- Konu Sahibi KedidirKedii
4 tane yeni doğmuş kedi besledim 2 sene önce 6 aya kadar hepinizin verdiği bilgilere sahip olsam da bu yavru yemeyince telaşa kapıldım Allah korusun .. Tekrar iyi ki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım henüz süt içmez, sağlığına çok zararlı. Lütfen bebek maması al, onu suyla hazırlayıp minik biberonla besle. Ya da imkanın varsa kitten milk alabilirsin netten ya da petshoplardan.Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
Cok tatliiiiiBenim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
annesşş nerdee neden annesinden kopardınızzBenim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
Sizce annesin den koparmış olabilir miyim ? 4 saat oturup bekledik gelen giden yok hala yok annesi ..annesşş nerdee neden annesinden kopardınızz
bizim burada da sokakta yavru kediler var hepsi bir yere dağılmış, yanına yaklaşınca annesi hırlayarak çıkıyor bir yerden.. onu nasıl bırakmış.. ayy kıyamam normalde kedileri sevmem ama yavru olunca içim gidiyor. büyük ihtimal annesini arıyordurSizce annesin den koparmış olabilir miyim ? 4 saat oturup bekledik gelen giden yok hala yok annesi ..
TEşekkür ederim fikrine , önceki kedilerimi mamayla besliyordum ama o an aklıma gelmedi açıkçası zaten arkadaşım süt anne buldu emiyormuş :)Canım henüz süt içmez, sağlığına çok zararlı. Lütfen bebek maması al, onu suyla hazırlayıp minik biberonla besle. Ya da imkanın varsa kitten milk alabilirsin netten ya da petshoplardan.
Ayy çok sevindim canım seni de tebrik ederim ayrıca.Keşke herkesin ömrü vicdanı kadar olsa.TEşekkür ederim fikrine , önceki kedilerimi mamayla besliyordum ama o an aklıma gelmedi açıkçası zaten arkadaşım süt anne buldu emiyormuş :)
:) 15 -20 gün emsin geri alıcam afacanı :)Ayy çok sevindim canım seni de tebrik ederim ayrıca.Keşke herkesin ömrü vicdanı kadar olsa.
Teşekkürler ilginize , kediye süt anne bulduk onu emiyor. Annesiz olduğu için aldım , akılınız da şühe kalmasın . Bir hayvan sever annesinden koparmaz yavruları . Sevgiler :)
Canım allah senden razı olsun..Teşekkürler ilginize , kediye süt anne bulduk onu emiyor. Annesiz olduğu için aldım , akılınız da şühe kalmasın . Bir hayvan sever annesinden koparmaz yavruları . Sevgiler :)
:) 15 -20 gün emsin geri alıcam afacanı :)
Cümlemizden inşallah :)Canım allah senden razı olsun..
Ufaklık henüz 14-21 günlük arası, kulakları henüz dikleşmemiş bu yüzden 2 ayı doldurduktan sonra almanı tavsiye edeceğim sana.:) 15 -20 gün emsin geri alıcam afacanı :)