• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok acil ihtiyaçtan dolayı çok uygun bakmadan geçme...

adaercan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
107
0
16
İçel Mersin
$Resim 016.jpg $Resim 020.jpg $Resim 039.jpg $Resim 035.jpg $Resim 011.jpg $Resim 005.jpg $Resim 008.jpg
hepsi 3-9ay arası kot pantolonu ben 1yaşına kadar giydirdim ama gerçekten gördüğünüz gibi tertemiz sarı olan hiç giyilmedi hepsi 8 tl ama toplu alımlarda indirim yapabilirim

günahınıza girmek istemem ama ben sizi tam çözebilmiş değilim ve de eminim ki herkesin de dikkatini çekmiştir.bi ara ihtiyacım var kıyafet yardımı yapın diyordunuz şimdi de satıyorsunuz ..??

Son düzenleme:
günahınıza girmek istemem ama ben sizi tam çözebilmiş değilim ve de eminim ki herkesin de dikkatini çekmiştir.bi ara ihtiyacım var kıyafet yardımı yapın diyordunuz şimdi de satıyorsunuz ..??

ben prematüre erkek bebği kıyafeti yardımı istedim bunlar kız çocuğu elbiseleri ve 1 yaş civarı dikkatinide çekerim ihtiyaçtan dolayı diyorum.

bu sitede kadın kadına yardımlaşa bilmek çook guzel herkez koynuş bende kızımın olmayan elbiselerini koydum belki üç beş kuruş ordan alırım die ama param yok öyle gönder diyen olsa ben yine gönderirim burda ki arkadaşlara dikkaat ettimde Amaç yardımlaşmaktan çook rencide etmek çevremizdeki insanlara yardım talebınde bulunamıyoruz utanıyoruz burda birbirimizi görmedigimizden açık konuşuyorum ama burası daha betermiş gunah almayında zaten bende diger yazdıklarımı silemiyorum artık yardımda istemiyorum aklınızda negatif bakış var benim durumumda siz olsaydınız belkide ben düşünmez yollardım çünkü ev araba istemedim sadece ufakta olsa kadın kadına yardımlaşa bilecegimizi bu sitenin öyle oldugunu düşündüm kusura bakmayın çevremdeki insanlardanda nie istemedigimi şimdi anlamışsınızdır sanırım burda sız bunu diyebiliyosanız çevremizdekiler bigun elimizde erzakla gelsek bak bak yardım ediyoz bizim yemediklerimizi yiyo der neyse uzatmaya gerek yok duşuncelerinizi daha dolaylı yoldan mesela benişm param yok bana yollarmısınız deseydınız anlardınız bysss

Back