Çok ACİL 212 carolina herrare....

dolphinss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
123
1
96
Bursa
Carolina Herrera- 212
Carolina Herrera- 212 sexy
Kullanan arkadaşlar acil yorum yapın lütfenn....
Nasıl kokular içeriği vs.

nasıl anlatılır bilmemki,çok şekerli değil,
Kadınlara özel hazırlanan ve çiçek özlerinin kullanıldığı parfümde sandal ağacı ve misk kokusundan da yararlanılmış bu 212 klasik için yazılmış

# Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot;
# Orta notalarda gardenya ve sardunya; alt notalarda ise pamuk şekeri, vanilya, baharatlı sandal ağacı ve misk kullanılmıştır.buda sexy için

212 klasik daha spor bi koku
sexy de seksi işte:)şeker meyve karışık

ekşi sözlük de böyle bi yorum yazmışlar,212 klasik için
"bergamot, grapefruit, fresh mint, aquatic notes, ginger, nut, cardamom, gardenia, sandalwood chord, incense, transparent musk" içeren; muhteşem, doğaüstü, fevkalbeşer, mucizevi parfüm

ama sexy daha çok beğeniliyo sanırım,forumlardan anladığım kadarıyla,umarım yardımcı olabilmişimdir

cnm ben sexy yi kullandm çokda memnun kaldım ama şu an armani code kullanıyorm çok mükemmel bi koku tavsiye ederm

Çok teşekkürler hepinize.Hepsine baktım ama ben çilekten alıyorum genelde orada hiçbirisi indirimde değil şu anda Bana orada indirimde olanlardan tavsiyeleriniz var mı acaba?

o zman burberry brit sheer tavsiye ederim ,temiz ve bence süper bir kokudur,sıktığımda kızlar değil ama erkek arkadaşlarım çok güzel olduğunu söylediler,aklıma başka gelirse yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…