Evet eminim Prof doktorumuz hiç önermedi yetişkinlere bile Zararlı dedi hattaSimdi icindekilere baktimda vicksin mentol var digerleri hep bitki ozleri. Kesin emin misiniz eger oyleyse kullanmiyim bi daha kendime bile
Dene balgamı söktürüyorTmm tsk ederim denicem hemen
Yapiyorum hemen cok tsklrBurnu tıkladıysa soğanı ikiye böl ve odasına koy burnunu Açıyor rahat uyumasını sağlıyor.
Nerden vardiniz bu kaniya acaba sadece uyurken oldugu icin mi? Acar misiniz biraz dahaalerjik olma ihtimali de var bence
yastığını yüksek tutun ve yan yatırın, çok geçmiş olsunKizlar oglum gecen gun baktim huzursuz biraz doktora goturdum bogazi dolmus antibiyotik baslamazsak kotu olur dedi. Neyse baslattik ilaci bugun tam 4. Gun ama oglum oksuruyor hala artarak. Yani gun icinde oksurmuyo ama uyuttugum an bogulurcasina oksurmeye basliyo az oncede oksurdu oksurdu kustu yavrum her seyini degistim uyuttum bi daha tetikte bekliyorum hic uyuyamiyo ya nasil gecicek bu oksuruk ilac zaten kullaniyoruz onericeginiz bitkisel bi seyler var mi? Bu arada vicks suruyorum odasini nemlendiriyorum yastigina nefes acicida damlattim
Tsk ederim yan bitaktim yatagina simdi kontrol ettim yine sirt ustu donmus cevirdim ama donuyo surekliyastığını yüksek tutun ve yan yatırın, çok geçmiş olsun
Bugünlük Muhallebi felan versen. Sonra su içirsenUyumadan once hep sut icip yatiyo aslinda sutunde balgam salgisini arttirdigini okumustum icmesede yatmiyo belkide sut rahatsiz ediyo uff ne zor
benım de oğlum var 5 yasında gerci ama böyle bir sorunu geçen sene biz de yasadık.öksürüyordu .resmen tıkanıyordu cocuk bronsit olmustu o donem antiiyotık kullandı 1 hafta sonra öksüruk tekrrladı .alt komsum geldi gece sabahlara kadar kım öksürüyor diye o derece krız gıbı kusunca balgam çıkar daha sonrada rahatca uyurdu megerse alerjıkmışNerden vardiniz bu kaniya acaba sadece uyurken oldugu icin mi? Acar misiniz biraz daha
Rahat bırak uyusun canım. Sürekli kontrol edersen bişey olmaz Allah'ın izniyleTsk ederim yan bitaktim yatagina simdi kontrol ettim yine sirt ustu donmus cevirdim ama donuyo surekli
Zaten icti bile aklima gelmedi o sira yaa tuhhBugünlük Muhallebi felan versen. Sonra su içirsen
Insallah cok sagolunnRahat bırak uyusun canım. Sürekli kontrol edersen bişey olmaz Allah'ın izniyle
Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?benım de oğlum var 5 yasında gerci ama böyle bir sorunu geçen sene biz de yasadık.öksürüyordu .resmen tıkanıyordu cocuk bronsit olmustu o donem antiiyotık kullandı 1 hafta sonra öksüruk tekrrladı .alt komsum geldi gece sabahlara kadar kım öksürüyor diye o derece krız gıbı kusunca balgam çıkar daha sonrada rahatca uyurdu megerse alerjıkmış
sırtını yastıkla besleyin korkutmak istemem ama bu sıkıntı bende de vardı her mevsim dönümünde tekrarlıyordu kimi dr faranjit kimisi larenjit kimi bronşit dedi ama en son bir dr alerjik mevsimsel astım dedi ventolinle filan bir o sağlığıma kavuşturdu birkaç gün daha bekleyip başka bir dra gidin bana kalırsaTsk ederim yan bitaktim yatagina simdi kontrol ettim yine sirt ustu donmus cevirdim ama donuyo surekli
Alerji testi yaptircam Allah in izniyle p.tesi gunu. Insallah o zamana kadarda gecer. Sizede cok gecmis olsunsırtını yastıkla besleyin korkutmak istemem ama bu sıkıntı bende de vardı her mevsim dönümünde tekrarlıyordu kimi dr faranjit kimisi larenjit kimi bronşit dedi ama en son bir dr alerjik mevsimsel astım dedi ventolinle filan bir o sağlığıma kavuşturdu birkaç gün daha bekleyip başka bir dra gidin bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?