- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Benim yazmama gerek kalmamışİnek sütümü içiriyorsunuz? Eğer öyleyse suyla karıstırarak verin. Ve kafasını cevirmesine aldırıs etmeyin kafasını sabit tutun içirin mutlaka 2-3 saatte bir.
İçirdikten 10dk sonra karnına ve poposuna nemli pamukla masaj yaparak kakasını çişini yapmasını sağlayın ve mumkun oldukca sıcak tutun.
Artık onun annesisiniz bu cok güzel bir duygu
Oyy yesinler bunu. Alışamamıştır henüz iki gün sonra evin içinde koşmaya başlar.Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
Kızlar hepinize sonsuz teşekkür ederim , veteriner arkadaşıma da haber vermiştim süt anne buldular götüreceğim biraz dan . İyi ki varsınız
Uzun süredir yemeyince acil olduğu için buraya açtım , kusura bakma meg'Benim yazmama gerek kalmamış
Ek olarak,inek sütü yerine keçi sütü verebilirsiniz. Sindirimi daha kolay ve anne sütüne en yakın süttür.
Ya da petshoplarda süt tozu vardır..
Konu evcil hayvanlar bölümüne acilmaliydi bu arada..
Umarım , teşekkür ederim :)Cok sevindim.
Anne sütünden daha iyi gelecek hiçbir sey yok ona su anda. Umarım süt anne kabullenir pisiciği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?