- Konu Sahibi KatnissEverden
Merhaba arkadaslar.Aralik ayinda 3.bebeğim dunyaya geldi.Allah biliyor ya gurbetteyiz yalniz yasıyoruz bakmakta zorlanirim diye hic istemedim ama dogduktan sonra hepimizin goz bebeği oldu .Sorun icimdeki bu yetememezlik yorgunluk duygusunu atamıyorum bir turlu.36 yasindayim 3 cocugumu da yalnizbuyuttum buyutuyorum da (yalniz derken esim yanimda ama anne kayinvalide vs destegi yok) hayat siz planlar yaparken basiniza gelenlerden ibaret diyolar ya aynenoyle.Simdi birde babam memleketten geldi uvey annem sara hastasi epilepsi nobeti tuttugunda elektrikli sobayla fena sekilde yanmis 43 gun hastanede kaldilar babamla.Babam da yoruldum bunaldim diyerek habersiz gecen cuma cat kapi cikip geldi.tamam harika bi baba kiz iliskimiz yok ama abimin evine 1 saatlik bile oturmaya gidemezken damadina planlar yapip 1 hafta kalirim sonra karsida halamin kizi var ona giderim sonra yine 1 hafta daha bende kalacakmış boyle planlar yapmasi ? ne bileyim en azindan bi geliyorum demesini isterdim.benim babam sabah 5 te ise gidip gece 12 /1 lerde her Allahin gunu alkol alip eve gelen bi insandi.bir kere nasilsin kızım dedigini hatirlamam ama her ne hikmetse evlendikten 15 sene sonra duzelmeye başladı. Ama bu saatten sonra da duzelmesi benim icin bi anlam ifade etmiyor.bundan sonra her kafasina estiginde boyle dan diye cikip gelecek mi diye dusunuyorum kara kara acikcasi .yardimci ve anlayışlı olsa amenna.ben zaten istemediğim bi cocugu doğurmuşum tek basima gurbette cocuk buyutuyorum bunalmışım kimsem yok durup durup beni de geriyor bebegimi oynatirken basliyor yoksen cocuk ruhlusun bilmem ne .sonra cocuk büyütmek cok zor isin var diyip duruyo ya ben zaten psikolojik olarak gerim gerim gerilmisim Iyi değilim bi de sürekli hatirlatmak zorunda misin.hani sürekli hayırlı evlattan bahsederler ya biz hayırlı ana baba olmazsak hayirli evlatta beklememeliyiz karşımızdaki insandan .günlük gibi düşünüp icimi boşaltmak istedim basinizi agrittiysam ozur dilerim