- 7 Ağustos 2017
- 9.948
- 36.922
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Uyuyamıyorum dinlemiyorum,,valla kafayı yiyicem. Çocuğu uyuttum bende uyuyayım dedim yarım saat e kalktı .o kalkınca bende kalkmak zorunda kaldım .nedendir bilmiyorum aşırı derece de bana yapışıyor bukadari normal değil hala 7.8 aylık bebek gibi evde bile rahat bırakmıyor beni ,yemin ediyorum nasıl yemek yiyorum nasıl uyuyorum hiç bilmiyorum anlamıyorum.bi iş yapmama izin vermez bi kahve bile içemiyorum sürekli peşimde .yanimda dursa sıkıntı yokta tehlikeli şeyler yapıyor masaya çıkıyor sandalyede ayağa kalkıyor.surekli bı kudahale içindeyim dusucek diye.ben rahat bı annede değilim .hep bı korku kaygı aman bişi olmasın aman başına bişi gelmesin sürekli tetikteyim.yani gerçekten çok yorgunum bitkinim,şuan bile yanımda koltukta tepiniyor.bi yandan tutup bı yandan yazmaya çalışıyorum ,,kizlar ben çok bunaldım herşey üstüme üstüme geliyor .uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum müzik dinlemek kahve içmek istiyorum ( Allah çocugumu bağışlasın) ama bazen gerçekten çok bunaliyorum .oturup saatlerce aglamak istiyorum.biliyorum bı iki saate sakinlesicem ama ara sırada kendimi çok kötü hissediyorum napicam ben .... Çocuğum sürekli peşimde neden böyle davranıyor bilmiyorum