cok acill!! oglum..

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Kizlar oglum gecen gun baktim huzursuz biraz doktora goturdum bogazi dolmus antibiyotik baslamazsak kotu olur dedi. Neyse baslattik ilaci bugun tam 4. Gun ama oglum oksuruyor hala artarak. Yani gun icinde oksurmuyo ama uyuttugum an bogulurcasina oksurmeye basliyo az oncede oksurdu oksurdu kustu yavrum her seyini degistim uyuttum bi daha tetikte bekliyorum hic uyuyamiyo ya nasil gecicek bu oksuruk ilac zaten kullaniyoruz onericeginiz bitkisel bi seyler var mi? Bu arada vicks suruyorum odasini nemlendiriyorum yastigina nefes acicida damlattim

Ben deniz suyu kullanıyorum o rahatlatıyor doktor antibiyotik verme burnunu açıl tut ağzından değil burnundan nefes alsın dedi zaten geçen kış antibiyotik vere vere karardı dişleri

Kaç aylık oğlusun doktor ne dedi ayrıca öksürük şurubu kullanma sakin
17 aylik. Hayir antibiyotik kullaniyoruz sadece oksuruk surubu kullanmiyorum. Doktor goturdugumuz zaman henuz baslangic asamasinda ama antibiyotik vermezsek atesi cikar dedi. Gogsunu dinledi sikinti yok dedi ama 4 gun oldu hic gecmiyo oksurugu. Dedigim gibi sadece uyurken oksuruyo gun icinde oksurmuyo

2 Yaşından önce viks önermiyorlar. Yaşı kaç bilmiyorum ama. Kustuğu belki balgamdır.

Ben deniz suyu kullanıyorum o rahatlatıyor doktor antibiyotik verme burnunu açıl tut ağzından değil burnundan nefes alsın dedi zaten geçen kış antibiyotik vere vere karardı dişleri
Doktor kesinlikle verme dedi okyanus suyunu

Acaba antibiyotigin dozajimi dogru verilmedi.
Eger antibiyotigi kilosuna göre dozaji az olursa, etki yapmaz. ben olsam hemen tekrar doktora görünürdüm cocugumla.

Antibiyotige bende karsiyim cok zorunlu olmadikca soguk alginliginda evet verilmemesi daha iyi ama mikrobik bi seyse mecburen vericez Allah korusun. Bi ay oncede burun akintisi oksuruk vardi doktor o zaman vermedi antibiyotik ve atlatti bi kac gunde oglum

Acaba antibiyotigin dozajimi dogru verilmedi.
Eger antibiyotigi kilosuna göre dozaji az olursa, etki yapmaz. ben olsam hemen tekrar doktora görünürdüm cocugumla.
Sanmiyorum kilosunu sordu doktor ayrica babamda doktor onada her aldigim ilaci soruyorum o da bi olcek ver dedi. Bal vs bi seyler karistiriyolar bazilari o nasil bi sey bi faydasi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…