Kendimi çok bitkin hissediyorum, resmen hayattan soğudum, Herşey boş ve anlamsız geliyor , omuzlarımda bir yük var taşıyamıyorum sanki . !
Çalışan bir anneyim, 18 aylık yaramaz, huysuz aksi inatcı bir oğlum var.. Rabbime şükrediyorum sağlık sıhat yerinde olsunda geçer diyorum, ama sabır sabır biryere kadar ben tükendim.. !
Gece uymuyor.. yarım saate bir kalkıyor ne yaptıysam çözüm bulamadım.. doktora götürdüm
Sütüm azaldı artık , doymadığı için kalkıyordur gece yatarken muhallebi yahut süt içir dedi..
biberon almaz, bardakla süt içiremiyorum ,içse bile yarım saatte zor içiyor, muhallebi agzına sürmez..
Gece 10 da uyumuş oluyor.. ondan sonra hep aynı terane.. gündüz tek uyku uyuyor. uyuduktan sonra ;
10 30. da kalkar ..
11 de kalkar
sansım varsa 1 saat uyur 12 de kalkar sabaha kadar böyleyiz, tam uykuya dalacağım oglum uyanıyor..
Dayanacak gücüm kalmadı !! gece saçımı başımı yoluyorum artık duvarları yumrukluyorum sinirden
Eşimlede birbirimize giriyoruz..
Benim işim hafif , bütün gün oturduğum yerdeyim ! onun işi ağır çok yoruluyor akşama kadar arabalarla ugraşmaktan muayene etmekten.. ayakları sızlıyor eve gelince
Ama uykusuzluk bu yahu ? değil mi ? benim işim hafif diye ne kadar dayanabilirim ben uykusuzluğa bende insanım
Gece eşimde kalkıyor bırak ben sallayım birazda sen uyu diyor tamam diyorum..
10 dakika sallıyor uyuya kalıyor eşim, daha sonra oglum uykuya dalmadan geri uyanıyor bu sefer uyutmak daha cok zaman alıyor..
Madem yardım edeceksin .. adam akıllı uykuya daldır çocugu
bu konuda bana destek olmuyor..
Kendime hiç zaman ayıramıyorum, oglum uyuduktan sonra inanın 5 dakika oturamıyorum duşa bile afedersiniz koştur koştur giriyorum uyanacak diye.. zaten uyuduğu vakit hemen evi toplayıp corbasını felan koyuyorum camasır olursa eşim seriyor vs sonrada uyanmış oluyor.
Ne kendime, ne evime, ne eşime zaman ayırabiliyorum şöyle oturupda oglum uyuduktan sonra 5 dakika sohbet muhabbet edemiyoruz.. tam eşimin yanına geliyorum oturayım diye oglum uyanıyor, hadi git geri uyut geri gel derken bizim pilimiz bitiyor eşim bir köşede uyumuş kalmış oluyor !
5 gündür duş alamıyorum inanırmısınız , yorgunluk uykusuzluk
eridim ,bittim resmen aynada kendimi tanıyamıyorum 41 kiloya düşmüşüm
beni görenler böyle oluyor
herkes ne oldu sana.. diyor
Bir diğer mevzu ; oglum bu aralar çok hırcınlaştı cok aksileşti cok inatlaştı.. istediği birşey olmasın ortalıgı aya kaldırıyor yere yatıyor ve ağlamaya başlıyor hadi bunu evde yapınca sabrediyorum.. ama dışarda yapınca eşim dayanamıyor, pazar günü avm gitmiştik yine öyle yaptı eşim kızdı bagırdı..
Yahu diyorum bagırma, kızma sen kızınca bagırınca ne değişecek ? cocuk duruyor mu kesiyor mu aglamasını diyorum, hayır diyor..
EE o zaman neden bagırıyorsun kızıyorsun ?
herkese rezil oluyoruz artık benim de dayanacak gücüm kalmıyor diyor.. en nefret etttiğim şey cocugun dışarda aglaması zır zır düşmesi diyor !
bir yandan eşim bir yandan oglum bir yandan evin yükü maffoldum :/
Hanımlar inanın artık korkuyorum biliyormusunuz biryere bayılıp düşmekten..İnsanlıktan çıktım biz ilçede yaşıyoruz burda cocuk psikologu pedagog felanda yok :/