- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
Merhaba arkadaşlar. Bundan bir sene önce psikiyatri servisine gitmiştim ve bana majör depresyon teşhisi koymuştu doktor. Ben şuan yine bunalımdayım kendim farkındayım ama hiç bir şey yapamıyorum ya düzelmiyor işte Allahın belası şey. Hiç bir şey yapmak istemiyorum, sürekli sıkılıyorum, evden dışarı çıkmıyorum,yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum , yemek yemeye bile üşeniyorum sürekli yatmak istiyorum. Hiç mutlu değilim ben :'( Eskiden gerçekten mutluymuşum şuan bir şeylere anlık gülsem bile sonradan düşündüğümde mutlu olmadığımı anlıyorum. Onların sahte gülücükler olduğunu anlıyorum. Sürekli her şeye ağlıyorum hep bi bunalım modundayım. Her şeyden bunaldım sıkıldım. Hiç arkadaşım yok aslında var ama 2-3 kişi en fazla ben hiç kimseyi kendime yakın görmüyorum. eskiden yakın arkadaşlarım vardı ve ben çok eğleniyordum mutluydum bazı sebeplerden dolayı şimdi onlar yok. 3 yıllık bir ilişkim var sevgilim ben varım diyor ama anlamıyor ki onun yeri başka dedikodu yapacak ne bileyim en saçma şeyleri yapabileceğim bir arkadaşım bile yok
ne yapmalıyım lütfen yardım edin şu psikolojiden çıkamıyorum ot gibi yaşamak tabiri vardır ya aynen öyle yaşıyorum şuan boş boş hiç bir amaç yok sanki yaşamam da şuan bunu yazarken bile ağlıyorum ve bunda bile umudum yok sanki hiç kimse benimle ilgilenmeyecek cevap yazmayacak gibi