Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oksuruk surubu kullanmadik sadece antibiyotik iciyo su an. Bazi arkadaslar oksuruk surubu iyi degil dedi beninde kafam karisti cunku bende oksuruk surubunun daha kotu yaptigini okumustumAntibiyotiklik bir sey degilse antibiyotik balgami artirdigindan oksuruk fazlalasir.oksuruk surubunu verin ki bir an once balgami atilip cocuk rahatlasin .ayrica olay allerjikse bahsettiginiz vics buhar olayi tetikleyebilir.ayrica reflude bebeklerde kusma ve oksuruge neden olabilir.
kisacasi tekrar dr gotur duzelmedigini anlat veya dr degistir
Bildiğim kuru öksürüğe verirler. Balgamlıysa aşırı bir öksürük varsa verebilirler. Balgamı çıkarması lazım. Başta da dediğim gibi geniz akıntısıdır o. MaRaL_'ın da dediği gibi okyanus suyu serum fizyolojiktir. İnsan vücudunun tuz oranına denk yani. Kurutmaması lazım.Oksuruk surubu kullanmadik sadece antibiyotik iciyo su an. Bazi arkadaslar oksuruk surubu iyi degil dedi beninde kafam karisti cunku bende oksuruk surubunun daha kotu yaptigini okumustum![]()
Bilmiyorum cabim ya eski doktorumz vermisti kullaniyoduk yeni doktor sakin verme dedi cope attim hemen. Bende sasirdim artik 10 doktora sorup 10 farkli yanit aliyoruzBildiğim kuru öksürüğe verirler. Balgamlıysa aşırı bir öksürük varsa verebilirler. Balgamı çıkarması lazım. Başta da dediğim gibi geniz akıntısıdır o. MaRaL_'ın da dediği gibi okyanus suyu serum fizyolojiktir. İnsan vücudunun tuz oranına denk yani. Kurutmaması lazım.
Evet bugun oglen uykusundan once vermedim sut zor oldu ama uyudu bir bucuk saat. Aksam uykusundan oncede vermedim 4 saattir uyuyor cok sukur. Tsk ederimSut balgam yapar cnm.icirme.
Ben bir ara cok kotu hastaydim.acile gittim.doktor antibiyotik verdi..ama gun gectikce daha kotu oldumm.resmen boguluyordummm...baska doktora gittima...sen bronsit olmussun dedi.ciger filmi istedi.zaturesin.hemen yatacaksin dedi..dort gun yattim.allah sukur iyilestimm..bence baska bir doktora git
Arkadasim dr yazdimi yazdi.sadece antibiyotik verdinde bebek iyi oldumu olmadi.saglikla ilgili konularda yoruma gerek yok.ilaci kullan eger kotulesme olursa dr haber ver.Oksuruk surubu kullanmadik sadece antibiyotik iciyo su an. Bazi arkadaslar oksuruk surubu iyi degil dedi beninde kafam karisti cunku bende oksuruk surubunun daha kotu yaptigini okumustum![]()