• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil lutfen bi bakin..

melekcikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
9
2
88
34
Arkadaslar aranizda bilen vardir belki.. Benim acikogretim ogrenci kartimi almam gerekiyor fakat ben su siralar hic hic musait degilim gidebileck durumum yk yani buro sehir disinda. Sorum şu ben ögrenci belgemi arkadasima versem benim yerime alabilir mi lutfen bilen varsa yazsin simdiden cook tesekkur ederim..

10 sene evvel alınabiliyordu ama şimdi sistem nasıl bilmiyorum, bi dene istersen

Arkadaslar aranizda bilen vardir belki.. Benim acikogretim ogrenci kartimi almam gerekiyor fakat ben su siralar hic hic musait degilim gidebileck durumum yk yani buro sehir disinda. Sorum şu ben ögrenci belgemi arkadasima versem benim yerime alabilir mi lutfen bilen varsa yazsin simdiden cook tesekkur ederim..

Arkadaşınla kimliğini gönder, veriyorlar diyebiliyorum.Ben de arkadaşa verdim bugün alacak.

alabilir canım..

444 10 26 nolu teli arayıp sorun ben olmaz diye biliyorum 3 aralıkta öğrenci kartım yenilenecek kendiniz gelin dedi çünkü

Back