baak peki 1000tllik ne alemde :)can09e Sabah baktıpımdan bu yana nerdeyse 10 TL arttı o son deneyecepim coin. 20 TL in çık yapıyodu yaa. Alsaymışım 5 TL Kârdı ama hesabımda para yoktu ilk kez şansıma bu kadr yaklaşmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baak peki 1000tllik ne alemde :)can09e Sabah baktıpımdan bu yana nerdeyse 10 TL arttı o son deneyecepim coin. 20 TL in çık yapıyodu yaa. Alsaymışım 5 TL Kârdı ama hesabımda para yoktu ilk kez şansıma bu kadr yaklaşmıştım
Sessizliğimi koruyup polemik olmaması için bu mesaja cevap vermemiştim. Yatırım tavsiyesi hayatımda istemedim. Uygulamayı çözünce sorularım azalacaktı. Cevap vermememe rapmen uzun günler yasaklandım ki şikayet olmuş olacak ki eski konularım bile gündeme gelmiş bir anda. Demem o ki bu arladaşımızın mesajını beğenen 10 kişiyi göz ardı edeceğim. Bunu deme sebebim olur da yazarsanız gördüm sanmayın diye. İkinci ve son mesajım bu konudaki.Kızmayın ama çok soruyorsunuz. Kaybederseniz de kaybetmesi çok kolay oluyor saniyeler içinde 400 lira da kaydedebiliyorsunuz. Dünden beri cevap veriliyor cevap gelmeyince kızıyorsunuz. Kimse burda yatırım tavsiyesi vermiyor ortak ilgi alanımız hakkında sohbet ediyoruz gülüyoruz falan.
Yok korkmuyorum binance globalde güveniyorum globalde kimlik dogrulamasi vs ok benimSelam foto düzgün çekemiyor olabilirmişsin. Kimliği taratarak deneyebilirmişsin.
Ben girmedim henüz piyasaya fakat uğraşanlar var. 111.sayfadayım okuyorum hala:)
Ufak tutarla girmek istiyorum.
Bir şey sorucam. Sizin bu 25bin 30binler ne parası acaba. Hiç korkmuyor musunuz gider diye:)
Haber cikti ya kripto para ile ilgili 30 nisandan sonra ppara dan cekim yapılamaz diye ondan canim binance tr acip hesaplarinbirlestirip banka aracılığı ile çekecez artikMerhaba canim
30 nisanda ne olacak ki ?
Neden satiyorsun coinleri
anladım. binance tr de globalin değil mi ona da güvenilir galiba. sadece tr uyg.kullansam olacak galiba, ordan oraya transfer yerine. bankadan tr.ye ordan kazandığımı bankaya geri çekerim.Yok korkmuyorum binance globalde güveniyorum globalde kimlik dogrulamasi vs ok benim
aynen okudum ben de 380bin olanı varmış.Thodex te yatırımı olan yoktur umarım. Çok Üzüldüm 31 bin kişi varmış.
O kadar yabancı şirket var türklerin yaptığına bak rezaletaynen okudum ben de 380bin olanı varmış.
maalesef : (O kadar yabancı şirket var türklerin yaptığına bak rezalet
Ya kizlar, bende A.. almıştım simdi sat yapamiyorum 0 diyor neden ?? Ama cüzdan da para gözüküyor.
Ondan kaynaklı mi tamam o zaman cok teşekkürleraltta emır vardır
onu ıptal edın once
Benim dilim sivridir biraz cevap beklentim de olmadı açıkçası hiçSessizliğimi koruyup polemik olmaması için bu mesaja cevap vermemiştim. Yatırım tavsiyesi hayatımda istemedim. Uygulamayı çözünce sorularım azalacaktı. Cevap vermememe rapmen uzun günler yasaklandım ki şikayet olmuş olacak ki eski konularım bile gündeme gelmiş bir anda. Demem o ki bu arladaşımızın mesajını beğenen 10 kişiyi göz ardı edeceğim. Bunu deme sebebim olur da yazarsanız gördüm sanmayın diye. İkinci ve son mesajım bu konudaki.
30 nısan ıtıbarıyle parapadan coın alım/satımı yapılan uygulamalara para gonderılemeyecek
Ben şimdilik çekmeyi düşünmüyorum binance tr indirmem gerekiyor o zaman dogrumu nasil birleşim yapcaz kiHaber cikti ya kripto para ile ilgili 30 nisandan sonra ppara dan cekim yapılamaz diye ondan canim binance tr acip hesaplarinbirlestirip banka aracılığı ile çekecez artik
O da düşüyor :)baak peki 1000tllik ne alemde :)
Bende de kardeşi flm var tersteyim kaç gündür bozun gitsin şu garibanı sevindirin :))Neo çıksın isteyen var mı bozuyum hemen uçuşa geçer