Evet daha oncede bi kac defa oksurup kusmustu olabilir aslinda. Alerji testi yaptircam tsk ederim. Peki sizin cocugun ne alerjisi varmis?
Ayaklarının altına sür canım bişey olmaz, iyi gelir.Yaa ama doktor ayaklarinin dibine biraz sur demisti offf
Çok doğru yazmışsınız, galiba öksürük şurubu da kullanıyor konu sahibi. Balgam varsa öksürük şurubu kullanmamak gerekiyor. Öksürük olmalı ki balgam rahat çıksın yoksa daha kötü oluyor çocuk.Sakin olun öksürük iyidir. Balgam atıyo büyük ihtimalle ciğerleri temizleniyodur.Bol ıhlamur nane içirinki kolay balgam çıkarsın .ateş devam ederse sorun olabilir.
Sut balgam yapar cnm.icirme.Uyumadan once hep sut icip yatiyo aslinda sutunde balgam salgisini arttirdigini okumustum icmesede yatmiyo belkide sut rahatsiz ediyo uff ne zor
Annem de bu kürü yapardı. Ama küçük çocuğa olur mu bilmemfazla oksurmekten kusmasi normal. Ben siyah turp kurunu cok yaptim faydasinida gordum. Icini oyup bal koyorsunuz. Nette bulabileceginiz cok bilindik bir tarif.
Birde kocakari ilaci ama buda cok fayda etti sirtina ve gogsune bal surup kapatmak sonucta zrari yok deneyebilirsiniz. Gecmis olsun
Prospektüsünü okusanız? Ciddi yan etkileri yazar. Belki öksürük yokken kullanınca ciğere zarar veriyordur.Simdi icindekilere baktimda vicksin mentol var digerleri hep bitki ozleri. Kesin emin misiniz eger oyleyse kullanmiyim bi daha kendime bile
canım oglum 21 aylık ben gecen oglum az kalsın diye konu acmıstım.okursan anlarsın cerez cigere kactımı diye gittik ve dr bronoskopi önerdi.oglum soguk aldı bu arada fakat dr cigere kactysa enfeksiyon da yapmıs olabilir dedi ilac yazmadı fakat biz beklemek istedik ökrük artarsa yaptrcaktım.ama nasıl öksürüyor anlatamam büyük insan gibi.2 yıl önce nette bakmıstım öksürük için sogan rendeleyin içine cay kasık ucuyla seker atın sulanınca bi tatlı kasık içirin yazıyordu ben 2 yıldr ogullarımda yapıyorum ertesi güne kesiyor cok sükür gecen yıldan beri antibiyotik kullanmıyoruz.neyse bende bronoskopi yapmadan sansımı denemek istedim bu sogan küründen sabah aksam verdim ve ayrıca sabah aksam zeytin yagına karabiber at ve yagla ,bunuda yaptım masallah 2 günde okadar agır soguk algınlıgını atlattık tekrar dr gitcem tabi yinede.sogan kusturabilir ve tadı igrenc ama bütün balgamı ve öksürügüb alıyo,zeytin yagı karabiber zaten acayip etkili bogazınada sür.bu arada bn vikisin etkisini hi görmedim cocuklarımda burun amak dışında kokulu old. için yapmıyorum zaten.nese gecmiş olsun umarım oglusunada iyi gelir17 aylik. Hayir antibiyotik kullaniyoruz sadece oksuruk surubu kullanmiyorum. Doktor goturdugumuz zaman henuz baslangic asamasinda ama antibiyotik vermezsek atesi cikar dedi. Gogsunu dinledi sikinti yok dedi ama 4 gun oldu hic gecmiyo oksurugu. Dedigim gibi sadece uyurken oksuruyo gun icinde oksurmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?