• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Acil Yardıma İhtiyacım Var !

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
163
Yer
İstanbul
pazartesi gunune sevgi konulu bi resim yapmam gerekiyor .biz okulda fotograflerı karaleyip ciziyoruz internetten sevgi konulu fotograf aradım ama bulamadım ya cizemeyecegim seyler cıkıyor yada cok alakasız fotograflar bana yardım edebilirmisiniz aradaslık anne sevgisi falan hersey olur lütfen yardım edin darda kaldım :(

İnsanın kendini sevmesi ile ilgili birşeyler yapabilirsin bence..

cep telofunun (n.k.a) nın logosu varken nasıl hiç bişey buşlamazsın..yap kız bi el çiz büyük birde tuttuğu minik el al işte sevgi:))başarılar

olmaz bu dersen üretebilirim:))resim yapmayı seviyorum küçükken tuttururdum ben essam olacam diye de:))

cevaplarınız ıcın tesekkur ederim .:) ama benım yapıcagım ıs uretmek degil yanı bı fotograf yada resım bulup onu yenıden cızmek olucak :) daha bulamadım cok streslıyım su an :/

cevaplarınız ıcın tesekkur ederim .:) ama benım yapıcagım ıs uretmek degil yanı bı fotograf yada resım bulup onu yenıden cızmek olucak :) daha bulamadım cok streslıyım su an :/

hee sen bakarak aynısını yapcan,aklına gelmiş gibi hayalindekini değil..ee dediğimi işte çıkartır yazıcıdan koy önüne yap onu.birde ilkokula giden falan çocuk varsa onların kitaplarında anne sevgisi öğretmen falan resimleri çok oluyor belki olur..yani yanlış anlamadım umarım işine yarar..

Back