cok acill!! oglum..

İhlamur zencefil ve kusburnu kaisik kaynatiyorum ben. Sonra icine limon ve iliyinca bal koyuyorum. İyi geliyor.
Bir de annem cok yapar kara turpu azicik delip icine bir kasik bal koyuyor, 1 gece bekletiyor bardakta, az birsey suyu cikiyor zaten, onu veriyorsunuz.
Bir de ayva iyi geliyor diye duymustum, haslaniyor sanirim.

Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimi

Sakin olun öksürük iyidir. Balgam atıyo büyük ihtimalle ciğerleri temizleniyodur.Bol ıhlamur nane içirinki kolay balgam çıkarsın .ateş devam ederse sorun olabilir.

Nedennokyanus suyu verme dedi? Benim kizim da ayni anlattığın gibi okyanus suyu verdi. Burnunu acik tutmalisin. Ben kizim oglun kadarken cok cektim gecede 4 5 sefer kustugu olurdu. Burnu acik olursa o kadar oksurup kusmaz.

Sakin olun öksürük iyidir. Balgam atıyo büyük ihtimalle ciğerleri temizleniyodur.Bol ıhlamur nane içirinki kolay balgam çıkarsın .ateş devam ederse sorun olabilir.
Yok atesi yok cok sukur. Evet ama sadece uyurken oksuruyo bu tuhafima gitti biraz

Nedennokyanus suyu verme dedi? Benim kizim da ayni anlattığın gibi okyanus suyu verdi. Burnunu acik tutmalisin. Ben kizim oglun kadarken cok cektim gecede 4 5 sefer kustugu olurdu. Burnu acik olursa o kadar oksurup kusmaz.
Okyanus suyu anlik acar ama aslinda burnun icini iyice kurutur dedi

Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?
Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?
akarlara karsı yani ev tozu na ventolın le flixotide verdi bide gece pastıl birde benim yegenim vr 15 aylık onda da cıktı sureklı oksuruyordu hırlıyordu o da aynı ılacları kullanıyor buhar makınası ıle tabi

balgam çıkartıyor...asist iyi bir balgam yatıştırıcısıdır...vikis kullanmayın dogru bildigimiz yóntemler bazen yanlış olabiliyor...arkadaşımın kızına hasta olunca gògsüne sürmüşler...doktor kızmış...vikis balgamı sòktürcegine bólgede toplamış...cocuk akıtamamış balgamını..aman dikkat...

Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimi
Hepsini beraber yapmayin bence, ihlamurun bir zarari olmaz onu hastayken devamli iceriz zaten, ya sogani ya turpu deneyin bence.
En onemlisi de doktorla mutlaka gorusun, antibiyotikle gecmiyorsa baska birsey olabilir dedikleri gibi alerjik filan.
Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin yavrunuza.

Cocuk doktorumuza goturduk o dinledi gogsunu bi sikinti yok dedi duzelme olmazsa p.tesi yada daha kotu olursa Allah korusun hemen goturcem tabiki tsk ederim..
geçmiş olsn umarm geçer bnde de öksürük vardı 1 aydan fazladır sürüyordu gögüs ilgilenyrmş geç kalmadan gidin derim

Okyanus suyu anlik acar ama aslinda burnun icini iyice kurutur dedi
Burun spreyi de kullandik ama olmadi okyanus suyu iyi geldi bize de. Fis fis zaten 3 gun kullaniliyodu bize verdiği.

Ben daha bu oglen götürdüm öksürük dolayisiyla. Bizim doktor alerjiden suphelenip test yaptirmisti kandan cikmadi. Bugun tekrar ettirme karari aldi. Alerji de sebep olabiliyor böyle öksürüğü.

Gecmis olsun. Cok zor buyudukce azaldı ama her gece basinda nöbet beklerdim

Buhar makinesi deneseniz. Ben kücükken vardı. Ben de cok hasta olur cok öksürürdüm. O rahatlatıyodu baya.

Bal kaşıklatın diyecektim ama çok küçükmüş daha.
Çok geçmiş olsun...

el kadar cocuk nasil sogan suyu içsin? bu seferde midesi bulanıp kusar demedi demeyin...her kusması demek biraz daha bogaz tahrişi demek...limon , portakal da balgam sòker fakat faranjiti olan asla kullanmamalı...içindeki asit bogazı yakar dahada tahriş eder...

doktor cigerlerini dinlemiş sıkıntı yok demiş...demek ki balgam cigerlere inmemiş...siz bol bol ıhlamur yapın...ılık ılık verin...

Öksürüğü en güzel turp ve bal kesiyor 1 yaşından sonra kullanabilir turpun içini birazcık oy içine bal doldur alttan küçücük bir delik aç çok küçük olsun bi bardağın üstüne koy 1 gün beklesin bal o delikten bardağa sizacak onu bebeğe yedir eşime yaptım iki gün üst üste hemen kesti öksürüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…