- 22 Aralık 2020
- 3.894
- 12.059
-
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Yok görüyodum da. Ama uzaktan sürdü genelde. Yani görmedigim birine asik degildimAsk illa görmek degil ki..asık olmussunn..Sadece kafanda yarattiigin kisiye asık oldun.Sekillendirdigin sekle giren biriydi sadece o:)
Hayatina biri girse 4 ayi birak 1 ayda izi bile kalmazdi ayrilik acisinin.
O hayatina devam ederken uzerine nisanlanmisken sen hala ne diye kendini yok pek güzel degilim yok 30 u geciyorum diyerek eziyorsun? Yazık degil mi sana??
Baska hayat yok yasandi bitti.Gerceklerle yüzles acını yasa ve kalk.O hayatina bakiyor sen ne diye depresyon mod on olasin yahuu.
Aslinda bilmeyi hak ediyodu.. konusmalarimiz hep nasil daha iyi olucam bi hesaplasma üzerine idi.. duygusal konusmalar degildi zaten aci doluyduÖncelikle ayrılığı kabullenerek duygularınızı zamanın akışına bırakın.
Stalk yapmayın, size onu hatırlatacak her şeyi silip atın.
Mutlaka yeni bir hobi edinin. Tutkuyla yapacağınız bir hobi olsun. Enerjinizi, kafanızı meşgul edecek şeylere yönlendirmek iyi gelecektir.
Asla kıza mesaj atmayın, onun varlığını bildiğiniz halde konuşmaya devam etmişsiniz. En az eski erkek arkadaşınız kadar bu konuda hatalısınız.
Hicmi buluşmadiniz? 8 sene de neden görüşmediniz hiç?Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…
Ama konusma ben cok kötü oldugum icin hep bi hesaplasma olarak oluyodu yani ben icimi döküyodum.. öyle duygusal bisi yoktu.. vicdan azabindan yapiyodu benceAdam nişanlı halde 4 ay sizinle konuşmaya devam etmiş. Kim bilir bilmediğiniz neler var. Siz oturduğunuz yerde aşkınızdan ölün.
Nişanlandığı kadına yazık..
Kaç yasındasın, okuyor musun calisiypr musun, önce kendini sevmelisin ve bir hayat kurmalısın içinde sadece sen olan, sonra gerisi gelecek. Bende çok zor zamanlar geçirdim, şimdi uzaktan bakıyorum o kötü günlere, lütfen kendine bi şans ver, önce bi zaman tanı, zihnini boşalt dünya ondan ibaret değil.Nasil cikaricam. Yapabilsem
Yahu yaşınız küçük sandım ilk okuduğumda. 30'unuzu geçene kadar hiç mi sorgulamadınız biz napıyoruz diye hayret ettim. Yani bu gerizekalı size "sen uzaktaydın yaşım geçiyodu nişanlandım" deyince de mi ayılmadınız gözünüzü seveyim? Kaç yaşında insanlarsınız, gerçekten sevgili olsanız, size aşık olsa başka şehirden evlenmek yasak mı bu ülkede? Nolur bi kendinize gelin, bu adam(!) sizi resmen bencilliği yüzünden oyalamış bunca sene. Hadi o oyalamış da yani nasıl hiç sorgulamadınız sizin deyiminizle 30'unuzu geçene kadar? Bu ilişki değil çünkü yani, arkadaşlık bile değil. İnsan sadece telefonda konuştuğu biriyle bi yerden sonra arkadaş bile kalamaz. Lütfen silkelenin kendinize gelin, çok yazık etmişsiniz hala da o kişiyi idealize edip kendinize, vaktinize yazık ediyosunuz. Keşke bi üçüncü kişi gözüyle görebilseniz şuan durumunuzu. O şahsın yüzüne tükürürdünüz gibi geliyo ki bence onu bile hak etmiyo burdan bakınca.Arkadaslar merhaba.. hikayem 8 yil önce basladi . Tanistik ben asik o asik olmadan basladik iliskiye. Sonradan sevdim dedi. Benim hayatimdan beni ondan baska mutlu eden hic bise yoktu hic ciksin istemedim hayatimdan. Herseyi paylastik cok mutlu gecti yillarimiz ama uzaktan . Her gece konusuyoduk 8 sene biyunca her gece . Bazen küs zamanlarimiz oluyodu 3 gun 5 gun. Öylesine bi kac gün ara verdigimiz bi dönemde instadan baktim nisanlanmis. Hemen aradim gece konustuk. Sen uzaktin iliskimiz zor oluyodu gorucu usulu nisanlandim bi sevgi yok su an dedi. Yasim geciyodu olmasi gerekiyodu dedi. Tabi ben yikildim. Yani biz sevgilikten öte kader ortagi cok yakin arkadas cok baska bi bag vardi aramizda. Senin toparlanmanman icin elimden geleni yapicam dedi ve biz 4 ay boyunca ben cok kötu hissettigim zamanlarda konustuk. Baktim daha kötü oluyorum faydasi yok dün gece bitirdim.. veda ettik birbirimize.. ama cok kötüyüm herseyimi kaybeymis gibi. Cok aci cekiyorum onlari gördükce..yemeden icmeden kesildim yataktan cikamiyorum.. kiza söylim dedim ama ne fayda si olacaktiki ..ne yaptim ben o evlenecek herseyi düzene girecek ben 30 umu gecmis ona asik yikilmis 8 sene bi iliskiden cikmis viran bi sekilde kaldim. 4 aydir hicmi gecmez hic gecmedi. Arkadaslar burasi son carem kaldi. Nasil toparlanicam. Uykumda sesi kulagima giriyo kalkiyorum. Bu asktan öte sizce saplantimi. O hicmi sevmedi neden 8 sene konustu peki. Bitirmek bu kadar kolaymiydi ?.. hayatim cok sıkıcı .. akraba iliskilerimiz iyi degil yasadigim yerden memnun degilim fazla güzel degilim iste bu yüzden ona bu kadar baglandim. Onu ceken ise benim ses tonum konusmam ve sadik dostlugum de bence.. ve aliskanlik.. cok aci cekiyorum.. gecer mi sizce.. cok özluyorum onu .. beni böyle kestirip kenara atmasi beni kahrediyo.. kimsenin benzer hikayesi yoktur eminim cünkü boyle sacma bi iliski kimse yasamaz ama yinede bana belki birer hayat kurtarcak tafsiyeniz olur.. simdiden tesekkur ederim…
30 u gectim. Parttime calisiyorum.. 8 seneden sonra yanlizlik cok zor geliyoKaç yasındasın, okuyor musun calisiypr musun, önce kendini sevmelisin ve bir hayat kurmalısın içinde sadece sen olan, sonra gerisi gelecek. Bende çok zor zamanlar geçirdim, şimdi uzaktan bakıyorum o kötü günlere, lütfen kendine bi şans ver, önce bi zaman tanı, zihnini boşalt dünya ondan ibaret değil.
Bence, öncelikle kendinize yoğun bir iş veya uğraş bulup kendizi dinlemeli keşfetmelisiniz…30 u gectim. Parttime calisiyorum.. 8 seneden sonra yanlizlik cok zor geliyo
Yahu yaşınız küçük sandım ilk okuduğumda. 30'unuzu geçene kadar hiç mi sorgulamadınız biz napıyoruz diye hayret ettim. Yani bu gerizekalı size "sen uzaktaydın yaşım geçiyodu nişanlandım" deyince de mi ayılmadınız gözünüzü seveyim? Kaç yaşında insanlarsınız, gerçekten sevgili olsanız, size aşık olsa başka şehirden evlenmek yasak mı bu ülkede? Nolur bi kendinize gelin, bu adam(!) sizi resmen bencilliği yüzünden oyalamış bunca sene. Hadi o oyalamış da yani nasıl hiç sorgulamadınız sizin deyiminizle 30'unuzu geçene kadar? Bu ilişki değil çünkü yani, arkadaşlık bile değil. İnsan sadece telefonda konuştuğu biriyle bi yerden sonra arkadaş bile kalamaz. Lütfen silkelenin kendinize gelin, çok yazık etmişsiniz hala da o kişiyi idealize edip kendinize, vaktinize yazık ediyosunuz. Keşke bi üçüncü kişi gözüyle görebilseniz şuan durumunuzu. O şahsın yüzüne tükürürdünüz gibi geliyo ki bence onu bile hak etmiyo burdan bakınca.
Yok 30 umu gectim yazdim. Yani bende 352015 yılından beri de 30 yaşındaymışsınız..
Ne güzel, imrendim. Ben o seneden bu yana 35 oldum da.
Neyse.. Hayatınızda 2-3 kere gördüğünüz biri için bu kadar acı çekiyor olmanız sağlıklı değil.
Muhtemelen çok daha derin boşluklar var hayatınızda. Onları bulup onarmalısınız. Yoksa her telefonda konuştuğunuza kurtarıcı misyonu yükler sonra da hayal kırıklığına uğrarsınız..
Yok görucu usulu.. anneleri vefat etti bunlarin. Abisi evlenmeye sicak bakmadigi icin bu evi birinin kurtarmasi lazimdi deyip nisanlanmis öyle dedi bana.Abisi bekarken görücü usulü nişanlanmış öyle mi?
Adam sevgilisiyle nişanlanmış biraz gözünüzü açın .
E bitirmesine gerek yokmuş ki, hemen tanışıp ertesi gün nişanlanmamıştır. Evveliyatı vardır onu. Belli ki siz 8 sene sevgiliyiz sanırken o telefonda dertleşmiş, önemsememiş ve reelde birileriyle de görüşmüş. Size kalkıp bu ara reelde görüştüğüm kızla evlenmek istedim diyemeyeceği için görücü mörücü demiş geçmiş. Sekiz sene uzaktan olur mu zaten yaşlar da ufak değil. Hiç mi anlamadınız hayretyani abisi bekardi ne bilim onu bekliyo saniyodim. Bizim aramizda degisik bi bag vardi yoksa 8 sene uzaktan tabiki yürümezdi . Ben degilse bile o bitirirdi degilmi. O öyle söyleyince elbette bitmisti iliski yani nisanlanmisti zaten. Ben toparlanamadim. Yoksa iliski 4 ay önce kesin olarak bitti
Yok görucu usulu.. anneleri vefat etti bunlarin. Abisi evlenmeye sicak bakmadigi icin bu evi birinin kurtarmasi lazimdi deyip nisanlanmis öyle dedi bana.
Arkasından atlı mı kovalıyormuş?Yok görucu usulu.. anneleri vefat etti bunlarin. Abisi evlenmeye sicak bakmadigi icin bu evi birinin kurtarmasi lazimdi deyip nisanlanmis öyle dedi bana.