aminn canm cok ama cok zor inan ne sabrm ne gücüm kaldı korkuyorum biryere bayılıp düşmektenAllahım kolaylık versin inşallah evlat yetiştirmek zor...
o kadar cıkmazdaym ki su an aglayamıyorum bileOffffff allahımmm siz çalışırken bebeğe kim bakıyor böyle şeyleri okudukça çocuk sahibi olmak iyi bir fikir değil sanki diyorum ya
Benim bile ruhum daraldıo kadar cıkmazdaym ki su an aglayamıyorum bile
aminn canm cok ama cok zor inan ne sabrm ne gücüm kaldı korkuyorum biryere bayılıp düşmekten
bulamıyorum diyorum ya dipteyim artık sanki aglayamıyorum bile ona bile gücüm yokOkurken benimde pilim tukendi,Allah sabır versin kendini motive edecek bir şeyler bul gerçekten zormuş : \
uykusuzluk sinir stres inanın canım hiç birşey istemiyor :/ insanlar geliyor evrak almaya insanların ne söylediğini bile algılayamıyorum artıkAllah kolaylık versin 41 kilomu en azından iş yerinizde enerji verecek şeyler yeseniz
annem bakıyor ögle aramda eve gidiyorum ..Gündüz kim bakıyor
Akşam kaçta geliyorsunuz eve
Günlük rutin Nasıl
Siz eve 7 de gelseniz 10 a kadar olan üç saat yetmiyor demek ki
Ya da sadece ona ayıramıyor olabilirsiniz
Sütü vs bardaktan içebilir pipetle de deneyin
Bir de ne seviyorsa onu verin geceleri mesela makarna yerse deneyin gerçekten acıktığı için mi kalkıyor yoksa başka sebeple mi
bilmiyorum canm .. belkide emdiği içindir biberon kesinlikle almıyor hiç almadı tükürüyor çmiyor bardaklada zokr içiyor sütü öyle de doymaz ki..Meme ıhtıyacından mı bu kadar cok uyanıyor acaba ? Arkadasım sırf bu yüzden memeden kesti bebegını çünkü artık peıkolojısı dayanamaz hale gelmıstı. Bıneron almıyordu o da alıştırdı cocugu hep konuştu kızım meme de sut bitti baba alacak bıberondan ıcıcez dıye konuşuyordu 16 aylık çocuğuyla. 3 günde kesti ve su an cok rahat ettim gece dıyor. Ben de mesela 16 aylık bebegıme muhallebı yemediğinden bıberonla formül mama veriyorum gece sonra bu daha sabah kahvaltı. Gece atıyorum ıkı defa kalkar kendı beşik ucunda suyunu içer yatar. Gündüz de tek uyku aynen
birlikte yatmıyoruz canm oglum beşşiğinde yatıyor..şimdi bir kaç sorum olacak..(benim de 25 yaşında bir oğlum olduğu için sorulara göre tavsiyelerim olacak)
çocukla birlikte mi yatıyorsunuz yoksa uyuduktan sonra yerine mi yatırıyorsunuz?
çocuğa kim bakıyor?
işten eve geldikten sonra çocukla ne kadar vakit geçiriyorsunuz? ve neler yapıyorsunuz?
ev işini ve yemeği kendiniz mi yapıyorsunuz?
akşamları çocuğa bakabilecek kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?