- 6 Aralık 2009
- 6.198
- 2.836
- 723
Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimiİhlamur zencefil ve kusburnu kaisik kaynatiyorum ben. Sonra icine limon ve iliyinca bal koyuyorum. İyi geliyor.
Bir de annem cok yapar kara turpu azicik delip icine bir kasik bal koyuyor, 1 gece bekletiyor bardakta, az birsey suyu cikiyor zaten, onu veriyorsunuz.
Bir de ayva iyi geliyor diye duymustum, haslaniyor sanirim.
Sakin olun öksürük iyidir. Balgam atıyo büyük ihtimalle ciğerleri temizleniyodur.Bol ıhlamur nane içirinki kolay balgam çıkarsın .ateş devam ederse sorun olabilir.Kizlar oglum gecen gun baktim huzursuz biraz doktora goturdum bogazi dolmus antibiyotik baslamazsak kotu olur dedi. Neyse baslattik ilaci bugun tam 4. Gun ama oglum oksuruyor hala artarak. Yani gun icinde oksurmuyo ama uyuttugum an bogulurcasina oksurmeye basliyo az oncede oksurdu oksurdu kustu yavrum her seyini degistim uyuttum bi daha tetikte bekliyorum hic uyuyamiyo ya nasil gecicek bu oksuruk ilac zaten kullaniyoruz onericeginiz bitkisel bi seyler var mi? Bu arada vicks suruyorum odasini nemlendiriyorum yastigina nefes acicida damlattim
Cocuk doktorumuza goturduk o dinledi gogsunu bi sikinti yok dedi duzelme olmazsa p.tesi yada daha kotu olursa Allah korusun hemen goturcem tabiki tsk ederim..gögüs hastalıklarına götürün bnce
Yok atesi yok cok sukur. Evet ama sadece uyurken oksuruyo bu tuhafima gitti birazSakin olun öksürük iyidir. Balgam atıyo büyük ihtimalle ciğerleri temizleniyodur.Bol ıhlamur nane içirinki kolay balgam çıkarsın .ateş devam ederse sorun olabilir.
Okyanus suyu anlik acar ama aslinda burnun icini iyice kurutur dediNedennokyanus suyu verme dedi? Benim kizim da ayni anlattığın gibi okyanus suyu verdi. Burnunu acik tutmalisin. Ben kizim oglun kadarken cok cektim gecede 4 5 sefer kustugu olurdu. Burnu acik olursa o kadar oksurup kusmaz.
Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?
akarlara karsı yani ev tozu na ventolın le flixotide verdi bide gece pastıl birde benim yegenim vr 15 aylık onda da cıktı sureklı oksuruyordu hırlıyordu o da aynı ılacları kullanıyor buhar makınası ıle tabiEvet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?
Hepsini beraber yapmayin bence, ihlamurun bir zarari olmaz onu hastayken devamli iceriz zaten, ya sogani ya turpu deneyin bence.Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimi
geçmiş olsn umarm geçer bnde de öksürük vardı 1 aydan fazladır sürüyordu gögüs ilgilenyrmş geç kalmadan gidin derimCocuk doktorumuza goturduk o dinledi gogsunu bi sikinti yok dedi duzelme olmazsa p.tesi yada daha kotu olursa Allah korusun hemen goturcem tabiki tsk ederim..
Burun spreyi de kullandik ama olmadi okyanus suyu iyi geldi bize de. Fis fis zaten 3 gun kullaniliyodu bize verdiği.Okyanus suyu anlik acar ama aslinda burnun icini iyice kurutur dedi
Teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun.Alerji testi yaptircam Allah in izniyle p.tesi gunu. Insallah o zamana kadarda gecer. Sizede cok gecmis olsun
Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimi
Öksürüğü en güzel turp ve bal kesiyor 1 yaşından sonra kullanabilir turpun içini birazcık oy içine bal doldur alttan küçücük bir delik aç çok küçük olsun bi bardağın üstüne koy 1 gün beklesin bal o delikten bardağa sizacak onu bebeğe yedir eşime yaptım iki gün üst üste hemen kesti öksürüğüKizlar oglum gecen gun baktim huzursuz biraz doktora goturdum bogazi dolmus antibiyotik baslamazsak kotu olur dedi. Neyse baslattik ilaci bugun tam 4. Gun ama oglum oksuruyor hala artarak. Yani gun icinde oksurmuyo ama uyuttugum an bogulurcasina oksurmeye basliyo az oncede oksurdu oksurdu kustu yavrum her seyini degistim uyuttum bi daha tetikte bekliyorum hic uyuyamiyo ya nasil gecicek bu oksuruk ilac zaten kullaniyoruz onericeginiz bitkisel bi seyler var mi? Bu arada vicks suruyorum odasini nemlendiriyorum yastigina nefes acicida damlattim
Sogan bal ve karaturp bal bu gece yapicam iyi gelmezse sabahta ihlamur karisimini yaparim. Fazla gelmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?