• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acill!! oglum..

Burnu tıkladıysa soğanı ikiye böl ve odasına koy burnunu Açıyor rahat uyumasını sağlıyor.

Önce doğal yöntemler yapalım geçmezse ilaç verelim. Minicikler daha

Kizlar oglum gecen gun baktim huzursuz biraz doktora goturdum bogazi dolmus antibiyotik baslamazsak kotu olur dedi. Neyse baslattik ilaci bugun tam 4. Gun ama oglum oksuruyor hala artarak. Yani gun icinde oksurmuyo ama uyuttugum an bogulurcasina oksurmeye basliyo az oncede oksurdu oksurdu kustu yavrum her seyini degistim uyuttum bi daha tetikte bekliyorum hic uyuyamiyo ya nasil gecicek bu oksuruk ilac zaten kullaniyoruz onericeginiz bitkisel bi seyler var mi? Bu arada vicks suruyorum odasini nemlendiriyorum yastigina nefes acicida damlattim
yastığını yüksek tutun ve yan yatırın, çok geçmiş olsun

Uyumadan once hep sut icip yatiyo aslinda sutunde balgam salgisini arttirdigini okumustum icmesede yatmiyo belkide sut rahatsiz ediyo uff ne zor

Nerden vardiniz bu kaniya acaba sadece uyurken oldugu icin mi? Acar misiniz biraz daha
benım de oğlum var 5 yasında gerci ama böyle bir sorunu geçen sene biz de yasadık.öksürüyordu .resmen tıkanıyordu cocuk bronsit olmustu o donem antiiyotık kullandı 1 hafta sonra öksüruk tekrrladı .alt komsum geldi gece sabahlara kadar kım öksürüyor diye o derece krız gıbı kusunca balgam çıkar daha sonrada rahatca uyurdu megerse alerjıkmış

benım de oğlum var 5 yasında gerci ama böyle bir sorunu geçen sene biz de yasadık.öksürüyordu .resmen tıkanıyordu cocuk bronsit olmustu o donem antiiyotık kullandı 1 hafta sonra öksüruk tekrrladı .alt komsum geldi gece sabahlara kadar kım öksürüyor diye o derece krız gıbı kusunca balgam çıkar daha sonrada rahatca uyurdu megerse alerjıkmış
Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?

Tsk ederim yan bitaktim yatagina simdi kontrol ettim yine sirt ustu donmus cevirdim ama donuyo surekli
sırtını yastıkla besleyin korkutmak istemem ama bu sıkıntı bende de vardı her mevsim dönümünde tekrarlıyordu kimi dr faranjit kimisi larenjit kimi bronşit dedi ama en son bir dr alerjik mevsimsel astım dedi ventolinle filan bir o sağlığıma kavuşturdu birkaç gün daha bekleyip başka bir dra gidin bana kalırsa :(

sırtını yastıkla besleyin korkutmak istemem ama bu sıkıntı bende de vardı her mevsim dönümünde tekrarlıyordu kimi dr faranjit kimisi larenjit kimi bronşit dedi ama en son bir dr alerjik mevsimsel astım dedi ventolinle filan bir o sağlığıma kavuşturdu birkaç gün daha bekleyip başka bir dra gidin bana kalırsa :KK43:
Alerji testi yaptircam Allah in izniyle p.tesi gunu. Insallah o zamana kadarda gecer. Sizede cok gecmis olsun

Back
X