bu sitede kadın kadına yardımlaşa bilmek çook guzel herkez koynuş bende kızımın olmayan elbiselerini koydum belki üç beş kuruş ordan alırım die ama param yok öyle gönder diyen olsa ben yine gönderirim burda ki arkadaşlara dikkaat ettimde Amaç yardımlaşmaktan çook rencide etmek çevremizdeki insanlara yardım talebınde bulunamıyoruz utanıyoruz burda birbirimizi görmedigimizden açık konuşuyorum ama burası daha betermiş gunah almayında zaten bende diger yazdıklarımı silemiyorum artık yardımda istemiyorum aklınızda negatif bakış var benim durumumda siz olsaydınız belkide ben düşünmez yollardım çünkü ev araba istemedim sadece ufakta olsa kadın kadına yardımlaşa bilecegimizi bu sitenin öyle oldugunu düşündüm kusura bakmayın çevremdeki insanlardanda nie istemedigimi şimdi anlamışsınızdır sanırım burda sız bunu diyebiliyosanız çevremizdekiler bigun elimizde erzakla gelsek bak bak yardım ediyoz bizim yemediklerimizi yiyo der neyse uzatmaya gerek yok duşuncelerinizi daha dolaylı yoldan mesela benişm param yok bana yollarmısınız deseydınız anlardınız bysss