. Aha kandirilmisim resmen, yakinda 8. Evlilik yildonumumuzu kutlucaz, bi citlatayim ben bu isi.
Nasıl yapmıştınız ki:)Biz kardeşimin sözünde pastayı evde yapmıştık,herkes özel sipariş sanmıştı:)
Kardeşim çok iyidir bu konuda,biz de çıraklık yaptık:)Nasıl yapmıştınız ki:)