• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bitkinim

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.214
198
haftasonu çok şiddetli bi grip atlattım üşütmüşüm hatta iltihap kapmış eklem yerlerim. çok hastaydım çoook. serum falan taktılar ateşim düşmedi.
perşembe günü başladı rahatsızlığım izin aldım işyerinden.
kızıma da geçmesin diye rahatsızlığım kayınvalidemlerde kaldı 2 gün (alt katta)
kahvaltımı eşim getiriyordu yatağa. öğlen pek yiyemiyodum. akşamda aşağıya iniyorduk mecburen çünkü yemek yapamıyacak haldeydim. cumartesi kızımında ateşi olduğunu öğrendim. ateş düşürücü ilaç falan veriyoduk ama geçiyo sonra çıkıyodu ateşi. en son pazartesi günü biraz düzelince ben akşamında acile gitmek zorunda kaldık ateşi düşmedi. salgın var dedi doktor antibiyotik verdi iğne yaptılar.
bide öksürüyor ki sormayın hiç durmadan.
dün gece yine çok ateşlendi. gece 3 ten beridir uyumuyorum. öksürük ateş yavrumda.
3 gündürde kreşe göndermedim 2 gün kayınvalidedeydi bugün annemde. bugün randevu aldım 5e yine götüreceğim zatüreye çevirir diye korkuyorum.
ve ben daha tam iyileşemedim boğuk bir öksürük ve günlerdir uykusuz ve yorgunum.
Rabbim büyük dert vermesin hastalık geçer inşallah tez zamanda.
Düşündüğüm bir şey var bir daha çocuğum olsa bu halde nasıl bakarım ikisine?
Benim hastalıklarım çok ağır geçer genelde en az 1 hafta yatarım.
Tamam eşim başımızda duruyor hadi dedimi hastaneye koşuyor ama ev darmadağın heryer heryerde hiç bişeye elini sürmez. zaten bi kahvaltı hazırladı 1 saat topladım arkasını. Annemde hasta bişey diyemem. kayınvalideme de.
İnsan olarak ne kadar yanlızız...

Cok cok gecmis olsun güzelim.

Allah sana ve yavruna bir an önce sifa versin:38:

endiselenme kizinda atlatir biraz uzun sürer belki malum cocuk.

evet malesef eger varsa anne baba veya esinin anne babasi sadece güvenilir sekilde bakar...ama tabi buda hep mümkün olmayabiliyor...

güzelim ikinci cocuk gelirsede Allah riskini verir...sence?:emir_bebek:

Cok cok gecmis olsun güzelim.

Allah sana ve yavruna bir an önce sifa versin:38:

endiselenme kizinda atlatir biraz uzun sürer belki malum cocuk.

evet malesef eger varsa anne baba veya esinin anne babasi sadece güvenilir sekilde bakar...ama tabi buda hep mümkün olmayabiliyor...

güzelim ikinci cocuk gelirsede Allah riskini verir...sence?:emir_bebek:

saol canım ama o kadar bitkinim ve uykusuzum ki şu anda amirim saolsun izinde vermiyor . içim doldu bir anda

ben 2. çocukta mesela ikisi birden hastalandığında benimde hastalandığımda nasıl bakarım nasıl dayanırım diye endişe ediyorum açıkçası

saol canım ama o kadar bitkinim ve uykusuzum ki şu anda amirim saolsun izinde vermiyor . içim doldu bir anda

ben 2. çocukta mesela ikisi birden hastalandığında benimde hastalandığımda nasıl bakarım nasıl dayanırım diye endişe ediyorum açıkçası

Tahmin edebiliyorum endiseni..

o zaman mümkünse bekle en iyisi kizin azcik daha büyüsün..

baskada umarim o zaman annenler sagolsunlar yardim ederler degil mi...sonucta evet ne olacagi belli olmaz...ama kuzum yorma fazla kafani bunlara biliyorum insan icinde oldumu cok endiselenebiliyor...

Back