- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Bizim bir senelik işyerinde çok güzel arkadaşlığımız vardı . Bu grubumuz 3 erkek (biri benim sevgilim olan ) diğer iki kişide iyi anlaştığımız kişilerdi. Bide bi yakın kız arkadaşım var . Toplamda 6 kişi aralıklarla dışarıda bi şeyler yapardık . Yeni iş arkadaşları aramıza katıldı bi watsap grubu kurduk. Bu gruba 3 erkeği bide 4 kızı ekledik . Erkekler mangal yapalım dediler ve sadece biz iki kız katıldık. Sonra bi arkadaş da başka ilden geldi ancak bu grupta erkekler saçma sapan konuşuyorlardı bi arkadaş da grupta bize hiç bi şekilde katılmıyordu. Sonra biz grubu dağıttık çünkü ertesi gün mangal için ne alınacak muhabbeti dönecekti katılmayan 4 arkadaş rahatsız olur diye biz bu grubu dağıttık diye diğer 2 erkek arkadaş bize tavır aldı ve bi senelik arkadaşlığımız bitti. Hiç bi şekilde biriyle muhattap olmadık . Aradan bi kaç ay geçti . Bugun yeni iş arkadaşımız kendi aramızda iftar yapalım dedik ve bı iki erkek arkadaşı da çağırmışlar bende yeni gelen arkadaşlara söyledim toplamda 3 erkek 8 kız iftar yapalım dedik . Benim bu diğer arkadaşım kesinlikle katılmam diyor onlar bizden özür bile dilemedi diyor . Hani bu mangal planını iptal ettikleri için .. bende de erkek arkadaşım ile katılayım dedim . Sizce hatamı ettim bana arkadaşlar kendini değersizleştrıyorsun diyorlar bi ağırlığın olsun diyorlar napayım sizce