• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil kedi sahipleri yardımınıza ihtiyacım var !

4 tane yeni doğmuş kedi besledim 2 sene önce 6 aya kadar hepinizin verdiği bilgilere sahip olsam da bu yavru yemeyince telaşa kapıldım Allah korusun .. Tekrar iyi ki varsınız :KK68:

Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
11007430_533348336807315_1610177445_n.jpg
Canım henüz süt içmez, sağlığına çok zararlı. Lütfen bebek maması al, onu suyla hazırlayıp minik biberonla besle. Ya da imkanın varsa kitten milk alabilirsin netten ya da petshoplardan.

Süt vermeyin.
Eczaneden anne sütü almayan bebekler için, yeni doğan bebekler için olan mamalardan almalısınız
bir de bu kediler için özel biberon var vet Klinikleri nde oluyor.
Imkaniniz varsa veteriner bakımına verin

Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
Cok tatliiiii

annesşş nerdee neden annesinden kopardınızz :(

Sizce annesin den koparmış olabilir miyim ? 4 saat oturup bekledik gelen giden yok hala yok annesi ..
bizim burada da sokakta yavru kediler var hepsi bir yere dağılmış, yanına yaklaşınca annesi hırlayarak çıkıyor bir yerden.. onu nasıl bırakmış.. ayy kıyamam normalde kedileri sevmem ama yavru olunca içim gidiyor. büyük ihtimal annesini arıyordur :(

Canım henüz süt içmez, sağlığına çok zararlı. Lütfen bebek maması al, onu suyla hazırlayıp minik biberonla besle. Ya da imkanın varsa kitten milk alabilirsin netten ya da petshoplardan.
TEşekkür ederim fikrine , önceki kedilerimi mamayla besliyordum ama o an aklıma gelmedi açıkçası zaten arkadaşım süt anne buldu emiyormuş :)

Sütü suyla yarıyarıya seyrelterek verin , kediler sütü tolere edemiyor ve ishal olmasına sebep olur. Havluya sardığınız sıcak su torbası ve tiktak sesi çıkaran bir saatiniz varsa yanına koyün. Annesinin kalp sesi gibi hissetmesi için. Mümkünse catmilk alın en sağlıklısı bu olur.

Sürekli miyavlayan bir kedi algılarsanız yavrusunu arıyor olabilir,ilgilenirseniz yaklaşır. Bende böyle bir durumla karşılaştım anne kedi peşimden 4. kata kadar çıktı bebeğiyle havalar düzelene kadar misafir etmiştim.Rabbim kimseyi hiç bir canlıyı anasız babasız bırakmasın.

Canım normal süt verme onların süt tozları var ılık suya katıyosun annesiz kedi ve köpekler için

:) 15 -20 gün emsin geri alıcam afacanı :) :KK19:
Ufaklık henüz 14-21 günlük arası, kulakları henüz dikleşmemiş bu yüzden 2 ayı doldurduktan sonra almanı tavsiye edeceğim sana.

Bu arada çok güzel bir kedi olacak, suratını ısırdığımın, akşam akşam ekrana yapıştık ailece :KK9:

Bu arada harika bir şey yapmışsın, teşekkürler :KK60:

Back
X