17 aylik. Hayir antibiyotik kullaniyoruz sadece oksuruk surubu kullanmiyorum. Doktor goturdugumuz zaman henuz baslangic asamasinda ama antibiyotik vermezsek atesi cikar dedi. Gogsunu dinledi sikinti yok dedi ama 4 gun oldu hic gecmiyo oksurugu. Dedigim gibi sadece uyurken oksuruyo gun icinde oksurmuyoKaç aylık oğlusun doktor ne dedi ayrıca öksürük şurubu kullanma sakin
Doktor kesinlikle verme dedi okyanus suyunuBen deniz suyu kullanıyorum o rahatlatıyor doktor antibiyotik verme burnunu açıl tut ağzından değil burnundan nefes alsın dedi zaten geçen kış antibiyotik vere vere karardı dişleri
Yaa ama doktor ayaklarinin dibine biraz sur demisti offf2 Yaşından önce viks önermiyorlar. Yaşı kaç bilmiyorum ama. Kustuğu belki balgamdır.
Nasil yapicamki onu buhar makinam yok. Bulundugumuz ortamin nemide iyi ama ben biraz su kaynatip odasini nemlendirdim havalandirdim yok olmuyor cocuk kalkiyo surekli oksurmektensoguk buhar rahatlatır
Iyice kurutuyomus burnun iciniNeden okyanus suyunu verme dedi ki
Antibiyotige bende karsiyim cok zorunlu olmadikca soguk alginliginda evet verilmemesi daha iyi ama mikrobik bi seyse mecburen vericez Allah korusun. Bi ay oncede burun akintisi oksuruk vardi doktor o zaman vermedi antibiyotik ve atlatti bi kac gunde oglumBen deniz suyu kullanıyorum o rahatlatıyor doktor antibiyotik verme burnunu açıl tut ağzından değil burnundan nefes alsın dedi zaten geçen kış antibiyotik vere vere karardı dişleri
Neden kiDoktor kesinlikle verme dedi okyanus suyunu
Sanmiyorum kilosunu sordu doktor ayrica babamda doktor onada her aldigim ilaci soruyorum o da bi olcek ver dedi. Bal vs bi seyler karistiriyolar bazilari o nasil bi sey bi faydasi var miAcaba antibiyotigin dozajimi dogru verilmedi.
Eger antibiyotigi kilosuna göre dozaji az olursa, etki yapmaz. ben olsam hemen tekrar doktora görünürdüm cocugumla.
Kurutuyo burnun icini dediNeden ki
Ciğerlere ciddi zararları var aman sakın. Yan etkisi çok.Yaa ama doktor ayaklarinin dibine biraz sur demisti offf
Simdi icindekilere baktimda vicksin mentol var digerleri hep bitki ozleri. Kesin emin misiniz eger oyleyse kullanmiyim bi daha kendime bileCiğerlere ciddi zararları var aman sakın. Yan etkisi çok.
Tmm tsk ederim denicem hemenÖksürük için soğanı rendele 2 Kaşık bal koy 1-2 kaşık zorla yedir. İnanki Öksürük kayboluyor. TADI berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?